Notifikation

I denne brukerstøtten finner du innhold både om Merchant Center Next og den eldre versjonen av Merchant Center. Se etter logoen øverst i hver artikkel for å forsikre deg om at du leser om Merchant Center-versjonen du faktisk bruker.

Siden du har forespurt, er ikke tilgjengelig på språket ditt ennå. Du kan velge et annet språk nederst på siden. Eventuelt kan du bruke den innebygde oversettingsfunksjonen i Google Chrome til å oversette en hvilken som helst nettside til det språket du foretrekker.

Trin 1: Konfigurer dine konti

Et tilpasset ikon for artiklens overskrift i det klassiske Merchant Center

Hvis du vil have flere oplysninger om, hvordan du konfigurerer dine konti i Merchant Center Next, kan du klikke her.

Denne artikel indeholder oplysninger om, hvordan du konfigurerer de konti, du skal bruge for at køre promoveringer.

Du skal angive specifikke oplysninger om din virksomhed og produkter, før dine kampagner vises. Konfigurer dine konti, så du kan komme i gang.

Hvis du allerede har et aktivt produktfeed på din Merchant Center-konto, en Google Ads-konto til dine Shopping-kampagner, og promoveringer er aktiveret på din konto, kan du gå videre til trin 2 i denne vejledning.

Konfigurer Merchant Center

Dine produktoplysninger findes i Merchant Center. Følg vejledningen her for at oprette din konto:

1. Opret en Merchant Center-konto for at gemme dit produktfeed
  2. Konfigurer din Merchant Center-konto for at angive oplysninger om din virksomhed.
  3. Verificer og gør krav på din websiteadresse for at sikre, at dit website opfylder alle krav.
  4. Opret et produktfeed for at fortælle Google, hvilke produkter du sælger online

Konfigurer Google Ads

Brug dine produktoplysninger til at køre annoncer på Google. Følg vejledningen her for at konfigurere din Google Ads-konto:

1. Opret en Google Ads-konto for at administrere annoncer.
  2. Knyt din Google Ads-konto til Merchant Center for at køre Shopping-kampagner