Introductiegids voor winkelvoorraad

Producten in de buurt aanzetten in uw Shopping-campagnes

Step 8 of showing your local products on Google is setting up Google Ads for local inventory ads Dit is stap 8b van de introductiegids voor winkelvoorraad.

Op deze pagina wordt beschreven hoe u een Shopping-campagne instelt en optimaliseert om uw advertenties met informatie over de winkelvoorraad weer te geven. U moet een actieve Shopping-campagne hebben in uw Google Ads-account. Maak een Google Ads-account als u er nog geen heeft.

U kunt uw instellingen voor advertenties met informatie over de winkelvoorraad op een aantal manieren aanpassen en uw prestaties verbeteren. Meer informatie over optimalisatiefuncties voor advertenties met informatie over de winkelvoorraad

Stappen

Log in op uw Google Ads-account en kies een van de volgende opties:

Optie 1: Shopping-campagne

1. Klik op de naam van uw bestaande Shopping-campagne of maak een nieuwe Shopping-campagne als u er nog geen heeft.
  2. Ga naar Instellingen > Instellingen voor Shopping-campagne > Aanvullende instellingen > Producten in de buurt, vink het vakje 'Advertenties inschakelen voor producten die worden verkocht in lokale winkels' aan en klik op Opslaan.

Optie 2: Slimme Shopping-campagne

1. Klik op de naam van uw bestaande slimme Shopping-campagne of maak een nieuwe campagne. Meer informatie over hoe u slimme Shopping-campagnes maakt
  2. Ga naar Instellingen > Instellingen voor Shopping-campagne > Aanvullende instellingen > Producten in de buurt, vink het vakje 'Advertenties inschakelen voor producten die worden verkocht in lokale winkels' aan en klik op Opslaan.
Opmerking: U kunt deze acties alleen uitvoeren als uw Google Ads- en Merchant Center-accounts gekoppeld zijn.

Meer informatie over hoe u uw Merchant Center- en Google Ads-accounts aan elkaar koppelt