subscription_cost [tilauskustannus]: Määritelmä

Ilmoita tilauskustannus [subscription_cost] ‑määritteellä tiedot kuukausi- tai vuosimaksusuunnitelmasta, jossa liittymäpalvelusopimus yhdistyy langattomaan tuotteeseen (matkapuhelin tai tabletti).

Käyttötilanne

Valinnainen kullekin tuotteelle

Tätä määritettä voi käyttää vain tietyissä maissa:
  • Afrikka: Etelä-Afrikka
  • Aasian ja Tyynenmeren alue: Etelä-Korea, Hongkong, Intia, Japani, Malesia, Singapore, Taiwan, Thaimaa ja Uusi-Seelanti
  • Eurooppa: Belgia, Espanja, Irlanti, Italia, Itävalta, Kreikka, Norja, Portugali, Puola, Ranska, Romania, Ruotsi, Saksa, Slovakia, Suomi, Sveitsi, Tanska, Tšekki, Turkki, Unkari ja Yhdistynyt kuningaskunta
  • Lähi-Itä: Israel, Saudi Arabia ja Yhdistyneet arabiemiirikunnat
  • Pohjois-Amerikka: Kanada

Tätä määritettä tuetaan vain mobiilituotteissa, joilla on jokin seuraavista Googlen tuoteluokkakoodeista:

• Kellot (201)
  • Matkapuhelimet (267)
  • Tabletit (4745)
  • Matkapuhelinten prepaid-kortit ja SIM-kortit (6030)
  • GPS-seurantalaitteet (6544)
Australia: Tätä määritettä ei pidä käyttää langattomille laitteille, kuten matkapuhelimille tai tableteille, joita mainostetaan Australiassa. Käytä määritettä hinta [price], kun haluat määrittää laitteen vähimmäiskokonaiskustannuksen ("mitattavissa oleva vähimmäishinta"), mukaan lukien käsiraha, maksuerät ja langaton palvelusopimus. Ilmoita nimi [title] ‑määritteellä, että tuotteesi myydään maksuerissä ja/tai yhdessä palvelusopimuksen kanssa.

Määritteellä tilauskustannus [subscription_cost] on kolme alimääritettä:

• kesto [period] (pakollinen): Yhden tilausjakson kesto, joko kuukausi [month] tai vuosi [year].
  • ajanjakson pituus [period_length] (pakollinen): Kokonaislukuna ilmoitettava tilauskauden (kuukausia tai vuosia) määrä, joka ostajan on maksettava.
  • summa [amount] (pakollinen): Ostajan kuukausimaksun summa (ISO 4217 ‑valuuttakoodilla). Saatamme tilan säästämiseksi pyöristää tämän summan lähimpään paikallisen valuutan tasalukuun. Antamasi arvon on silti vastattava täysin sivullasi näkyvää summaa.

Muoto

Noudattamalla näitä muotoiluohjeita varmistat, että ymmärrämme lähettämäsi datan.

Tyyppi Unicode-merkit (suositus: vain ASCII)
Toistuva kenttä Ei

Tiedostomuoto Esimerkki merkinnästä
Tekstisyötteet

Muotoile arvo lisäämällä kesto [period], ajanjakson pituus [period_length] ja summa [amount] erotettuina kaksoispisteellä ( : ). Älä käytä lainausmerkkejä. Jos esimerkiksi veloitat 12 kuukausimaksua ja yhden kuukausimaksun hinta on 50 EUR, merkitse se seuraavasti:

kuukausi:12:50 EUR

XML-syötteet

<g:subscription_cost>

<g:period>month</g:period>

<g:period_length>12</g:period_length>

<g:amount>50 EUR</g:amount>

</g:subscription_cost>

Saat lisätietoja Content APIn datan muotoilusta tutustumalla Content API for Shoppingiin.

Vähimmäisvaatimukset

Sinun on noudatettava seuraavia vaatimuksia, jotta tuotteesi voidaan näyttää. Jos et noudata näitä vaatimuksia, tuotteesi hylätään. Ilmoitamme hylkäyksestä Kauppiaskeskus-tilisi Diagnostiikka-sivulla.

• Aseta hinta[price] ‑määritteen arvoksi tuotteen kassalla maksettava kokonaissumma (sis. etumaksun ja aktivointimaksun).
  • Käytä arvoa, joka vastaa laskeutumissivullasi näkyvää viestintämaksusuunnitelmaa. Voit näyttää laskeutumissivullasi myös muita vaihtoehtoja, mutta lähettämäsi vaihtoehdon on löydyttävä sivulta helposti.
  • Älä edellytä käyttäjiltä kanta-asiakaskorttia lisäämäsi palvelupaketin valitsemiseksi.
  • Älä käytä tilauskustannus [subscription_cost] ‑määritettä ohjelmistotilauksissa. Ohjelmistotilaukset täytyy maksaa ennakkoon, joten lisää vuosittainen ennakkomaksu käyttämällä hinta [price] ‑määritettä. Lue lisää mainosohjelmistojen tilauksista.
  • Käytä vain soveltuvissa maissa. Jos käytät tilauskustannus [subscription_cost] ‑määritettä maassa, jossa sitä ei saa käyttää, seurauksena on hylkäys.
  • Käytä vain hyväksytyissä tuoteluokissa. Jos käytät tilauskustannus [subscription_cost] ‑määritettä muissa tuoteluokissa, seurauksena on hylkäys.

