Alternativer for innsending av produktrangeringer

Du kan sende produktvurderingsdata til Google på følgende måter:

Når du skal velge et av de tre alternativene ovenfor, må du vurdere ulike faktorer, blant annet hvor vant du er til å konfigurere feeder, og hvilke ressurser du har tilgjengelig for vedlikehold av feedene.

Fordeler Utfordringer
Merchant Center Selvstendig administrering av innsendingsprosessen for rangeringer Det kan være vanskelig å opprette og sende inn XML-feeder uten hjelp
Google Kundeanmeldelser Gratisprogram for innsamling av produkt- og selgervurderinger Ingen mulighet til å importere eksisterende produktvurderinger fra andre kilder
Tredjepartsinnsamler av vurderinger Tredjepartsinnsamlerne administrerer innsendingsprosessen for deg Det kan være kostnader knyttet til denne tjenesten

Hvis du velger å jobbe med en innsamler, kan du velge fra følgende liste over kvalifiserte leverandører:

Merk: Innsamlere kan kreve gebyrer. Google har ingen kontroll over disse gebyrene.

Merk: Produktrangeringer støttes i alle land der Shopping er lansert, men ikke alle innsamlere støtter alle disse landene. Husk å sjekke hvilke land som er tilgjengelige hos den aktuelle innsamleren.