Kokojärjestelmä [size_system]

Kokojärjestelmä [size_system] ‑määritteellä voit kertoa, minkä maan kokojärjestelmää tuotteesi käyttää. Tämän tiedon avulla voidaan luoda tarkkoja suodattimia, joita asiakkaat voivat käyttää hakutulosten rajaamiseen. Ilmoittamasi kokojärjestelmä vaikuttaa hakutuloksiin, tulosten suodatukseen ja siihen, miten eri versiot näytetään.

Käyttötilanne

Valinnainen kullekin tuotteelle

Jos ilmoitat koon koko[size] ‑määritteellä, kerro kokojärjestelmä [size_system] ‑määritteellä, mitä järjestelmää käytät.

Muoto

Noudattamalla näitä muotoiluohjeita varmistat, että Google ymmärtää lähettämäsi datan.

Lue lisää tuotetietojen lähettämisestä saadaksesi tarkempia tietoja siitä, milloin ja miten arvoja tulee lähettää englanniksi

Tuetut arvot
  • AU
  • BR
  • CN
  • DE
  • EU
  • FR
  • IT
  • JP
  • MEX
  • UK
  • US
Toistuva kenttä Ei
Tiedostomuoto Esimerkki merkinnästä
Teksti (TSV)

US

XML (syötteet) <g:size_system>US</g:size_system>

Saat lisätietoja Content APIn datan muotoilusta tutustumalla Content API for Shoppingiin.

Ohjeet

Seuraamalla näitä ohjeita varmistat, että tuotetietosi ovat laadukkaita.

Vähimmäisvaatimukset

Sinun on noudatettava seuraavia vaatimuksia, jotta tuotteesi voidaan näyttää. Jos et noudata näitä vaatimuksia, tuotteesi hylätään. Ilmoitamme hylkäyksestä Kauppiaskeskus-tilisi Diagnostiikka-sivulla.

• Käytä tätä määritettä vain, jos olet varma siitä, ettei tuotteellesi ole määritetty tuotetunnisteita.
  • Jos tuotteen identifier_exists [tunniste_olemassa] ‑määritteen arvoksi on lisätty virheellisesti no [ei] tai false [epätosi] ja tuotetunnisteen olemassaolosta on todisteita, tuote hylätään.

Parhaat käytännöt

Näiden parhaiden käytäntöjen avulla voit ylittää perusvaatimukset ja optimoida tuotetietojesi toiminnan.

• Lisää tämä määrite jokaiselle vaatteelle. Kun ilmoitat tuotteesi kokojärjestelmän, koko voidaan näyttää oikein.
  • Ilmoita oikea järjestelmä kullekin tuotteelle. Jos myymiesi tuotteiden kokojärjestelmät poikkeavat toisistaan, varmista, että liität oikean järjestelmän oikeaan tuotteeseen. Jos et määritä kokojärjestelmää, Google käyttää kohdemaasi vakiojärjestelmää, joka ei välttämättä ole oikea juuri sinun tuotteellesi.
  • Ilmoita koko. Varmista, että ilmoitat kokojärjestelmätietojen lisäksi myös tuotteesi tarkan koon koko [size] ‑määritteellä.
  • Ilmoita kokotyyppi, jos tuotteella on sellainen. Jos tuotteellasi on myös kokotyyppi, lisää kokotyyppi [size_type] ‑määrite.
  • Ilmoita tarvittaessa sukupuoli. Jotta pystymme paremmin näyttämään tuotteesi sopivien hakutulosten kanssa, lisää myös sukupuoli [gender] ‑määrite.

Esimerkkejä

Tuotetiedot: Petite-kokotyypin musta pilkullinen lyhyt mekko, naisten koko 10
(Kohdemaa: Yhdistynyt kuningaskunta)

Määrite Arvo
Nimi [title] Musta pilkullinen lyhyt mekko, 10
Kokojärjestelmä [size_system] UK
Kokotyyppi [size_type] petite
Koko [size] 10
Sukupuoli [gender] female

Tuotetiedot: Miesten valkoiset tenniskengät, koko 8.5
(Kohdemaa: Yhdysvallat)

Määrite Arvo
Nimi [title] Valkoiset tenniskengät, 8.5
Kokojärjestelmä [size_system] US
Kokotyyppi [size_type] male
Koko [size] 8.5