Ohjekeskuksesta löydät tietoa sekä uudesta että klassisesta Kauppiaskeskuksesta. Etsi logo kunkin artikkelin yläreunasta ja varmista, että se liittyy käyttämääsi Kauppiaskeskuksen versioon.

Tilauskohtaiset kulut [subscription_cost]

Oma kuvake klassiselle Kauppiaskeskukselle ja Merchant Center Nextille.

Huom. Tuotteet, jotka sisältävät tilauskohtaiset kulut [subscription_cost] ‑määritteen, eivät kelpaa rajat ylittävään kauppaan, ja niillä voi olla vain yksi kohdemaa.

Ilmoita tilauskohtaiset kulut [subscription_cost] ‑määritteellä tiedot kuukausi- tai vuosimaksusuunnitelmasta, jossa liittymäpalvelusopimus yhdistyy langattomaan tuotteeseen (matkapuhelin tai tabletti).

Sisällys

Käyttö

OptionalValinnainen kullekin tuotteelle

Display-mainoksissa ei näy tarjouksia, jotka sisältävät maksuerä [installment]- tai tilauskohtaiset kulut [subscription_cost] ‐määritteen. Tämä johtuu siitä, että dynaaminen uudelleenmarkkinointi ei tue maksuerä- ja tilaushinnoittelua.
Tätä määritettä voi käyttää vain tietyissä maissa:
  • Afrikka: Etelä-Afrikka
  • Aasian ja Tyynenmeren alue: Etelä-Korea, Hongkong, Intia, Japani, Malesia, Singapore, Taiwan, Thaimaa ja Uusi-Seelanti
  • Eurooppa: Belgia, Espanja, Irlanti, Italia, Itävalta, Kreikka, Norja, Portugali, Puola, Ranska, Romania, Ruotsi, Saksa, Slovakia, Suomi, Sveitsi, Tanska, Tšekki, Turkki, Unkari ja Yhdistynyt kuningaskunta
  • Lähi-Itä: Israel, Saudi Arabia ja Yhdistyneet arabiemiirikunnat
  • Pohjois-Amerikka: Kanada

Tätä määritettä tuetaan vain mobiilituotteissa, joilla on jokin seuraavista Googlen tuotekategoriakoodeista:

• Watches (tunnus: 201)
  • Mobile Phone (tunnus: 267)
  • Tablet Computers (tunnus: 4745)
  • Mobile Phone Prepaid Cards & SIM Cards (tunnus: 6030)
  • GPS Tracking Devices (tunnus: 6544)
Australia: Tätä määritettä ei pidä käyttää langattomille laitteille, kuten matkapuhelimille tai tableteille, joita mainostetaan Australiassa. Käytä hinta [price] ‑määritettä, kun haluat määrittää laitteen vähimmäiskokonaiskustannuksen ("mitattavissa oleva vähimmäishinta"), mukaan lukien käsiraha, maksuerät ja langaton tilaussopimus. Nimi [title] ‑määritteessä voit kertoa, että laite myydään maksuerissä tai yhdessä langattoman sopimuksen kanssa.

Määritteellä on kolme alimääritettä:

• Tilausjakso [period] (pakollinen): Yhden tilausjakson kesto, joko kuukausi [month] tai vuosi [year].
  • Tilausjakson pituus [period_length] (pakollinen): Kokonaislukuna ilmoitettava tilausjakson (kuukausia tai vuosia) määrä, joka ostajan on maksettava.
  • Summa [amount] (pakollinen): Ostajan kuukausimaksun summa (ISO 4217 ‑valuuttakoodilla). Saatamme tilan säästämiseksi pyöristää tämän summan lähimpään paikallisen valuutan tasalukuun. Lisäämäsi arvon on silti vastattava täysin sivullasi näkyvää summaa.

Muotoile arvo lisäämällä tilausjakso [period], tilausjakson pituus [period_length] ja summa [amount] erotettuina kaksoispisteellä ( : ). Älä käytä lainausmerkkejä.

