Lokalt skyltfönster hos säljaren

Det lokala skyltfönstret hos säljaren representerar endast en enda säljares lokala butiksinformation. Via det kan du leda kunder till din webbplats när de klickar på dina annonser för lokala butikslager och lokala gratisannonser. Genom att leda kunder till din webbplats i stället för till ditt lokala skyltfönster på Google kan du hantera och spåra hela upplevelsen för kunderna.

I den här artikeln tar vi upp hur det lokala skyltfönstret hos säljaren fungerar och vad som krävs för ditt lokala produktflöde och din webbplats.

Implementeringsalternativ

Det finns två alternativ när du ska implementera ett lokalt skyltfönster hos säljaren: fullständig och grundläggande.

Typ Användarupplevelse Köpavisering Köpbeteende vid ”se vad som finns i butiken”
Fullständig När användaren klickar på en annons för ett lokalt butikslager eller en lokal gratisannons omdirigeras användaren till produktens målsida som visar tillgängligheten i en viss butik. Användaren får en avståndsavisering (t.ex. 3,5 km) som visar avståndet till en butik där det går att köpa varan. När kunden klickar på en annons för ett lokalt butikslager eller en lokal gratisannons med ”se vad som finns i butiken” omdirigeras kunden till produktens målsida som visar tillgängligheten i en viss butik.
Grundläggande När kunden klickar på en annons för ett lokalt butikslager eller en lokal gratisannons omdirigeras kunden till en produktmålsida där det går att kontrollera produktens tillgänglighet i en butik i närheten. Användaren får en ”i butiken”-avisering som meddelar att varan är tillgänglig i en butik i närheten. När kunden klickar på en annons för ett lokalt butikslager eller en lokal gratisannons med ”se vad som finns i butiken” omdirigeras kunden till ett lokalt skyltfönster med Google som värd.
När du har kontrollerat om produktens målsida uppfyller lokala flödeskrav för lokalt skyltfönster hos säljaren (fullständigt eller grundläggande) kan du begära en kvalificeringsgranskning för lokalt skyltfönster hos säljaren (fullständigt eller grundläggande) med hjälp av kontaktformuläret.