Ohjekeskuksesta löydät tietoa sekä uudesta että klassisesta Kauppiaskeskuksesta. Etsi logo kunkin artikkelin yläreunasta ja varmista, että se liittyy käyttämääsi Kauppiaskeskuksen versioon.

Nouto samana päivänä

Oma kuvake klassisen Kauppiaskeskuksen artikkeliotsikoille.

Kelpoisuus

Nouto samana päivänä ‑ominaisuuden avulla voit hyödyntää monikanavaisia ostovaihtoehtoja suoraan paikallisten tuotteiden mainoksissa. Jotta voit käyttää nouto samana päivänä ‑ominaisuutta, ota paikallisten tuotteiden mainokset käyttöön. Lisäksi jokaiselle tuotteelle, jotka haluat tarjota noudettavaksi samana päivänä, on tarjottava tilaushetkestä katsoen saman päivän tai seuraavan päivän nouto.

Huom. Tarjoamme osalle saman päivän noudon käyttöönottaneista jälleenmyyjistä mahdollisuuden parantaa paikallisten tuotteiden mainoksia lisäämällä niihin nouto oven edestä ‑merkin. Betavaiheessa oleva ominaisuus lisää mainosten ylle merkin, joka kertoo ostajalle, että käytettävissä on nouto oven edestä tai nouto ilman kontaktia.

Oven edestä noudon tarjoaminen edellyttää, että

• otat käyttöön noudon samana päivänä
  • tarjoat oven edestä tai ilman kontaktia tapahtuvan noudon ostajille, jotka ostavat tuotteen sivustoltasi ja haluavat noutaa sen kaupastasi
  • sallit oven edestä tai ilman kontaktia tapahtuvan noudon ilman sovelluksen käyttöpakkoa.

Lisätietoja saat Googlen edustajalta.

Toteutusvaihtoehdot

Nouto samana päivänä ‑ominaisuus on tarjolla jälleenmyyjille, joilla on käytössään kauppiaan hostaama paikallinen julkisivu (täysi tai perustaso).

Näin prosessi toimii:

Ominaisuuden tyyppi Käyttökokemus Ostajalle näytettävät merkinnät
Täysi kauppiaan hostaama paikallinen julkisivu Paikallisen tuotteen mainoksen klikkaaminen ohjaa tuotteen laskeutumissivulle, joka näyttää tuotteen saatavuuden tietyssä kaupassa. Tarjolla on mahdollisuus ostaa tuote verkosta ja noutaa se lähellä olevasta kaupasta. Käyttäjälle ilmoitetaan noudon saatavuudesta tekstillä, joka kertoo tuotteen olevan ostettavissa verkosta ja noudettavissa läheisestä kaupasta.
Perustason kauppiaan hostaama paikallinen julkisivu Paikallisen tuotteen mainoksen klikkaaminen ohjaa tuotteen laskeutumissivulle, jolla ostaja voi tarkastaa klikatun tuotteen hinnan ja saatavuuden valitsemalla tietyn kaupan. Tarjolla on mahdollisuus ostaa tuote verkosta ja noutaa se lähellä olevasta kaupasta. Käyttäjälle näytetään merkintä, joka kertoo tuotteen olevan ostettavissa verkosta ja noudettavissa läheisestä kaupasta.

Aiheeseen liittyviä linkkejä

Jos sinulla on ongelmia paikallisten tuotteiden mainoksissa, käytä yhteydenottolomaketta.