Parhaat käytännöt

Näiden parhaiden käytäntöjen avulla voit ylittää perusvaatimukset ja optimoida tuotetietojesi toiminnan.

• Lisää tilauskustannuksille tarkat arvot käyttämällä ISO 4217 ‑valuuttakoodeja. Kirjoita esimerkiksi 1,01 EUR, älä 1,0012 EUR. Muutoin pyöristämme lähettämäsi arvon. Käytä samaa valuuttaa määritteille tilauskustannus [subscription_cost], maksuerä [installment] ja hinta [price].
  • Jos tuotteen voi maksaa myös kuukausittaisina maksuerinä, merkitse maksuerien kuukausimäärä määritteeseen tilauskustannus [subscription_cost].
  • Jos tuote maksetaan erissä, lisää sama kuukausimäärä määritteille tilauskustannus [subscription_cost] ja maksuerä [installment]. Jos näissä määritteissä ilmoitetaan eri määrä kuukausia ja maksuerä ja tilauskustannus on yhdistettävä tilarajoitusten vuoksi, korkeampaa arvoa käytetään. Jos esimerkiksi maksusuunnitelmassa on 12 kuukausittaista maksuerää mutta tilauksen palvelusopimus on 24 kuukauden mittainen, kuukausimääräksi valitaan 24.
  • Jos tuotteen tilauskustannus nousee tietyn ajanjakson jälkeen, sinun on lisättävä alimääritteen summa [amount] arvoksi korkein maksusumma. Jos esimerkiksi tilausmaksu nousee 12 kuukauden jälkeen 25 eurosta 35 euroon, lisää arvoksi 35 EUR.

Esimerkkejä

Esimerkki: tilaussopimuksella myyty matkapuhelin

Merkitse etumaksun kokonaisarvo (0 tai korkeampi) hinta [price] ‑määritteeseen. Sisällytä arvoon mahdolliset aktivointimaksut ja/tai kertamaksut. Kerro title [nimi] ‑määritteessä, että langaton tuotteesi vaatii tietyn kestoisen sopimuksen. Jätä maksuerä [installment] ‑määrite tyhjäksi.

Tuotetiedot: Google Pixel 5” 32 Gt Very Silver, 12 kuukauden palvelusopimus (veloitus 35 EUR kuussa) sekä etumaksu (649 EUR)
Määrite Tuotetiedot
tunnus [id] _pixel_phone_silver_32gb_12kk_sopimus
nimi [title] Google Pixel 5” 32GB Very Silver (sopimuksella)
linkki [link] https://store.google.com/product/pixel_phone?sku=_pixel_phone_silver_32gb_12month_contract_newsim&contract=yes
kuvalinkki [image_link] https://store.google.com/product/pixel_phone/silver.png
saatavuus [availability] Varastossa
hinta [price] 649,00 EUR
maksuerä [installment] (jätettävä tyhjäksi, koska maksueriä ei ole)
tilauskustannus [subscription_cost] kuukausi:12:35,00 EUR
googlen tuoteluokka [google_product_category] Elektroniikka > Viestintä > Puhelimet > Matkapuhelimet
brändi [brand] Google
gtin [gtin] 00821793049157
mpn [mpn] G-2PW4100-021-B
kunto [condition] Uusi
väri [color] Very Silver
toimitus [shipping] 0,00 EUR

Esimerkki: tilaussopimuksella ja maksuerissä myyty matkapuhelin

Lisää etumaksun kokonaisarvo (0 tai suurempi) hinta [price] ‑määritteeseen. Sisällytä arvoon mahdolliset aktivointimaksut ja/tai kertamaksut. Jos ennakkomaksuja ei ole, merkitse hinta [price] ‑määritteen arvoksi nolla. Kerro title [nimi] ‑määritteessä, että langaton tuotteesi vaatii tietyn kestoisen sopimuksen ja että siihen liitetään maksueräsopimus.

Tuotetiedot: Google Pixel 5” 32GB Very Silver, 12 kuukauden sopimus, maksetaan 12 kuukausierässä
Määrite Tuotetiedot
tunnus [id] _pixel_phone_silver_32gb_sovellus_ja_maksuerät
nimi [title] Google Pixel 5" 32 Gt Very Silver (12 kuukauden osamaksusopimus)
linkki [link] https://store.google.com/product/pixel_phone?sku=_pixel_phone_silver_32gb_12month_contract_newsim&contract=yes
kuvalinkki [image_link] https://store.google.com/product/pixel_phone/silver.png
saatavuus [availability] Varastossa
hinta [price] 0,00 EUR
maksuerä [installment] 12:60,00 EUR
tilauskustannus [subscription_cost] kuukausi:12:30,00 EUR
googlen tuoteluokka [google_product_category] Elektroniikka > Viestintä > Puhelimet > Matkapuhelimet
brändi [brand] Google
gtin [gtin] 00821793049157
mpn [mpn] G-2PW4100-021-B
kunto [condition] Uusi
väri [color] Very Silver
toimitus [shipping] 0,00 EUR

Katso lisää esimerkkejä artikkelista Langattomien tuotteiden ja palvelujen mainostamisen parhaat käytännöt