Tilauskohtaiset kulut [subscription_cost]

Huom. Tuotteet, jotka sisältävät tilauskohtaiset kulut [subscription_cost] ‑määritteen, eivät kelpaa rajat ylittävään kauppaan, ja niillä voi olla vain yksi kohdemaa.

Ilmoita tilauskohtaiset kulut [subscription_cost] ‑määritteellä tiedot kuukausi- tai vuosimaksusuunnitelmasta, jossa liittymäpalvelusopimus yhdistyy langattomaan tuotteeseen (matkapuhelin tai tabletti).

Käyttötilanne

• Valinnainen kullekin tuotteelle
Tätä määritettä voi käyttää vain tietyissä maissa:
  • Afrikka: Etelä-Afrikka
  • Aasian ja Tyynenmeren alue: Etelä-Korea, Hongkong, Intia, Japani, Malesia, Singapore, Taiwan, Thaimaa ja Uusi-Seelanti
  • Eurooppa: Belgia, Espanja, Irlanti, Italia, Itävalta, Kreikka, Norja, Portugali, Puola, Ranska, Romania, Ruotsi, Saksa, Slovakia, Suomi, Sveitsi, Tanska, Tšekki, Turkki, Unkari ja Yhdistynyt kuningaskunta
  • Lähi-Itä: Israel, Saudi Arabia ja Yhdistyneet arabiemiirikunnat
  • Pohjois-Amerikka: Kanada

Tätä määritettä tuetaan vain mobiilituotteissa, joilla on jokin seuraavista Googlen tuoteluokkakoodeista:

• Watches (tunnus: 201)
  • Mobile Phone (tunnus: 267)
  • Tablet Computers (tunnus: 4745)
  • Mobile Phone Prepaid Cards & SIM Cards (tunnus: 6030)
  • GPS Tracking Devices (tunnus: 6544)
Australia: Tätä määritettä ei pidä käyttää langattomille laitteille, kuten matkapuhelimille tai tableteille, joita mainostetaan Australiassa. Käytä hinta [price] ‑määritettä, kun haluat määrittää laitteen vähimmäiskokonaiskustannuksen ("mitattavissa oleva vähimmäishinta"), mukaan lukien käsiraha, maksuerät ja langaton tilaussopimus. Nimi [title] ‑määritteessä voit kertoa, että laite myydään maksuerissä ja/tai yhdessä langattoman sopimuksen kanssa.

Tällä määritteellä on kolme alimääritettä:

• Kesto [period] (pakollinen): Yhden tilausjakson kesto, joko kuukausi [month] tai vuosi [year].
  • Tilausjakson pituus [period_length] (pakollinen): Kokonaislukuna ilmoitettava tilauskauden (kuukausia tai vuosia) määrä, joka ostajan on maksettava.
  • Summa [amount] (pakollinen): Ostajan kuukausimaksun summa (ISO 4217 ‑valuuttakoodilla). Saatamme tilan säästämiseksi pyöristää tämän summan lähimpään paikallisen valuutan tasalukuun. Antamasi arvon on silti vastattava täysin sivullasi näkyvää summaa.

Muoto

Noudattamalla näitä muotoiluohjeita varmistat, että Google ymmärtää lähettämäsi datan.

Lue lisää tuotetietojen lähettämisestä saadaksesi tarkempia tietoja siitä, milloin ja miten arvoja tulee lähettää englanniksi

Tyyppi Unicode-merkit (suositus: vain ASCII)
Toistuva kenttä Ei
Tiedostomuoto Esimerkki merkinnästä
Teksti (TSV)

Muotoile arvo lisäämällä tilausjakso [period], tilausjakson pituus [period_length] ja summa [amount] erotettuina kaksoispisteellä ( : ). Älä käytä lainausmerkkejä. Jos esimerkiksi veloitat 12 kuukausimaksua ja yhden kuukausimaksun hinta on 50 EUR, merkitse se seuraavasti:

month:12:50 EUR
XML (syötteet)

<g:subscription_cost>

<g:period>month</g:period>

<g:period_length>12</g:period_length>

<g:amount>50 EUR</g:amount>

</g:subscription_cost>

Saat lisätietoja Content APIn datan muotoilusta tutustumalla Content API for Shoppingiin.

Vähimmäisvaatimukset

Sinun on noudatettava seuraavia vaatimuksia, jotta tuotteesi voidaan näyttää. Jos et noudata näitä vaatimuksia, tuotteesi hylätään. Ilmoitamme hylkäyksestä Kauppiaskeskus-tilisi Diagnostiikka-sivulla.

• Aseta hinta [price] ‑määritteen arvoksi tuotteen kassalla maksettava kokonaissumma (sis. käsirahan ja aktivointimaksun).
  • Käytä arvoa, joka vastaa laskeutumissivullasi näkyvää viestintämaksusuunnitelmaa. Voit näyttää laskeutumissivullasi myös muita vaihtoehtoja, mutta lähettämäsi vaihtoehdon on löydyttävä sivulta helposti.
  • Älä edellytä käyttäjiltä kanta-asiakaskorttia lisäämäsi palvelupaketin valitsemiseksi.
  • Älä käytä tilauskohtaiset kulut [subscription_cost] ‑määritettä ohjelmistotilauksissa. Ohjelmistotilaukset täytyy maksaa ennakkoon, joten lisää vuosittainen ennakkomaksu käyttämällä hinta [price] ‑määritettä. Lue lisää ohjelmistotilausten mainostamisesta

• Käytä vain soveltuvissa maissa. Jos käytät tilauskohtaiset kulut [subscription_cost] ‑määritettä maassa, jossa sitä ei saa käyttää, seurauksena on hylkäys.

