Ohjekeskuksesta löydät tietoa sekä uudesta että klassisesta Kauppiaskeskuksesta. Etsi logo kunkin artikkelin yläreunasta ja varmista, että se liittyy käyttämääsi Kauppiaskeskuksen versioon.

Raporttien käyttö Kauppiaskeskuksessa

Kauppiaskeskus-tililläsi on Diagnostiikka-välilehti, joka auttaa sinua tunnistamaan ja ratkaisemaan paikallisiin tuotteisiin ja varastodataan liittyviä ongelmia. Hyödynnä diagnostiikkaraportteja datan laadun ylläpidossa. Voit myös selvittää datasyötteesi ongelmia käyttämällä Käsittely-välilehden tietoja.

Katso ongelmat Diagnostiikka-sivulla

Näet kattavan listan ongelmista Kauppiaskeskus-tilisi Diagnostiikka-sivulla. Diagnostiikka-sivulla on kolme välilehteä: Tuoteongelmat, Syöteongelmat ja Tiliongelmat. Tuoteongelmat-välilehdellä näet pinotun kaavion tuotteista ja niiden tilasta. Kaikilla kolmella sivulla on lista ongelmista.

Näin pääset Diagnostiikkaan:

1. Kirjaudu Kauppiaskeskus-tilillesi.
  2. Klikkaa navigointivalikosta Tuotteet ja valitse sitten Diagnostiikka.

Tarkista ongelmat

Tuoteongelmat-välilehti sisältää ongelmia, jotka koskevat yksittäisiä tuotteita. Tällaisia ongelmia ovat esimerkiksi syötteen käsittelyyn, datan laatuun ja käytäntörikkomuksiin liittyvät ongelmat. Jos yhden tuotteen kanssa on useita ongelmia, tuote on mainittu kaikkien ongelmien kohdalla. Kun klikkaat lukua, joka kertoo ongelmaan liittyvien tuotteiden määrän, näet enintään 50 tuotteen otoksen.

Jokaisen tuoteongelman yhteydessä näet niiden tuotteiden varastomäärän, joita ongelma koskee. Tämän tiedon avulla voit priorisoida tuoteongelmien käsittelyä siten, että voit näyttää Googlessa mahdollisimman monta paikallista tuotetta.

Tiliongelmien ja syöteongelmien välilehdet on järjestetty vakavuustason mukaan, jotta voit priorisoida ongelmat ja korjata niistä pahimmat välittömästi. Jokaisella välilehdellä on ongelmien vieressä vakavuustason osoittava kuvake. Punainen kuvake tarkoittaa virhettä tai hylkäystä ja keltainen kuvake varoitusta.

Varastodatan yleiskatsaus

Muista tarkistaa paikallisen saatavuussyötteen Käsittely-välilehti säännöllisesti ja korjata ilmoitetut ongelmat. Siten varmistat, että ilmoittamasi tuotteet voivat näkyä paikallisina tuotteina Googlessa. Jos tarvitset apua ongelmien korjaamisessa, ota yhteyttä tukitiimiin yhteydenottolomakkeella.