Ohjekeskuksesta löydät tietoa sekä uudesta että klassisesta Kauppiaskeskuksesta. Etsi logo kunkin artikkelin yläreunasta ja varmista, että se liittyy käyttämääsi Kauppiaskeskuksen versioon.

Kokojärjestelmä [size_system]

Kokojärjestelmä [size_system] ‑määritteellä voit kertoa, minkä maan kokojärjestelmää tuotteessasi käytetään. Tämän tiedon avulla voidaan luoda tarkkoja suodattimia, joita asiakkaat voivat käyttää hakutulosten rajaamiseen. Ilmoittamasi kokojärjestelmä vaikuttaa hakutuloksiin, tulosten suodatukseen ja siihen, miten eri versiot näkyvät.

Sisällys

Käyttö

Optional Valinnainen kullekin tuotteelle

Jos ilmoitat koon koko[size] ‑määritteellä, kerro kokojärjestelmä [size_system] ‑määritteellä, mitä järjestelmää käytät.

Muoto

Seuraamalla muotoiluohjeita varmistat, että Google ymmärtää lähettämäsi datan. Lue lisää siitä, milloin ja miten tuotetietoja voi lähettää englanniksi

Tuetut arvot
  • AU
  • BR
  • CN
  • DE
  • EU
  • FR
  • IT
  • JP
  • MEX
  • UK
  • US
Toistuva kenttä Ei
Schema.org-ominaisuus (Lisätietoja)

Product.size, tyyppi: SizeSpecification

Määritä yksi tyypin WearableSizeSystemEnumeration arvo muuttujalle sizeSystem.

Tuetut arvot:

Tiedostomuoto Esimerkki merkinnästä
Teksti (TSV)

US

XML (syötteet) <g:size_system>US</g:size_system>

Saat lisätietoja Content APIn datan muotoilusta tutustumalla Content API for Shoppingiin.

Huom. Muista lähettää datasyötetiedosto tuetussa muodossa, jotta järjestelmämme tunnistaa tuotetietomääritteen oikein.

Vähimmäisvaatimukset

Sinun on täytettävä seuraavat vaatimukset, jotta tuotteesi voivat näkyä. Jos vaatimukset eivät täyty, hylkäämme tuotteesi ja ilmoitamme asiasta Kauppiaskeskus-tililläsi.

• Tälle määritteelle ei ole vähimmäisvaatimuksia. Muista kuitenkin noudattaa muotoiluohjeita, tai ilmoitettuja tietoja ei voida käyttää.

Parhaat käytännöt

Näiden parhaiden käytäntöjen avulla voit ylittää perusvaatimukset ja optimoida tuotetietojesi toiminnan.

• Lisää tämä määrite jokaiselle vaatteelle. Kun ilmoitat tuotteesi kokojärjestelmän, koko voidaan näyttää oikein.
  • Ilmoita oikea järjestelmä kullekin tuotteelle. Jos myymiesi tuotteiden kokojärjestelmät poikkeavat toisistaan, varmista, että liität oikean järjestelmän oikeaan tuotteeseen. Jos et määritä kokojärjestelmää, Google käyttää kohdemaasi vakiojärjestelmää, joka ei välttämättä ole oikea juuri sinun tuotteellesi.
  • Ilmoita koko. Varmista, että ilmoitat kokojärjestelmätietojen lisäksi myös tuotteesi tarkan koon koko [size] ‑määritteellä.
  • Ilmoita kokotyyppi, jos tuotteella on sellainen. Jos tuotteellasi on myös kokotyyppi, lisää kokotyyppi [size_type] ‑määrite.
  • Ilmoita tarvittaessa sukupuoli. Jotta tuotteesi näkyisi sopivien hakutulosten yhteydessä, lisää myös määrite sukupuoli [gender].

Esimerkkejä

Tuotetiedot: Petite-kokotyypin musta pilkullinen lyhyt mekko, naisten koko 10
(Kohdemaa: Yhdistynyt kuningaskunta)

Määrite Arvo
Nimi [title] Musta pilkullinen lyhyt mekko, 10
Kokojärjestelmä [size_system] UK
Kokotyyppi [size_type] petite
Koko [size] 10
Sukupuoli [gender] female

Tuotetiedot: Miesten valkoiset tenniskengät, koko 8,5
(Kohdemaa: Yhdysvallat)

Määrite Arvo
Nimi [title] Valkoiset tenniskengät, 8.5
Kokojärjestelmä [size_system] US
Kokotyyppi [size_type] male
Koko [size] 8,5