• Käytä vain hyväksytyissä tuoteluokissa. Jos käytät tilauskohtaiset kulut [subscription_cost] ‑määritettä muissa tuoteluokissa, seurauksena on hylkäys.

Parhaat käytännöt

Näiden parhaiden käytäntöjen avulla voit ylittää perusvaatimukset ja optimoida tuotetietojesi toiminnan.

• Lisää tilauskohtaisille kuluille tarkat arvot käyttämällä ISO 4217 ‑valuuttakoodeja. Kirjoita esimerkiksi 1.01 EUR, älä 1.0012 EUR. Muutoin pyöristämme lähettämäsi arvon. Käytä samaa valuuttaa määritteille tilauskohtaiset kulut [subscription_cost], maksuerä [installment] ja hinta [price].
  • Jos tuotteen voi maksaa myös kuukausittaisina maksuerinä, merkitse maksuerien kuukausimäärä tilauskohtaiset kulut [subscription_cost] ‑määritteeseen.
  • Jos tuote maksetaan erissä, lisää sama kuukausimäärä määritteille tilauskohtaiset kulut [subscription_cost] ja maksuerä [installment]. Jos näissä määritteissä ilmoitetaan eri määrä kuukausia ja maksuerä ja tilauskustannus on yhdistettävä tilarajoitusten vuoksi, korkeampaa arvoa käytetään. Jos esimerkiksi maksusuunnitelmassa on 12 kuukausittaista maksuerää mutta tilauksen palvelusopimus on 24 kuukauden mittainen, kuukausimääräksi valitaan 24.
  • Jos tuotteen tilauskohtaiset kulut nousevat tietyn ajanjakson jälkeen, sinun on lisättävä summa [amount] ‑alimääritteen arvoksi korkein maksusumma. Jos esimerkiksi tilausmaksu nousee 12 kuukauden jälkeen 25 eurosta 35 euroon, lisää arvoksi 35 EUR.

Esimerkkejä

Esimerkki: tilaussopimuksella myyty matkapuhelin

Merkitse käsirahan kokonaisarvo (0 tai korkeampi) hinta [price] ‑määritteeseen. Sisällytä arvoon mahdolliset aktivointimaksut ja/tai kertamaksut. Kerro nimi [title] ‑määritteessä, että langaton tuotteesi vaatii tietyn kestoisen sopimuksen. Jätä maksuerä [installment] ‑määrite tyhjäksi.

Tuotetiedot: Google Pixel 5” 32 Gt Very Silver, 12 kuukauden palvelusopimus (veloitus 35 EUR kuussa) sekä käsiraha (649 EUR)
Määrite Arvo
Tunnus [id] _pixel_phone_silver_32gb_12kk_sopimus
Nimi [title] Google Pixel 5” 32GB Very Silver (sopimuksella)
Linkki [link] https://store.google.com/product/pixel_phone?sku=_pixel_phone_silver_32gb_12month_contract_newsim&contract=yes
Kuvalinkki [image_link] https://store.google.com/product/pixel_phone/silver.png
Saatavuus [availability] in_stock
Hinta [price] 649.00 EUR
Maksuerä [installment] (jätettävä tyhjäksi, koska maksueriä ei ole)
Tilauskohtaiset kulut [subscription_cost] month:12:35.00 EUR
Googlen tuoteluokka [google_product_category] Electronics > Communications > Telephony > Mobile Phones
Brändi [brand] Google
GTIN [gtin] 00821793049157
MPN [mpn] G-2PW4100-021-B
Kunto [condition] new
Väri [color] Very Silver
Toimitus [shipping] 0.00 EUR

Katso lisää esimerkkejä artikkelista Parhaat käytännöt langattomien tuotteiden ja palvelujen näyttämiseen

Esimerkki: tilaussopimuksella ja maksuerissä myyty matkapuhelin

Lisää käsirahan kokonaisarvo (0 tai suurempi) hinta [price] ‑määritteeseen. Sisällytä arvoon mahdolliset aktivointimaksut ja/tai kertamaksut. Jos ennakkomaksuja ei ole, merkitse hinta [price] ‑määritteen arvoksi nolla. Kerro nimi [title] ‑määritteessä, että langaton tuotteesi vaatii tietyn kestoisen sopimuksen ja että siihen liitetään maksueräsopimus.

Tuotetiedot: Google Pixel 5” 32GB Very Silver, 12 kuukauden sopimus, maksetaan 12 kuukausierässä
Määrite Arvo
Tunnus [id] _pixel_phone_silver_32gb_sovellus_ja_maksuerät
Nimi [title] Google Pixel 5" 32GB Very Silver (12 kuukauden osamaksusopimus)
Linkki [link] https://store.google.com/product/pixel_phone?sku=_pixel_phone_silver_32gb_12month_contract_newsim&contract=yes
Kuvalinkki [image_link] https://store.google.com/product/pixel_phone/silver.png
Saatavuus [availability] in_stock
Hinta [price] 0.00 EUR
Maksuerä [installment] 12:60.00 EUR
Tilauskohtaiset kulut [subscription_cost] month:12:30.00 EUR
Googlen tuoteluokka [google_product_category] Electronics > Communications > Telephony > Mobile Phones
Brändi [brand] Google
GTIN [gtin] 00821793049157
MPN [mpn] G-2PW4100-021-B
Kunto [condition] new
Väri [color] Very Silver
Toimitus [shipping] 0.00 EUR
Katso lisää esimerkkejä artikkelista Parhaat käytännöt langattomien tuotteiden ja palvelujen näyttämiseen