I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Afhentning i dag

Et tilpasset ikon for artiklens overskrift i det klassiske Merchant Center

Kvalifikationskrav

Funktionen afhentning i dag giver dig mulighed for at fremhæve dine omnichannel-købsmuligheder direkte i dine annoncer for lokalt butikslager. Hvis du vil bruge funktionen afhentning i dag, skal du implementere annoncer for lokalt butikslager. For hvert produkt, du tilmelder til afhentning i dag, skal du desuden tilbyde afhentning samme dag eller næste dag fra det tidspunkt, hvor ordren bliver afgivet.

Bemærk! Vi tilbyder nogle forhandlere, der har aktiveret afhentning i dag, mulighed for at forbedre deres annoncer for lokalt butikslager ved at tilføje badget "afhentning udenfor". Denne betafunktion placerer en indikator øverst i dine annoncer, der fortæller kunderne, at de kan udnytte afhentning udenfor eller kontaktløs afhentning.

For at være kvalificeret til funktionen afhentning udenfor skal du:

• Aktivere afhentning i dag
  • Angive en mulighed for afhentning udenfor eller kontaktløs afhentning til kunder, der køber produkter på dit website og foretrækker at afhente varerne i din butik
  • Tillade afhentning udenfor eller kontaktløs afhentning, uden at kunderne skal bruge en app

Kontakt din Google-repræsentant for at få flere oplysninger.

Implementeringsmuligheder

Funktionen afhentning i dag er tilgængelig for forhandlere, som kører på sælgerhostet lokal butiksfacade (MHLSF) i komplet eller grundlæggende version.

Sådan foregår det:

Udvalgt type Brugeroplevelse Shopping-annotering vises
MHLSF Komplet Ved at klikke på en annonce for lokalt butikslager videresendes kunder til produktets landingsside, hvor de kan se varens tilgængelighed i en bestemt butik, og hvor de tilbydes muligheden for at købe den online og afhente den i en butik i nærheden. Brugerne får vist en tekst om tilgængelighed for afhentning, som fortæller, at varen kan købes online og afhentes i en butik i nærheden.
Grundlæggende om den sælgerhostede lokale butiksfacade Ved at klikke på en annonce for lokalt butikslager videresendes kunder til produktets landingsside, hvor de kan se varens tilgængelighed i en selvvalgt butik i nærheden. Her har de også mulighed for at vælge, at de vil købe varen online og afhente den i en butik i nærheden. Brugerne får vist en annotering, som fortæller, at varen kan købes online og afhentes i en butik i nærheden.

Relaterede links

Hvis du har problemer med dine annoncer for lokalt butikslager, skal du gå til formularen Kontakt os.