subscription_cost [tilauskustannus]: Määritelmä

Ilmoita subscription_cost [tilauskustannus] ‑määritteellä käyttäjille tiedot kuukausi- tai vuosimaksusuunnitelmasta, jossa liittymäpalvelusopimus yhdistyy langattomaan tuotteeseen (matkapuhelin tai tabletti).

Tämä määrite ei tällä hetkellä ole saatavilla Yhdysvalloissa eikä Latinalaisessa Amerikassa.

Käyttö

Valinnainen kullekin tuotteelle

Tätä määritettä voi käyttää vain tietyissä maissa:
  • Afrikka: Etelä-Afrikka
  • Aasian ja Tyynenmeren alue: Etelä-Korea, Hongkong, Intia, Japani, Malesia, Singapore, Taiwan, Thaimaa ja Uusi-Seelanti
  • Eurooppa: Belgia, Espanja, Irlanti, Italia, Itävalta, Kreikka, Norja, Portugali, Puola, Ranska, Romania, Ruotsi, Saksa, Slovakia, Suomi, Sveitsi, Tanska, Tšekki, Turkki, Unkari ja Yhdistynyt kuningaskunta
  • Lähi-Itä: Israel, Saudi Arabia ja Yhdistyneet arabiemiirikunnat
  • Pohjois-Amerikka: Kanada

Tätä määritettä tuetaan vain mobiilituotteissa, joilla on jokin seuraavista Googlen tuoteluokkakoodeista:

• Älykellot: 201
  • Matkapuhelimet: 267
  • Tabletit: 4745
  • Matkapuhelinten prepaid-kortit ja SIM-kortit: 603
  • GPS-seurantalaitteet: 6544

Määritteellä subscription_cost [tilauskustannus] on kolme alimääritettä:

• period [kesto] (pakollinen)
    Yhden tilausjakson kesto. Joko month [kuukausi] tai year [vuosi].
  • period_length [kauden_pituus] (pakollinen)
    Kokonaisluku: tilauskauden (kuukausia tai vuosia) määrä, joka ostajan on maksettava.
  • amount [summa] (pakollinen)
    Ostajan kuukausimaksun summa (ISO 4217 ‑valuuttakoodilla). Saatamme tilan säästämiseksi pyöristää tämän summan lähimpään paikallisen valuutan tasalukuun. Antamasi arvon on silti vastattava täysin sivullasi näkyvää summaa.

Muoto

Noudattamalla näitä muotoiluohjeita varmistat, että ymmärrämme lähettämäsi datan.

Tyyppi Unicode-merkit (suositus: vain ASCII)
Toistuva kenttä Ei

Tiedostomuoto Esimerkki merkinnästä
Tekstisyötteet

Muotoile arvo lisäämällä period [kausi], period_length [kauden_pituus] ja amount [summa] kaksoispisteellä (:) eroteltuina. Älä käytä lainausmerkkejä. Jos esimerkiksi veloitat 12 kuukausimaksua ja yhden kuukausimaksun hinta on 50 EUR, merkitse se seuraavasti:

kuukausi:12:50 EUR

XML-syötteet

<g:subscription_cost>

<g:period>month</g:period>

<g:period_length>12</g:period_length>

<g:amount>50 EUR</g:amount>

</g:subscription_cost>

Saat lisätietoja Content APIn datan muotoilusta tutustumalla Content API for Shoppingiin.

Ohjeet

Seuraamalla näitä ohjeita varmistat tuotetietojesi laadun.

Vähimmäisvaatimukset

Sinun on noudatettava seuraavia vaatimuksia, jotta tuotteesi voidaan näyttää. Jos et noudata näitä vaatimuksia, tuotteesi hylätään. Ilmoitamme hylkäyksestä Kauppiaskeskus-tilisi Diagnostiikka-sivulla.

• Aseta price [hinta]-määritteen arvoksi tuotteen kassalla maksettava kokonaissumma (sis. etumaksun ja aktivointimaksun).
  • Käytä arvoa, joka vastaa laskeutumissivullasi näkyvää viestintämaksusuunnitelmaa. Voit näyttää laskeutumissivullasi myös muita vaihtoehtoja, mutta lähettämäsi vaihtoehdon on löydyttävä sivulta helposti.
  • Älä edellytä käyttäjiltä kanta-asiakaskorttia lisäämäsi palvelupaketin valitsemiseksi.
  • Älä käytä määritettä subscription_cost [tilauskustannus] ohjelmistotilauksissa. Ohjelmistotilaukset täytyy maksaa ennakkoon, joten lisää vuosittainen ennakkomaksu käyttämällä price [hinta] -määritettä. Lue lisää mainosohjelmistojen tilauksista
  • Käytä vain soveltuvissa maissa. Jos käytät subscription_cost [tilauskustannus] ‑määritettä maassa, jossa sitä ei saa käyttää, seurauksena on hylkäys.
  • Käytä vain hyväksytyissä tuoteluokissa. Jos käytät subscription_cost [tilauskustannus] ‑määritettä muissa tuoteluokissa, seurauksena on hylkäys.

