subscription_cost [abonnementskosten]: definitie

Gebruik het kenmerk subscription_cost [abonnementskosten] om gebruikers de details te laten zien van een maandelijks of jaarlijks betalingsplan dat een communicatieservicecontract combineert met uw draadloze product.

Dit kenmerk is alleen beschikbaar in Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Ierland.

Wanneer te gebruiken

Optioneel voor elk product

Het kenmerk subscription_cost [abonnementskosten] gebruikt drie subkenmerken:
  • period [periode] (verplicht)
    De duur van een enkele abonnementsperiode. Kan 'maand' of 'jaar' zijn.
  • period_length [duur_periode] (verplicht)
    Geheel getal, het aantal abonnementsperioden (maanden of jaren) dat de koper moet betalen.
  • amount [bedrag] (verplicht)
    ISO 4217, het bedrag dat de koper per maand moet betalen. Wanneer dit bedrag wordt weergegeven, kunnen we het naar het dichtstbijzijnde hele bedrag in de lokale valuta afronden om ruimte te besparen. De opgegeven waarde moet nog steeds precies overeenkomen met het bedrag zoals weergegeven op uw site.

Opmaak

Hanteer de volgende opmaakrichtlijnen zodat we de door u ingediende gegevens begrijpen:

Type Unicode-tekens (aanbevolen: alleen ASCII)
Herhaald veld Nee

Bestandsindeling Voorbeeld van invoer
Tekstfeeds

Geef period [periode], period_length [duur_periode] en amount [bedrag] op, gescheiden door een dubbele punt (:). Gebruik geen aanhalingstekens. Voor 12 maandelijkse betalingen van 50 EUR per keer geeft u bijvoorbeeld het volgende op:

maand:12:50 EUR

XML-feeds

<g:subscription_cost>

<g:period>month</g:period>

<g:period_length>12</g:period_length>

<g:amount>50 EUR</g:amount>

</g:subscription_cost>

Voor informatie over de API-indeling raadpleegt u Content API for Shopping .

Richtlijnen

Volg deze richtlijnen om uw producten van hoogwaardige informatie te voorzien en optimale resultaten met uw advertenties te behalen.

Minimumvereisten

Dit zijn de vereisten waaraan u moet voldoen om advertenties voor uw product weer te geven. Als u niet aan de vereisten voldoet, keuren we uw product af. Dit kunt u zien op de pagina 'Diagnostische gegevens' van uw Merchant Center-account.

• Geef bij het kenmerk price [prijs] de totale prijs op die bij de kassa moet worden betaald voor het product (inclusief aanbetaling en activeringskosten).
  • Zorg ervoor dat de gegevens overeenkomen met het betalingsplan voor communicatieservices dat wordt weergegeven op uw bestemmingspagina. U kunt ook andere communicatieopties op uw bestemmingspagina weergeven, maar het plan dat u indient, moet eenvoudig te vinden zijn op de bestemmingspagina.
  • Stel niet als voorwaarde dat gebruikers een klantenkaart moeten hebben als ze het abonnement willen kiezen dat u indient.
  • Gebruik het kenmerk subscription_cost [abonnementskosten] niet voor softwareabonnementen. Softwareabonnementen moeten vooraf worden betaald, en de jaarlijkse vooruitbetaalde kosten moeten worden ingediend met het kenmerk price [prijs].

Praktische tips

Dit zijn praktische tips waarmee u productgegevens kunt optimaliseren voor de beste resultaten.

• Dien exacte waarden in voor uw abonnementskosten, volgens ISO 4217. Dien bijvoorbeeld 1.01 EUR in en niet 1.0012 EUR, anders wordt de ingediende waarde afgerond. Gebruik dezelfde valuta voor subscription_cost [abonnementskosten], installment [termijn] en price [prijs].
  • Als het product ook in maandelijkse termijnen wordt betaald, gebruik dan hetzelfde aantal maanden voor de subscription_cost [abonnementskosten] als voor de termijnen. Het wordt aanbevolen dat u hetzelfde aantal maanden gebruikt voor zowel uw termijnbetalingen als uw abonnementsovereenkomsten om het overzichtelijker te maken voor uw klanten.

Voorbeelden

Voorbeeld van een mobiele telefoon die afzonderlijk wordt verkocht

Volg dezelfde procedure als bij andere producttypen bij het indienen van een mobiele telefoon zonder servicecontract en met een vaste prijs. Laat de kenmerken installment [termijn] en subscription_cost [abonnementskosten] leeg en dien de vaste prijs (meer dan 0) van het mobiele apparaat bij het kenmerk price [prijs] in.

