I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Om lande i beta til Shopping-annoncer og gratis fortegnelser.

Et tilpasset ikon for artiklens overskrift i det klassiske Merchant Center

Alle eksisterende Smart Shopping-kampagner med køretøjsannoncer bliver opgraderet til kampagner af typen "Maksimal effektivitet" senest i september 2023, så du får adgang en større beholdning og flere formater, du kan bruge til at nå ud til nye kunder. Konti, hvor alle kampagner er blevet opgraderet, kan ikke længere oprette nye Smart Shopping-kampagner. Få flere oplysninger om, hvordan du opretter en kampagne af typen "Maksimal effektivitet".

Shopping-annoncer og gratis produktfortegnelser udvides til nye lande. Du kan medtage disse lande i beta som et land, der målrettes mod, til Shopping-annoncer og gratis fortegnelser. Du kan vise produkter i lande i beta ved hjælp af alle sprog, der understøttes i Merchant Center. Få flere oplysninger om sprog og valuta

Fordele

• Udvid din rækkevidde ved at oprette Shopping-annoncer og gratis fortegnelser samt vise dine produkter i nye lande.

• Vær en af de første forhandlere, som viser dine produkter i lande i beta.

Begrænsninger

• Deltagelse i lande med betaversion er muligvis kun tilgængelig for visse forhandlere.
  • Effektiviteten i lande med betaversion kan afvige fra lande uden betaversion. Nogle produkter, der vises i lande med betaversion, er muligvis ikke kvalificerede til at blive vist overalt.
  • Det anbefales, at forhandlere, der bruger Maksimal effektivitet i lande med betaversion, angiver en mål-ROAS-værdi for at sikre ensartet effektivitet, mens trafikken øges. Hvis du bruger Maksimal effektivitet i et land, der målrettes mod, med betaversion og har en eksisterende remarketingkampagne på Displaynetværket, anbefaler vi, at du lader den pågældende kampagne forblive aktiv. Dine remarketingkampagner på Displaynetværket og maksimal effektivitet kører parallelt, efterhånden som trafikken i lande med betaversion øges.

Lande, der målrettes mod

Du kan vise produkter i følgende lande med betaversion:

Land, der målrettes mod
Algeriet
Angola
Bangladesh
Cambodja
Cameroun
Costa Rica
Elfenbenskysten
Den Dominikanske Republik
El Salvador
Etiopien
Ghana
Guatemala
Kenya
Madagaskar
Mauritius
Marokko
Mocambique
Myanmar (Burma)
Nepal
Nicaragua
Nigeria
Pakistan
Panama
Puerto Rico
Saudi-Arabien
Senegal
Sri Lanka
Tanzania
Tunesien
Uganda
Ukraine
Venezuela
Zambia
Zimbabwe