Parhaat käytännöt

Näiden parhaiden käytäntöjen avulla voit ylittää perusvaatimukset ja optimoida tuotetietojesi toiminnan.

• Lisää tilauskustannuksille tarkat arvot käyttämällä ISO 4217 ‑valuuttakoodeja. Kirjoita esimerkiksi 1,01 EUR, älä 1,0012 EUR. Muutoin pyöristämme lähettämäsi arvon. Käytä samaa valuuttaa määritteille subscription_cost [tilauskustannus], installment [maksuerä] ja price [hinta].
  • Jos tuotteen voi maksaa myös kuukausittaisina maksuerinä, merkitse maksuerien kuukausimäärä määritteeseen subscription_cost [tilauskustannus].
  • Jos tuote maksetaan erissä, lisää sama kuukausimäärä subscription_cost [tilauskustannus]- ja installment [maksuerä] ‑määritteille. Jos näissä määritteissä ilmoitetaan eri määrä kuukausia ja maksuerä ja tilauskustannus on yhdistettävä tilarajoitusten vuoksi, korkeampaa arvoa käytetään. Jos esimerkiksi maksusuunnitelmassa on 12 kuukausittaista maksuerää mutta tilauksen palvelusopimus on 24 kuukauden mittainen, kuukausimääräksi valitaan 24.
  • Jos tuotteen tilauskustannus nousee tietyn ajanjakson jälkeen, sinun on lisättävä amount [summa] ‑alimääritteen arvoksi korkein maksusumma. Jos esimerkiksi tilausmaksu nousee 12 kuukauden jälkeen 25 eurosta 35 euroon, lisää arvoksi 35 EUR.

Esimerkkejä

Esimerkki: tilaussopimuksella myyty matkapuhelin

Merkitse etumaksun kokonaisarvo (0 tai korkeampi) price [hinta] ‑määritteeseen. Sisällytä arvoon mahdolliset aktivointimaksut ja/tai kertamaksut. Kerro title [nimi] ‑määritteessä, että langaton tuotteesi vaatii tietyn kestoisen sopimuksen. Jätä installment [maksuerä] ‑määrite tyhjäksi.

Tuotetiedot: Google Pixel 5” 32GB Very Silver, 12 kuukauden palvelusopimus (veloitus 35 EUR kuussa) sekä etumaksu (649 EUR)
Määrite Tuotetiedot
id [tunnus] _pixel_phone_silver_32gb_12kk_sopimus
title [nimi] Google Pixel 5” 32GB Very Silver (sopimuksella)
link [linkki] https://store.google.com/product/pixel_phone?sku=_pixel_phone_silver_32gb_12month_contract_newsim&contract=yes
image_link [kuvalinkki] https://store.google.com/product/pixel_phone/silver.png
availability [saatavuus] Varastossa
price [hinta] 649,00 EUR
installment [maksuerä] (jätettävä tyhjäksi, koska maksueriä ei ole)
subscription_cost [tilauskustannus] kuukausi:12:35,00 EUR
google_product_category [googlen_tuoteluokka] Elektroniikka > Viestintä > Puhelimet > Matkapuhelimet
brand [brändi] Google
gtin 00821793049157
mpn G-2PW4100-021-B
condition [kunto] Uusi
color [väri] Very Silver
shipping [toimitus] 0,00 EUR

Esimerkki: tilaussopimuksella ja maksuerissä myyty matkapuhelin

Merkitse etumaksun kokonaisarvo (0 tai suurempi) price [hinta] ‑määritteeseen. Sisällytä arvoon mahdolliset aktivointimaksut ja/tai kertamaksut. Jos ennakkomaksuja ei ole, lisää price [hinta] ‑arvoksi nolla. Kerro title [nimi] ‑määritteessä, että langaton tuotteesi vaatii tietyn kestoisen sopimuksen ja että siihen liitetään maksueräsopimus.

Tuotetiedot: Google Pixel 5” 32GB Very Silver, 12 kuukauden sopimus, maksetaan 12 kuukausierässä
Määrite Tuotetiedot
id [tunnus] _pixel_phone_silver_32gb_sovellus_ja_maksuerät
title [nimi] Google Pixel 5” 32GB Very Silver (sopimus ja SIM-kortti, 12 kuukausierää)
link [linkki] https://store.google.com/product/pixel_phone?sku=_pixel_phone_silver_32gb_12month_contract_newsim&contract=yes
image_link [kuvalinkki] https://store.google.com/product/pixel_phone/silver.png
availability [saatavuus] Varastossa
price [hinta] 0,00 EUR
installment [maksuerä] 12:60,00 EUR
subscription_cost [tilauskustannus] kuukausi:12:30,00 EUR
google_product_category [googlen_tuoteluokka] Elektroniikka > Viestintä > Puhelimet > Matkapuhelimet
brand [brändi] Google
gtin 00821793049157
mpn G-2PW4100-021-B
condition [kunto] Uusi
color [väri] Very Silver
shipping [toimitus] 0,00 EUR

Katso lisää esimerkkejä artikkelista Langattomien tuotteiden ja palvelujen mainostamisen parhaat käytännöt