Productgegevens voor Google Pixel 5" 32 GB Zilver
Kenmerk Productgegevens
id [id] _pixel_phone_silver_32gb
title [titel] Google Pixel 5” 32GB Zilver
link [link] https://store.google.com/product/pixel_phone?sku=_pixel_phone_silver_32gb
image_link [afbeeldingslink] https://store.google.com/product/pixel_phone/silver.png
availability [beschikbaarheid]     Op voorraad
price [prijs] 649.00 EUR
installment [termijn] (moet leeg zijn omdat er geen termijnbetalingen zijn)
subscription_cost [abonnementskosten] (moet leeg zijn omdat er geen servicecontract is)
google_product_category [google_productcategorie] Electronics > Communications > Telephony > Mobile Phones [Elektronica > Communicatie > Telefonie > Mobiele telefoons]
brand [merk] Google
gtin [gtin] 00821793049157
mpn [mpn] G-2PW4100-021-B
condition [staat] Nieuw
color [kleur] Zilver
shipping [verzending] 0.00 EUR

Voorbeeld van een mobiele telefoon die wordt verkocht met een servicecontract

Dien een totale waarde in voor de aanbetaling in het kenmerk price [prijs] (kan 0 zijn) en vermeld eventuele activeringskosten en/of eenmalige kosten. Geef in uw titel op dat voor uw draadloze product een contract van een bepaalde duur is vereist. Laat het kenmerk installment [termijn] leeg.

Productgegevens voor Google Pixel 5" 32 GB Zilver met een servicecontract van 35 USD per maand gedurende 12 maanden en een aanbetaling van 649 USD
Kenmerk Productgegevens
id [id] _pixel_phone_silver_32gb_12month_contract
title [titel] Google Pixel 5" 32 GB Zilver (met contract)
link [link] https://store.google.com/product/pixel_phone?sku=_pixel_phone_silver_32gb_12month_contract_newsim&contract=yes
image_link [afbeeldingslink] https://store.google.com/product/pixel_phone/silver.png
availability [beschikbaarheid] Op voorraad
price [prijs] 649.00 EUR
installment [termijn] (moet leeg zijn omdat er geen termijnbetalingen zijn)
subscription_cost [abonnementskosten] maand:12:35.00 EUR
google_product_category [google_productcategorie] Electronics > Communications > Telephony > Mobile Phones [Elektronica > Communicatie > Telefonie > Mobiele telefoons]
brand [merk] Google
gtin [gtin] 00821793049157
mpn [mpn] G-2PW4100-021-B
condition [staat] Nieuw
color [kleur] Zilver
shipping [verzending] 0.00 EUR

Voorbeeld van een mobiele telefoon die afzonderlijk in termijnen wordt verkocht

Dien een totale waarde in voor de aanbetaling in het kenmerk price [prijs] (kan 0 zijn) en vermeld eventuele activeringskosten en/of eenmalige kosten. Vermeld in uw titel dat uw draadloze product met een termijnbetalingsplan wordt geleverd.

Productgegevens voor Google Pixel 5" 32 GB Zilver met een betalingsplan van 60 USD per maand gedurende 12 maanden
Kenmerk Productgegevens
id [id] _pixel_phone_silver_32gb_installments
title [titel] Google Pixel 5" 32 GB Zilver (met termijnen)
link [link] https://store.google.com/product/pixel_phone?sku=_pixel_phone_silver_32gb_12month_installments&contract=no
image_link [afbeeldingslink] https://store.google.com/product/pixel_phone/silver.png
availability [beschikbaarheid]     Op voorraad
price [prijs] 0.00 EUR
installment [termijn] 12:60.00 EUR
subscription_cost [abonnementskosten] (moet leeg zijn omdat er geen servicecontract is)
google_product_category [google_productcategorie] Electronics > Communications > Telephony > Mobile Phones [Elektronica > Communicatie > Telefonie > Mobiele telefoons]
brand [merk] Google
gtin [gtin] 00821793049157
mpn [mpn] G-2PW4100-021-B
condition [staat] Nieuw
color [kleur] Zilver
shipping [verzending] 0.00 EUR

Voorbeeld van een mobiele telefoon die in termijnen wordt verkocht met een servicecontract

Dien een totale waarde in voor de aanbetaling in het kenmerk price [prijs] (kan 0 zijn) en vermeld eventuele activeringskosten en/of eenmalige kosten. Dien nul in bij het kenmerk price [prijs] als er geen kosten vooraf zijn. Geef in uw titel op dat voor uw draadloze product een contract van een bepaalde duur is vereist en dat het met een betalingsplan wordt geleverd.

Productgegevens voor Google Pixel 5" 32 GB Zilver met een contract van 12 maanden en betaling in 12 maandelijkse termijnen
Kenmerk Productgegevens
id [id] _pixel_phone_silver_32gb_contract_and_installments
title [titel] Google Pixel 5" 32 GB Zilver (met contract en SIM, 12 maandelijkse betalingen)
link [link] https://store.google.com/product/pixel_phone?sku=_pixel_phone_silver_32gb_12month_contract_newsim&contract=yes
image_link [afbeeldingslink] https://store.google.com/product/pixel_phone/silver.png
availability [beschikbaarheid]     Op voorraad
price [prijs] 0.00 EUR
installment [termijn] 12:60.00 EUR
subscription_cost [abonnementskosten] maand:12:30.00 EUR
google_product_category [google_productcategorie] Electronics > Communications > Telephony > Mobile Phones [Elektronica > Communicatie > Telefonie > Mobiele telefoons]
brand [merk] Google
gtin [gtin] 00821793049157
mpn [mpn] G-2PW4100-021-B
condition [staat] Nieuw
color [kleur] Zilver
shipping [verzending] 0.00 EUR