Om oppføringsland i betaprogrammet

Shopping-annonser blir nå tilgjengelige i flere land. I denne artikkelen får du vite hvilke land du nå kan målrette mot med Shopping-annonser, og hva du kan forvente når du målretter mot et land i betaprogrammet.

Fordeler

• Utvid rekkevidden ved å lage Shopping-annonser for nye land.
  • Bli blant de første annonsørene som får vise Shopping-annonser til brukere i land i betaprogrammet.

Status for oppføringsland i betaprogrammet

Det finnes for tiden ingen land som er i betaprogrammet. Kom tilbake senere for å se om nye land er lagt til.