I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Fejlmeddelelser om afhentning i butik

Hvis du vil give kunderne mulighed for at købe produktet online og afhente det i butikken, skal du indsende kompatible værdier for disse attributter

Et tilpasset ikon til den klassiske version af Merchant Center og Merchant Center Next.

Du skal angive værdier for både attributten 'afhentningsmetode' [pickup_method] og attributten 'serviceniveau for afhentning' [pickup_sla]. Hvis du ikke føjer både attributten 'afhentningsmetode' [pickup_method] og attributten 'serviceniveau for afhentning' [pickup_sla] til dit lokale produktfeed, kan du få vist nedenstående fejlmeddelelser.

Bemærk! Hvis et tilbud ikke har enten attributten 'afhentningsmetode' [pickup_method] eller 'serviceniveau for afhentning' [pickup_sla],, modtager du ikke nogen fejlmeddelelser, da Google betragter tilbuddet som ikke kvalificeret til afhentning i butikken.

Fejlmeddelelser

Ret fejl ved afhentning i butik

Du kan løse problemet med manglende attributter ved at uploade et lokalt produktfeed med både 'afhentningsmetode' [pickup_method] og 'serviceniveau for afhentning' [pickup_sla]. Hvis der opstår fejl som følge af modstridende værdier, skal du indsende kompatible værdier for attributterne for afhentning i butik.