Lokalt skyltfönster hos säljaren

Det lokala skyltfönstret hos säljaren representerar endast en enda säljares lokala butiksinformation. Via det kan du leda kunder till din webbplats när de klickar på dina annonser för lokala butikslager. Genom att leda köpare till din webbplats istället för till ditt lokala skyltfönster på Google kan du hantera och spåra hela upplevelsen för kunderna.

I den här artikeln tar vi upp hur det lokala skyltfönstret hos säljaren fungerar och vad som krävs för ditt lokala produktflöde och din webbplats.

Implementeringsalternativ

Det finns två alternativ när du ska implementera ett lokalt skyltfönster hos säljaren: fullständig och grundläggande.

Typ Användarupplevelse Köpavisering Köpbeteende vid ”se vad som finns i butiken”
Fullständig När användaren klickar på en annons för ett lokalt butikslager omdirigeras användaren till produktens målsida som visar tillgängligheten i en viss butik. Användaren får en avståndsavisering (t.ex. 3,5 km) som visar avståndet till en butik där det går att köpa varan. När användaren klickar på en annons för ett lokalt butikslager med ”se vad som finns i butiken” omdirigeras användaren till produktens målsida som visar tillgängligheten i en viss butik.
Grundläggande När användaren klickar på en annons för ett lokalt butikslager omdirigeras användaren till produktens målsida där det går att kolla tillgängligheten i en butik i närheten.  Användaren får en ”i butiken”-avisering som meddelar att varan är tillgänglig i en butik i närheten. När användaren klickar på en annons för ett lokalt butikslager med ”se vad som finns i butiken” omdirigeras användaren till ett lokalt skyltfönster med Google som värd.
Om du har problem med annonser för lokala butikslager kan du fylla i formuläret Kontakta oss.