size_system [kokojärjestelmä]: Määritelmä

Määritteellä size_system [kokojärjestelmä] voit kertoa, minkä maan kokojärjestelmää tuotteesi käyttää. Tämän tiedon avulla voidaan luoda tarkkoja suodattimia, joita käyttäjät voivat käyttää hakutulosten rajaamiseen. Ilmoittamasi kokojärjestelmä vaikuttaa hakutuloksiin, tulosten suodatukseen ja siihen, miten eri versiot näkyvät mainoksissasi.

Käyttö

Valinnainen jokaiselle tuotteelle

Jos ilmoitat koon määritteellä size [koko], kerro määritteellä size_system [kokojärjestelmä], mitä järjestelmää käytät.

Muoto

Noudattamalla näitä muotoiluohjeita varmistat, että ymmärrämme lähettämäsi datan.

Tuetut arvot
  • AU
  • BR
  • CN (Kiina)
  • DE
  • EU
  • FR
  • IT
  • JP
  • MEX
  • UK
  • US
Toistuva kenttä Ei

Tiedostomuoto Esimerkki merkinnästä
Teksti

US

XML-syötteet <g:size_system>US</g:size_system>

Saat lisätietoja Content APIn datan muotoilusta tutustumalla Content API for Shoppingiin.

Ohjeet

Seuraamalla näitä ohjeita varmistat tuotetietojesi laadun.

Vähimmäisvaatimukset

Sinun on noudatettava seuraavia vaatimuksia, jotta tuotteesi voidaan näyttää. Jos et noudata näitä vaatimuksia, tuotteesi hylätään. Ilmoitamme hylkäyksestä Kauppiaskeskus-tilisi Diagnostiikka-sivulla.

• Käytä tätä määritettä vain, jos olet varma siitä, ettei tuotteellesi ole määritetty tuotetunnisteita.
  • Jos tuotteen identifier_exists [tunniste_olemassa] ‑määritteen arvoksi on lisätty virheellisesti no [ei] tai false [epätosi] ja tuotetunnisteen olemassaolosta on todisteita, tuote hylätään.

Parhaat käytännöt

Näiden parhaiden käytäntöjen avulla voit ylittää perusvaatimukset ja optimoida tuotetietojesi toiminnan.

• Ilmoita kokojärjestelmä jokaiselle vaatteelle. Kun ilmoitat tuotteesi kokojärjestelmän, koko voidaan näyttää oikein.
  • Ilmoita oikea järjestelmä kullekin tuotteelle. Jos myymiesi tuotteiden kokojärjestelmät poikkeavat toisistaan, varmista, että liität oikean järjestelmän oikeaan tuotteeseen. Jos et määritä kokojärjestelmää, käytämme kohdemaasi vakiojärjestelmää, joka ei välttämättä ole oikea juuri sinun tuotteellesi.
  • Lisää määrite size [koko]. Varmista, että ilmoitat kokojärjestelmätietojen lisäksi myös tuotteesi tarkan koon määritteellä size [koko].
  • Lisää määrite size_type [kokotyyppi], jos se on tuotteesi kannalta relevantti. Jos tuotteellasi on myös kokotyyppi, lisää määrite size_type [kokotyyppi].
  • Lisää määrite gender [sukupuoli], jos se on tuotteesi kannalta relevantti. Jotta pystymme paremmin näyttämään tuotteesi sopivien hakutulosten kanssa, lisää myös määrite gender [sukupuoli].

Esimerkkejä

Tuote Lyhyt mekko

Kohdemaa

UK
title [nimi] Musta pilkullinen lyhyt mekko, 10
size_system [kokojärjestelmä] UK
size_type [kokotyyppi] pieni
size [koko] 10
gender [sukupuoli] nainen

Tuote Tenniskengät
Kohdemaa US
title [nimi] Valkoiset tenniskengät, 8.5
size_system [kokojärjestelmä] US
gender [sukupuoli] mies
size [koko] 8.5