Toelatingsgids

Uw account configureren

Op deze pagina leest u hoe u zich kunt aanmelden voor de functie Google Klantenreviews in uw Google Merchant Center-account.

Opmerking: Als u al een Google Merchant Center-account heeft, begint u bij stap 2.

1. Maak een Merchant Center-account

1. Ga naar merchants.google.com.
  2. Klik op Een account maken en volg de aanwijzingen om u aan te melden.

Meer informatie over het gebruik van Merchant Center

2. Meld u aan voor Google Klantenreviews

1. Log in bij uw Merchant Center-account.
  2. Controleer of uw Merchant Center-account is geverifieerd en geclaimd.
  3. Klik op Groei in het navigatievenster aan de linkerkant.
  4. Klik op Programma's beheren.
  5. Ga naar de kaart Klantenreviews.
  6. Klik op Inschakelen om u aan te melden.