Skicka in produktrecensioner

Det finns flera sätt att skicka produktrecensioner till Google:

• Du kan ladda upp flödet med produktrecensioner direkt till Merchant Center-kontot. Läs mer i avsnittet Så här överför du ett nytt flöde för produktrecensioner i Flöden med produktomdömen via Merchant Center. Du kan även läsa flödesspecifikationerna om du vill veta hur du formaterar produktflödet med produktrecensioner på ett korrekt sätt.
  • Du kan använda en godkänd mellanhand för recensioner (anges nedan) så att Google kan hämta recensioner direkt från dem.
  • Ta emot recensioner via Google Kundrecensioner.

Valet att tillhandahålla produktomdömen via Merchant Center, en mellanhand för recensioner eller Google Kundrecensioner kan bero på många faktorer, inklusive hur van du är vid att skapa flöden och vilka resurser du har för att underhålla dem.

Fördelar Utmaningar
Merchant Center Hantera processen för att lämna omdömen på egen hand Det kan vara svårt att skapa och skicka XML-flöden utan hjälp
Mellanhand för recensioner Mellanhänder hanterar processen för inlämning av omdömen åt dig Det kan kosta att använda en sådan tjänst
Google Kundrecensioner Kostnadsfri tjänst som ger dig möjlighet att samla in produkt- och säljarrecensioner Ingen möjlighet att importera befintliga produktrecensioner som samlats in från andra källor

Om du väljer att arbeta med en mellanhand för recensioner kan du välja en i listan över kvalificerade mellanhänder:

Mellanhänder får ta ut avgifter. Google reglerar inte avgifterna.

Obs! Produktomdömen stöds i alla länder där Shopping är tillgängligt, men alla mellanhänder stödjer inte alla länder. Kom ihåg att bekräfta med mellanhanden att tjänsten finns i ditt land.