size_system [matensysteem]: definitie

Met het kenmerk size_system [matensysteem]n kunt u aangeven welk matensysteem u voor uw product gebruikt. Deze informatie helpt bij het creëren van nauwkeurige filters waarmee gebruikers hun zoekresultaten kunnen verfijnen. Het matensysteem dat u invoert zal invloed hebben op zoekopdrachten en filters en hoe varianten worden weergegeven in uw advertentie.

Wanneer te gebruiken

Optioneel voor elk product

Als u met het kenmerk size [maat] een maat invoert, voert u het kenmerk size_system [matensysteem] in om uit te leggen welk systeem u gebruikt.

Indeling

Volg deze richtlijnen voor de indeling, zodat we de gegevens die u indient kunnen begrijpen.

Ondersteunde waarden
  • AU
  • BR
  • CN (China)
  • DE
  • EU
  • FR
  • IT
  • JP
  • MEX
  • UK
  • US
Herhaald veld Nee

Bestandsindeling Voorbeeld van invoer
Tekst

US [VS]

XML-feeds <g:size_system>US [VS]</g:size_system>

Raadpleeg de Content API for Shopping om uw gegevens voor de Content API in te delen.

Richtlijnen

Volg deze richtlijnen om uw producten van duidelijke gegevens te voorzien.

Minimumvereisten

Dit zijn de vereisten waaraan u moet voldoen om uw product weer te geven. Als u niet aan de vereisten voldoet, keuren we uw product af. Dit kunt u zien op de pagina 'Diagnostische gegevens' van uw Merchant Center-account.

• Zorg ervoor dat u dit kenmerk alleen gebruikt als u zeker weet dat er aan uw product geen unieke product-ID's zijn toegekend.
  • Producten worden afgekeurd als het kenmerk identifier_exists [id_bestaat] onjuist is ingesteld op no [nee] of false [onwaar] terwijl er aantoonbaar een unieke product-ID beschikbaar is.

Praktische tips

Met deze praktische tips kunt u uw productgegevens optimaliseren voor de beste resultaten.

• Voer het matensysteem in voor alle kledingproducten. Door het matensysteem van uw product in te voeren, kunt u ervoor zorgen dat de maat correct wordt weergegeven.
  • Voer het juiste systeem in voor elk product. Als u verschillende producten heeft met elk verschillende matensystemen, moet u ervoor zorgen dat u het juiste matensysteem invoert. Als u geen matensysteem invoert, zullen we het standaardsysteem voor uw doelland gebruiken. Dit is mogelijk niet geschikt voor uw product.
  • Voer het kenmerk size [maat] in. Zorg dat u naast het matensysteem de specifieke maat van uw product invoert met behulp van het kenmerk size [maat].
  • Voer indien relevant het kenmerk size_type [maattype] in. Als uw product ook een maattype heeft, geeft u het kenmerk size_type [maattype] op.
  • Voer indien relevant het kenmerk gender [geslacht] in. Geef ook het kenmerk gender [geslacht] op om uw advertentie in de juiste zoekresultaten te tonen.

Voorbeelden

Artikel Skaterjurk
Target country [doelland] UK [UK]
title [titel] Zwarte skaterjurk met stippen, 10
size_system [matensysteem] UK [UK]
size_type [maattype] petite [kleine maten]
size [maat] 10
gender [geslacht] female [dames]

Artikel Tennisschoenen
Target country [doelland] US [US]
title [titel] Witte tennisschoenen, 8,5
size_system [matensysteem] US [US]
gender [geslacht] male [heren]
size [maat] 8,5