Muoto

Seuraamalla muotoiluohjeita varmistat, että Google ymmärtää lähettämäsi datan.

Lue lisää siitä, milloin ja miten tuotetietoja voi lähettää englanniksi

Tyyppi Unicode-merkit (suositus: vain ASCII)
Toistuva kenttä Ei
Tiedostomuoto Esimerkki merkinnästä
Teksti (TSV)

month:12:50 EUR

XML (syötteet)

<g:subscription_cost>

<g:period>month</g:period>

<g:period_length>12</g:period_length>

<g:amount>50 EUR</g:amount>

</g:subscription_cost>

Saat lisätietoja Content APIn datan muotoilusta tutustumalla Content API for Shoppingiin.

Huom. Muista lähettää datasyötetiedosto tuetussa muodossa, jotta järjestelmämme tunnistaa tuotetietomääritteen oikein.

Vähimmäisvaatimukset

Sinun on täytettävä seuraavat vaatimukset, jotta tuotteesi voivat näkyä. Jos vaatimukset eivät täyty, hylkäämme tuotteesi ja ilmoitamme asiasta Kauppiaskeskus-tililläsi.

• Sisällytä kassalla maksettava kokonaissumma hinta [price] ‐määritteeseen.
  • Kun tätä määritettä käytetään yhdessä maksuerä [installment] ‑määritteen kanssa, sisällytä kassalla maksettava kokonaissumma myös maksuerä [installment] ‑määritteen käsiraha [downpayment] ‑alimääritteeseen.
  • Käytä arvoa, joka vastaa laskeutumissivullasi näkyvää liittymäpalvelun maksusuunnitelmaa. Voit näyttää laskeutumissivullasi myös muita vaihtoehtoja, mutta lähettämäsi vaihtoehdon on löydyttävä sivulta helposti.
  • Älä edellytä käyttäjiltä kanta-asiakaskorttia lisäämäsi palvelupaketin valitsemiseksi.
  • Älä käytä tilauskohtaisten kulujen määritettä ohjelmistotilauksissa. Ohjelmistotilaukset täytyy maksaa ennakkoon, joten lisää vuosittainen ennakkomaksu käyttämällä hinta [price] ‑määritettä.
  • Käytä vain soveltuvissa maissa. Jos käytät tilauskohtaiset kulut [subscription_cost] ‑määritettä maassa, jossa sitä ei saa käyttää, seurauksena on hylkäys.
  • Käytä vain hyväksytyissä tuoteluokissa. Jos käytät tilauskohtaisten kulujen määritettä muissa tuotekategorioissa, tuotteet hylätään.

Parhaat käytännöt

Näiden parhaiden käytäntöjen avulla voit ylittää perusvaatimukset ja optimoida tuotetietojesi toiminnan.

• Lisää tilauskohtaisille kuluille tarkat arvot käyttämällä ISO 4217 ‑valuuttakoodeja. Kirjoita esimerkiksi 1.01 EUR, älä 1.0012 EUR. Muutoin pyöristämme lähettämäsi arvon. Käytä samaa valuuttaa määritteille tilauskohtaiset kulut [subscription_cost], maksuerä [installment] ja hinta [price].
  • Jos tuotteen voi maksaa myös kuukausittaisina maksuerinä, merkitse maksuerien kuukausimäärä tilauskohtaiset kulut [subscription_cost] ‑määritteeseen.
  • Jos tuote maksetaan erissä, lisää sama kuukausimäärä määritteille tilauskohtaiset kulut [subscription_cost] ja maksuerä [installment]. Jos näissä määritteissä ilmoitetaan eri määrä kuukausia ja maksuerä ja tilauskohtaiset kulut on yhdistettävä tilarajoitusten vuoksi, korkeampaa arvoa käytetään. Jos esimerkiksi maksusuunnitelmassa on 12 kuukausittaista maksuerää mutta tilauksen palvelusopimus on 24 kuukauden mittainen, kuukausimääräksi valitaan 24.
  • Jos tuotteen tilauskohtaiset kulut nousevat tietyn ajanjakson jälkeen, sinun on lisättävä summa [amount] ‑alimääritteen arvoksi korkein maksusumma. Jos esimerkiksi tilausmaksu nousee 12 kuukauden jälkeen 25 eurosta 35 euroon, lisää arvoksi 35 EUR.

