size_system [storlekssystem]: Definition

Med attributet size_system [storlekssystem] kan du förklara vilket lands storlekssystem produkten använder. Med den här uppgiften skapar du korrekta filter så användarna kan begränsa sökresultaten. Storlekssystemet du anger påverkar sökning, filtrering och hur produktvarianter visas i annonsen.

Användningsområde

Valfritt för varje produkt

Om du anger en storlek med attributet size [storlek] anger du attributet size_system [storlekssystem] för att förklara vilket system du använder.

Format

Följ de här riktlinjerna för formatering för att se till att vi förstår den data du skickar in.

Värden som stöds
  • AU
  • BR
  • CN (Kina)
  • DE
  • EU
  • FR
  • IT
  • JP
  • MEX
  • UK
  • US
Upprepat fält Nej

Filformat Exempelposter
Text

US

XML-flöden <g:size_system>US</g:size_system>

Information om hur du formaterar data för Content API finns i Content API for Shopping.

Riktlinjer

Följ de här riktlinjerna för att se till att du skickar data av hög kvalitet för dina produkter.

Minimikrav

Du måste uppfylla de här kraven för att kunna visa din produkt. Om du inte följer kraven underkänner vi din produkt och meddelar dig det på sidan Diagnostik i Merchant Center-kontot.

• Använd bara det här attributet om du är säker på att din produkt inte har några unika produktidentifierare.
  • Om attributet identifier_exists [identifierare_finns] felaktigt är inställt på no [nej] eller false [falskt], och det förekommer bevis för att en unik produktidentifierare finns, avvisas produkten.

Bra metoder

De här tipsen kan hjälpa dig gå längre än de grundläggande kraven och optimera din produktdata för att få bästa möjliga resultat.

• Ange storlekssystem för alla klädprodukter. Genom att ange produktens storlekssystem ser du till att storleken visas korrekt.
  • Ange rätt system för varje produkt. Tänk på att ange rätt storlekssystem om du har olika produkter med olika storlekssystem. Om du inte anger ett storlekssystem använder vi standardsystemet för mållandet, vilket kanske inte är rätt för din produkt.
  • Ange attributet size [storlek]. Kom ihåg att ange produktens storlek med attributet size [storlek].
  • Ange attributet size [storlek] om det är tillämpligt. Om produkten har storlekstyp anger du attributet size_type [storlekstyp].
  • Ange attributet gender [kön] om det är tillämpligt. Om du vill att produkten ska visas i rätt sökresultat kan du också ange attributet gender [kön].

Exempel

Produkt Skaterklänning
Target country Storbritannien
Titel [title] Storprickig skaterklänning, 10
size_system [storlekssystem] Storbritannien
size_type [storlekstyp] små storlekar
size [storlek] 10
gender [kön] kvinna

Produkt Tennisskor
Target country USA
Titel Vita tennisskor, 8.5
size_system [storlekssystem] USA
gender [kön] man
size [storlek] 8.5