Felmeddelanden för hämtning i butik

Om du vill låta kunder köpa produkten online och hämta den i butiken anger du kompatibla värden för dessa attribut

Om du inte lägger till både hämtningsmetod och hämtningsavtal i ditt lokala produktflöde kan du få alla felmeddelanden nedan.

Obs! Om ett erbjudande inte har antingen attributetpickup_method eller pickup_SLA får du inga felmeddelanden eftersom Google betraktar erbjudandet som inte kvalificerat för hämtning i butik.

Felmeddelanden

• Hämtningsavtal saknas: Google kan inte aktivera funktionen hämtning i butik för varan förrän attributet pickup_SLA finns.
  • Hämtningsmetod saknas: Google kan inte aktivera funktionen hämtning i butik för varan förrän attributet pickup_method finns.
  • Motstridiga värden för hämtning i butik: Google kan inte aktivera funktionen hämtning i butik för varan om inte kombinationen av attribut för hämtning i butik (som pickup_method, pickup_SLA, eller tillgänglighet) är kompatibel.

Åtgärda fel för hämtning i butik

Om du vill åtgärda fel rörande attribut som saknas laddar du upp ett lokalt produktflöde med både attributet pickup_method och pickup_SLA. Vid fel rörande motstridiga värden anger du kompatibla värden för attributen för hämtning i butik.