Ohjekeskuksesta löydät tietoa sekä uudesta että klassisesta Kauppiaskeskuksesta. Etsi logo kunkin artikkelin yläreunasta ja varmista, että se liittyy käyttämääsi Kauppiaskeskuksen versioon.

Shopping-mainosten ja maksuttomien listausten betakokeilumaat

Oma kuvake klassisen Kauppiaskeskuksen artikkeliotsikoille.

Kaikki nykyiset ajoneuvomainoksia sisältävät Älykkäät Shopping-kampanjat päivittyvät Maksimitulokset-kampanjoiksi syyskuuhun 2023 mennessä. Näin saat käyttöösi lisää mainosinventaaria ja mainosmuotoja, joilla voit tavoittaa uusia asiakkaita. Jos tilin kaikki kampanjat on päivitetty, tilillä ei voi enää luoda uusia Älykkäitä Shopping-kampanjoita. Lue lisää Maksimitulokset-kampanjan luomisesta.

Shopping-mainokset ja maksuttomat tuotelistaukset otetaan käyttöön uusissa maissa. Voit lisätä minkä tahansa näistä betakokeilussa olevista maista Shopping-mainosten ja maksuttomien listausten kohdemaaksi. Voit mainostaa tuotteita betakokeilussa olevissa maissa käyttämällä mitä tahansa Kauppiaskeskuksen tukemaa kieltä. Lue lisää kielistä ja valuutoista

Edut

• Tavoita asiakkaita laajemmin luomalla Shopping-mainoksia ja ilmaisia listauksia ja näyttämällä tuotteitasi uusissa maissa.

• Voit olla yksi ensimmäisistä jälleenmyyjistä, joiden tuotteita näytetään betakokeilussa olevissa maissa.

Rajoitukset

• Betakokeilussa olevat maat voivat olla aluksi vain tiettyjen jälleenmyyjien saatavilla.
  • Mainosten tuloksissa voi olla eroja betakokeilussa olevien ja muiden maiden välillä. Joitakin betakokeilussa olevissa maissa esitettäviä tuotteita ei välttämättä voi näyttää kaikkialla.
  • Betakokeilumaissa Maksimitulokset-kampanjoita käyttävien mainostajien kannattaa valita tavoiteltu mainostuotto tasaisten tulosten varmistamiseksi liikenteen lisääntyessä. Jos käytät Maksimitulokset-kampanjoita betakohdemaassa ja sinulla on jo Display-uudelleenmarkkinointikampanja, kampanja kannattaa pitää aktiivisena. Display-uudelleenmarkkinointikampanjat ja Maksimitulokset-kampanjat toimivat betakokeilumaissa rinnakkain liikenteen lisääntyessä.

Kohdemaat

Voit mainostaa tuotteita seuraavissa betakokeilussa olevissa maissa:

Kohdemaa
Algeria
Angola
Bangladesh
Kambodža
Kamerun
Costa Rica
Norsunluurannikko
Dominikaaninen tasavalta
El Salvador
Etiopia
Ghana
Guatemala
Kenia
Madagaskar
Mauritius
Marokko
Mosambik
Myanmar (Burma)
Nepal
Nicaragua
Nigeria
Pakistan
Panama
Puerto Rico
Saudi-Arabia
Senegal
Sri Lanka
Tansania
Tunisia
Uganda
Ukraina
Venezuela
Sambia
Zimbabwe