I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Tips til at holde dine produkter godkendte

Et tilpasset ikon for artiklens overskrift i det klassiske Merchant Center

Vi er nødt til at bekræfte, at dine produktdata stemmer overens med det indhold, der vises på din landingsside. Det er med til at sikre, at kunderne får vist nøjagtige annoncer og gratis fortegnelser. Denne kontrol sker regelmæssigt, så det altid er de mest opdaterede oplysninger, der vises.

Denne artikel giver nogle tips til, hvordan du kan sikre dig, at dine produktdata og din landingsside er synkroniserede.

Hjælp os med at validere dataene på din landingsside

Følg rådene herunder for at gøre det nemt at validere dataene på din landingsside:

• Brug opmærkning af strukturerede data. Du kan bruge strukturerede data til at angive, hvordan elementer på din landingsside stemmer overens med attributter i specifikationen for produktdata. På den måde kan Google bekræfte dine produktdata korrekt ud fra disse elementers værdier. Med strukturerede data kan du også benytte dig af automatisk opdatering af varer, som hjælper dig med at holde dit website og dine Merchant Center-produktdata synkroniseret, så du undgår, at dine produkter bliver afvist. Få flere oplysninger om mikrodata
  • Sørg for, at din landingsside er tilgængelig. Hvis din landingsside ikke er tilgængelig, når Google tjekker den, bliver dit produkt afvist. Hvis du ved, at din landingsside vil være utilgængelig på et bestemt tidspunkt, skal du følge vejledningen vedrørende optimale løsninger til vedligeholdelse af landingssider eller et planlagt udfald på et website
  • Giv Googles crawlere adgang til din side. Google bruger crawlere til at læse dataene på din landingsside. Sørg for, at disse crawlere kan få adgang til din landingsside ved at tillade dem i robots.txt-filen på dit website. Få flere oplysninger om Googles crawlere
  • Sørg for, at du ikke begrænser crawlhastigheden. I Google Search Console kan du begrænse den hastighed, som Google bruger til at crawle dit website. Hvis du har begrænset denne hastighed, kan Google have problemer med at crawle din landingsside og dine billeder. Du kan sikre dig, at Google kan crawle dit website, ved at indstille Googlebots crawlhastighed til "Lad Google optimere for mit website". Få flere oplysninger om, hvordan du ændrer Googlebots crawlhastighed

Opdater automatisk price [pris] og availability [tilgængelighed]

Aktivér automatisk opdatering af varer for at forhindre, at produkter afvises, når prisen eller tilgængeligheden på din landingsside ikke svarer til oplysningerne i dine produktdata. Hvis denne funktion er aktiveret, og Google bemærker, at dine produktdata ikke matcher din landingsside, opdateres dine produktdata automatisk, så dine annoncer og gratis fortegnelser viser de korrekte oplysninger. Selvom du har aktiveret denne funktion, skal du dog stadig indsende dine produktdata regelmæssigt. Få flere oplysninger om automatisk opdatering af varer

Her er nogle tips til, hvordan du sikrer dig, at din landingsside er konfigureret korrekt:

Hold annoncer og gratis fortegnelser live under store begivenheder

Hvis du lancerer et nyt produkt, skal du sikre dig, at dit produkt bliver godkendt under eller kort tid efter offentliggørelsen. Under store udsalg, f.eks. Black Friday, kan dine produkters pris og tilgængelighed ændre sig ofte, undertiden flere gange om dagen. Sørg for, at dine produktdata og din landingsside viser de samme oplysninger for at undgå afvisninger.

Her er nogle tips til, hvordan du kan administrere dine produktdata under disse store begivenheder:

• Aktivér automatisk opdatering af varer. Med automatisk opdatering af varer kan du undgå afvisning, når prisen eller tilgængeligheden på din landingsside adskiller sig fra de værdier, du har indsendt i Merchant Center. Du skal dog ikke bruge denne funktion som din primære metode til at opdatere dine produktdata. Disse opdateringer sker kun, når Google gennemgår din landingsside, og du skal stadig indsende dine produktdata regelmæssigt. Få flere oplysninger om automatisk opdatering af varer
  • Sørg for, at dine produkt-id'er er korrekte. Unikke produkt-id'er, især GTIN-værdier, kan gøre dine annoncer og fortegnelser bedre og lettere for kunderne at finde. Hvis du bruger forkerte id'er, kan dine annoncer og fortegnelser blive afvist, eller de vises muligvis ikke for de rigtige søgninger. Få flere oplysninger om unikke produkt-id'er
  • Undgå pludselige strukturelle ændringer på dit website. Google crawler din landingsside for at indsamle oplysninger, f.eks. pris og tilgængelighed. Hvis du foretager store ændringer i strukturen på din side, kan du opleve afvisning af produkter, hvis visse produktoplysninger ikke kan bekræftes. Undgå ændringer som f.eks. at:
    • Flytte placeringen af ​​prisoplysninger i kildekoden på din landingsside
    • Bruge JavaScript eller andre animationer til at vise priser eller prisnedsættelser
  • Rediger ikke attributten 'id' [id] for et produkt. Hvis du ændrer et produkts id, bliver det behandlet som et nyt produkt. Produktet skal godkendes for at kunne vises i annoncer og fortegnelser igen, hvilket kan tage op til tre hverdage. Desuden vil oplysninger om, hvordan produktet har klaret sig tidligere, ikke blive overført til det nye produkt. Få flere oplysninger om attributten 'id' [id]