I det här hjälpcentret hittar du innehåll för både Merchant Center Next och klassiska Merchant Center. Titta efter logotypen längst upp i varje artikel för att se till att du använder artikeln som gäller för din Merchant Center-version.

Lokalt skyltfönster hos säljaren

En anpassad ikon för artikelrubrik i klassiska Merchant Center.

Det lokala skyltfönstret hos säljaren representerar endast en enda säljares lokala butiksinformation. Via det kan du leda kunder till din webbplats när de klickar på dina annonser för lokala butikslager och lokala gratisannonser. Genom att leda kunder till din webbplats i stället för till ditt lokala skyltfönster på Google kan du hantera och spåra hela upplevelsen för kunderna.

I den här artikeln tar vi upp hur det lokala skyltfönstret hos säljaren fungerar och vad som krävs för ditt lokala produktflöde och din webbplats.

Implementeringsalternativ

Det finns två alternativ när du ska implementera ett lokalt skyltfönster hos säljaren: fullständig och grundläggande.

Typ Användarupplevelse Köpavisering Köpbeteende vid ”se vad som finns i butiken”
Fullständig När användaren klickar på en annons för ett lokalt butikslager eller en lokal gratisannons omdirigeras användaren till produktens målsida som visar tillgängligheten i en viss butik. Användaren får en avståndsavisering (t.ex. 3,5 km) som visar avståndet till en butik där det går att köpa varan. När kunden klickar på en lokal produkt i Se vad som finns i butiken omdirigeras kunden till ett lokalt skyltfönster med Google som värd.
Basmöbler När kunden klickar på en annons för ett lokalt butikslager eller en lokal gratisannons omdirigeras kunden till en produktmålsida där det går att kontrollera produktens tillgänglighet i en butik i närheten. Användaren får en ”i butiken”-avisering som meddelar att varan är tillgänglig i en butik i närheten. När kunden klickar på en lokal produkt i Se vad som finns i butiken omdirigeras kunden till ett lokalt skyltfönster med Google som värd.
Obs! Du kan välja en upplevelse av målsidan för dina annonser för lokala butikslager i Merchant Center. Om du vill använda lokala gratisannonser kan du begära en kvalificeringsgranskning genom att fylla i kontaktformuläret.