Tips til at holde dine produkter godkendte

Vi er nødt til at sikre os, at de produktdata, som du indsender, svarer til indholdet, der vises på din landingsside. Det er med til at sikre, at brugerne får vist nøjagtige annoncer. Denne kontrol sker regelmæssigt, så det altid er de mest opdaterede oplysninger, der vises i annoncerne.

Denne artikel giver nogle tips til, hvordan du kan sikre dig, at dine produktdata og din landingsside er synkroniserede.

Hjælp os med at validere dataene på din landingsside

Følg rådene herunder for at gøre det nemt for Google Merchant Center at validere dataene på din landingsside:

• Brug opmærkning af strukturerede data. Du kan bruge strukturerede data til at angive, hvordan elementer på din landingsside stemmer overens med attributter i specifikationen for produktfeeds. På den måde kan vi bekræfte dine produktdata korrekt ud fra disse elementers værdier. Med strukturerede data kan du også benytte dig af automatisk opdatering af varer, som hjælper dig med at holde dit website og feed synkroniseret, så du undgår, at dine varer bliver afvist. Få flere oplysninger
  • Sørg for, at din landingsside er tilgængelig. Hvis din landingsside ikke er tilgængelig, når vi kontrollerer den, afvises dine produkter. Hvis du ved, at din landingsside vil være utilgængelig på et bestemt tidspunkt, skal du følge vejledningen i optimale løsninger til vedligeholdelse af landingssider eller et planlagt udfald på et website
  • Giv Googles crawlere adgang til din side. Vi bruger crawlere til at læse dataene på din landingsside. Sørg for, at disse crawlere kan få adgang til din landingsside ved at tillade dem i robots.txt-filen på dit website. Få flere oplysninger om Googles crawlere
  • Sørg for, at du ikke begrænser crawlhastigheden. I Google Search Console kan du begrænse den hastighed, som Google bruger til at crawle dit website. Hvis du har begrænset denne hastighed, kan Google have problemer med at crawle din landingsside og dine billeder. Du kan sikre dig, at Google kan crawle dit website, ved at indstille Googlebots crawlhastighed til Lad Google optimere for mit website. Få flere oplysninger om, hvordan du ændrer Googlebots crawlhastighed

Opdater automatisk price [pris] og availability [tilgængelighed]

Aktivér automatisk opdatering af varer for at forhindre, at produkter afvises, når prisen eller tilgængeligheden på din landingsside ikke svarer til oplysningerne i dine produktdata. Hvis vi opdager, at dine produktdata ikke svarer til oplysningerne på din landingsside, sørger denne funktion for, at dine produktdata opdateres automatisk, og at dine annoncer viser de korrekte oplysninger. Selvom du har aktiveret denne funktion, skal du dog stadig indsende dine produktdata regelmæssigt. Få flere oplysninger om automatisk opdatering af varer

Her er nogle tips til, hvordan du sikrer dig, at din landingsside er konfigureret korrekt:

• Brug strukturerede data. Dette punkt er blevet nævnt tidligere, men opmærkning af strukturerede data er nødvendig for at oprette automatiske opdateringer, fordi det giver os oplysninger om, hvordan data, du har indsendt, svarer til attributterne price [pris] og availability [tilgængelighed]. Få flere oplysninger om mikrodata
  • Brug gyldig HTML. Vi registrerer også den pris, du viser, ud fra strukturen på din landingsside. Når du bruger gyldig HTML, er du med til at sikre, at vi registrerer den korrekte pris. Vær opmærksom på, at du stadig skal bruge mikrodata til at aktivere automatisk opdatering af varer, også selvom du har gyldig HTML. Brug valideringstjenesten W3C til at kontrollere din HTML

Sørg for, at dine annoncer er aktive under store begivenheder

Hvis du lancerer et nyt produkt, skal du sikre dig, at dit produkt bliver godkendt under eller kort tid efter offentliggørelsen. Under store udsalg, f.eks. Black Friday, kan dine produkters pris og tilgængelighed ændre sig ofte, undertiden flere gange om dagen. Sørg for, at dine produktdata og din landingsside viser de samme oplysninger for at undgå afvisninger.

Her er nogle tips til, hvordan du kan administrere dine produktdata under disse store begivenheder:

• Aktivér automatisk opdatering af varer. Som nævnt tidligere vil automatisk opdatering af varer hjælpe dig med at undgå afvisninger, når prisen eller tilgængeligheden på din landingsside er anderledes end de værdier, du har indsendt. Du skal dog ikke bruge denne funktion som din primære metode til at opdatere dine produktdata. Disse opdateringer sker kun, når Google gennemgår din landingsside, og du skal stadig indsende dine produktdata regelmæssigt. Få flere oplysninger om automatisk opdatering af varer
  • Sørg for, at dine produkt-id'er er korrekte. Unikke produkt-id'er, især GTIN-værdier, kan gøre dine annoncer bedre og lettere for brugerne at finde. Selvom dine annoncer muligvis ikke afvises, hvis du bruger forkerte id'er, vises dine annoncer formentlig ikke ved de rigtige søgninger. Få flere oplysninger om unikke produkt-id'er
  • Undgå pludselige strukturelle ændringer på dit website. Som omtalt tidligere gennemgår vi din landingsside for at indsamle oplysninger om f.eks. pris og tilgængelighed. Hvis du foretager store ændringer i strukturen på din side, kan du opleve midlertidig afvisning af produkter, hvis visse produktoplysninger ikke kan bekræftes. Undgå ændringer som f.eks. at:
    • Flytte placeringen af ​​prisoplysninger i kildekoden på din landingsside
    • Bruge JavaScript eller andre animationer til at vise priser eller prisnedsættelser
  • Undgå at ændre produktets id. Hvis du ændrer et produkts id, bliver det behandlet som et nyt produkt. Produktet skal godkendes for at kunne vises i annoncer igen, hvilket kan tage op til tre hverdage. Desuden vil oplysninger om, hvordan produktet har klaret sig tidligere, ikke blive overført til det nye produkt. Få flere oplysninger om attributten id