Implementation guide

Trin 1: Konfigurer dine konti

Denne artikel indeholder oplysninger om, hvordan du konfigurerer de konti, du skal bruge for at vise Specialtilbud.

Du skal angive specifikke oplysninger om din virksomhed og produkter, før vi kan vise dine kampagner på Shopping-annoncer eller på Google.com. Konfigurer dine konti, så du kan begynde at oprette og indsende kampagner.

Hvis du allerede har et aktivt produktfeed i din Merchant Center-konto, en Google Ads-konto til dine Shopping-kampagner, og Specialtilbudsteamet har godkendt din interesseformular, kan du springe til trin 2 i denne vejledning.

Konfigurer Merchant Center

Dine produktoplysninger findes i Google Merchant Center. Følg vejledningen her for at oprette din konto:

1. Opret en Merchant Center-konto for at gemme dit produktfeed.
  2. Konfigurer din Merchant Center-konto for at angive oplysninger om din virksomhed.
  3. Bekræft og gør krav på dit websites adresse for at sikre, at dit website opfylder alle krav.
  4. Opret et produktfeed for at fortælle Google, hvilke produkter du sælger online.

Bemærk! Når du opretter et produktfeed, skal du registrere dit feed og uploade dit feed i Merchant Center.

Konfigurer Google Ads

Brug dine produktoplysninger til at vise annoncer på Google. Følg vejledningen her for at konfigurere din Google Ads-konto:

1. Opret en Google Ads-konto for at administrere annoncer.
  2. Link din Google Ads-konto til Merchant Center for at vise Shopping-kampagner.