I denne brukerstøtten finner du innhold både om Merchant Center Next og den eldre versjonen av Merchant Center. Se etter logoen øverst i hver artikkel for å forsikre deg om at du leser om Merchant Center-versjonen du faktisk bruker.

Slik sender du inn data om produktanmeldelser

Et egendefinert ikon for artikkeloverskrifter i den eldre versjonen av Merchant Center.

Du kan sende data om produktanmeldelser til Google på følgende måter:

• Last opp feeden med produktanmeldelser direkte i Merchant Center-kontoen din. Du kan også se artikkelen om feedspesifikasjoner for å finne ut hvordan du formaterer feeden med produktanmeldelser på riktig måte.
  • Samarbeid med en godkjent tredjepartsinnsamler av anmeldelser (se listen nedenfor) for å få Google til å hente anmeldelser direkte fra dem.
  • Samle inn anmeldelser gjennom Google Kundeanmeldelser.

Når du skal avgjøre hvilken metode du skal bruke for å sende inn data om produktanmeldelser, bør du tenke på hvor vant du er til å konfigurere feeder, og ressursene du har for å vedlikeholde feeder. Diagrammet nedenfor viser noen fordeler og utfordringer ved hver metode.

Fordeler Utfordringer
Merchant Center Administrer innsendingsprosessen for rangeringer selvstendig Det kan være vanskelig å lage og sende inn XML-feeder uten hjelp
Tredjepartsinnsamler av anmeldelser Tredjepartsinnsamleren administrerer innsendingsprosessen for deg Det kan være kostnader knyttet til denne tjenesten
Google Kundeanmeldelser Kostnadsfri tjeneste du kan bruke til å samle inn produkt- og butikkanmeldelser Ingen mulighet til å importere eksisterende produktanmeldelser fra andre kilder

Hvis du velger å jobbe med en innsamler, kan du velge fra listen over kvalifiserte leverandører:

Liste over kvalifiserte innsamlere

Innsamlerne kan ta betalt. Google har ingen kontroll over prisene på disse tjenestene.

Merk: Programmet for produktrangeringer støttes i alle land der Shopping er tilgjengelig, men ikke alle innsamlere har støtte for alle land. Husk å sjekke hvilke land som er tilgjengelige hos den aktuelle innsamleren.