I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Tjek dit kontrolpanel for Google Kundeanmeldelser

Et tilpasset ikon for artiklens overskrift i det klassiske Merchant Center

Din Merchant Center-konto indeholder et kontrolpanel, hvor du kan se oplysninger, der indsamles og behandles af Google Kundeanmeldelser. Du kan få umiddelbar indsigt i din butiksbedømmelse og de indsamlede data ved at bruge kontrolpanelet for Google Kundeanmeldelser.

Før du begynder

Log på din Merchant Center-konto for at se de oplysninger, der indsamles og behandles af Google Kundeanmeldelser. Klik på værktøjsikonet Menuikon for Værktøjer og indstillinger [Gear], og vælg derefter Konfiguration af Kundeanmeldelser under "Værktøjer".

Oversigt

Der vises 5 nøgle-metrics i dit kontrolpanel for Google Kundeanmeldelser. Metrics kan også ses i et bestemt land ved at vælge et land i rullemenuen.

Undersøgelsestilvalg modtaget

Denne metric viser antallet af kunder på en given dag, der har sagt ja til at deltage i undersøgelsen fra Google Kundeanmeldelser.

Undersøgelser tilbudt

Denne metric viser antallet af undersøgelser, der er sendt til dine kunder på en given dag. Det er ikke alle kunder, som tilvælger en undersøgelse, der får tilsendt en. Bemærk også, at der er en forsinkelse fra tidspunktet, hvor en kunde foretager tilvalget, til undersøgelsen sendes.

Besvarelser modtaget

Denne metric viser antallet af besvarelser på undersøgelser, som kunder har indsendt på en given dag.

Butiksbedømmelse

Denne metric viser den butiksbedømmelse, der vises på dit badge samt i søge- og Shopping-annoncer i den viste periode.

Produktanmeldelser

Afsnittet Produktanmeldelser i dit kontrolpanel for Google Kundeanmeldelser indeholder oplysninger om status for din kvalifikation til produktbedømmelser.

Status for produktbedømmelser

Dette kort viser, om din konto er kvalificeret til produktbedømmelser. Antallet af stjerner vises ikke på produktfortegnelser, når en konto ikke opfylder kvalifikationskriterierne.

Graf over svar fra produktundersøgelse

Denne graf på din Merchant Center-konto viser antallet af produktanmeldelser, der er blevet indsamlet pr. dag via programmet Google Kundeanmeldelser.

GTIN-graf

Denne graf viser antallet af gyldige GTIN'er, der er modtaget via tilvalget af Google Kundeanmeldelser.
Google Kundeanmeldelser anser en GTIN for at være gyldig, hvis den er korrekt formateret i overensstemmelse med internationale standarder og svarer til en eksisterende produktfortegnelse i kataloget for Shopping-annoncer.