Esimerkkejä

Matkapuhelin, myydään tilaussopimuksella

Ilmoita kassalla maksettava kokonaismaksu hinta [price] ‐määritteellä (alkaen 0). Sisällytä summaan mahdolliset aktivointimaksut ja/tai kertamaksut. Kerro tuotenimessä, että langaton tuotteesi vaatii tietyn pituisen sopimuksen. Jätä maksuerä [installment] ‑määrite tyhjäksi.

Tuotetiedot: Google Pixel 5” 32 Gt Very Silver, 12 kuukauden palvelusopimus (veloitus 35 EUR kuussa) sekä käsiraha (649 EUR)
Määrite Arvo
Tunnus [id] _pixel_phone_silver_32gb_12kk_sopimus
Nimi [title] Google Pixel 5” 32GB Very Silver (sopimuksella)
Linkki [link] https://store.google.com/product/pixel_phone?sku=_pixel_phone_silver_32gb_12month_contract_newsim&contract=yes
Kuvalinkki [image_link] https://store.google.com/product/pixel_phone/silver.png
Saatavuus [availability] in_stock
Hinta [price] 649.00 EUR
Maksuerä [installment] (jätettävä tyhjäksi, koska maksueriä ei ole)
Tilauskohtaiset kulut [subscription_cost] month:12:35.00 EUR
Googlen tuotekategoria [google_product_category] Electronics > Communications > Telephony > Mobile Phones
Brändi [brand] Google
GTIN [gtin] 00821793049157
MPN [mpn] G-2PW4100-021-B
Kunto [condition] new
Väri [color] Very Silver
Toimitus [shipping] 0.00 EUR

Puhelin myydään maksuerissä ja tilaussopimuksen kanssa

Ilmoita käsirahan kokonaisarvo (alkaen 0) maksuerä [installment] ‐määritteen käsiraha [downpayment] ‑alimääritteellä. Sisällytä summaan mahdolliset aktivointimaksut ja/tai kertamaksut. Ilmoita kassalla maksettavan ennakkomaksun kokonaissumma hinta [price] ‐määritteellä. Sisällytä siihen mahdolliset aktivointimaksut ja/tai kertamaksut. Kerro tuotenimessä, että langaton tuotteesi vaatii tietyn pituisen sopimuksen ja että siihen liitetään maksueräsopimus.

Tuotetiedot: Google Pixel 5” 32GB Very Silver, 12 kuukauden sopimus, maksetaan 12 kuukausierässä
Määrite Arvo
Tunnus [id] _pixel_phone_silver_32gb_sovellus_ja_maksuerät
Nimi [title] Google Pixel 5" 32GB Very Silver (12 kuukauden osamaksusopimus)
Linkki [link] https://store.google.com/product/pixel_phone?sku=_pixel_phone_silver_32gb_12month_contract_newsim&contract=yes
Kuvalinkki [image_link] https://store.google.com/product/pixel_phone/silver.png
Saatavuus [availability] in_stock
Hinta [price] 700.00 EUR
Maksuerä [installment] 12:60.00 EUR:0.00 EUR
Tilauskohtaiset kulut [subscription_cost] month:12:30.00 EUR
Googlen tuotekategoria [google_product_category] Electronics > Communications > Telephony > Mobile Phones
Brändi [brand] Google
GTIN [gtin] 00821793049157
MPN [mpn] G-2PW4100-021-B
Kunto [condition] new
Väri [color] Very Silver
Toimitus [shipping] 0.00 EUR