I denne brukerstøtten finner du innhold både om Merchant Center Next og den eldre versjonen av Merchant Center. Se etter logoen øverst i hver artikkel for å forsikre deg om at du leser om Merchant Center-versjonen du faktisk bruker.

Størrelsessystem [size_system]

Du kan bruke attributtet for størrelsessystem [size_system] til å informere om hvilket lands størrelsessystem som gjelder for produktet ditt. Denne informasjonen bidrar til å skape nøyaktige filtre, som kundene kan bruke til å begrense søkeresultatene. Størrelsessystemet du oppgir, påvirker søk, filtrering og hvordan varianter vises.

I denne artikkelen

Bruksområder

Optional Valgfritt for hvert produkt

Hvis du sender inn en størrelse via attributtet for størrelse [size], må du også sende inn attributtet for størrelsessystem [size_system] for å forklare hvilket system du bruker.

Format

Følg disse retningslinjene for formatering for å sikre at Google forstår informasjonen du sender inn. Finn ut når og hvordan du sender inn produktinformasjon på engelsk

Støttede verdier
  • AU
  • BR
  • CN
  • DE
  • EU
  • FR
  • IT
  • JP
  • MEX
  • UK
  • US
Gjentatt felt Nei
Schema.org-egenskap (Hva er dette?)

Product.size, Type: SizeSpecification

Angi 1 verdi av typen WearableSizeSystemEnumeration for egenskapen sizeSystem.

Støttede verdier:

Filformat Eksempeloppføring
Tekst (TSV)

US

XML (feeder) <g:size_system>US</g:size_system>

Hvis du vil formatere dataene dine for Content API, kan du se ressursen Content API for Shopping.

Merk: For å sikre at dette produktattributtet identifiseres riktig av systemet vårt, må du huske å sende inn datafeedfilen i et format vi støtter.

Minstekrav

Dette er kravene du må oppfylle for å kunne vise produktet ditt. Hvis du ikke oppfyller disse kravene, blir produktet avvist. Du får beskjed om dette i Merchant Center-kontoen din.

• Det finnes ingen minstekrav for dette attributtet. Du må fortsatt følge retningslinjene for formatering for at vi skal kunne bruke informasjonen du sender inn.

Anbefalte fremgangsmåter

Med de følgende anbefalte fremgangsmåtene kan du optimalisere produktinformasjonen din utover de grunnleggende kravene.

• Send inn dette attributtet for alle klesprodukter. Ved å sende inn størrelsessystemet for produktet ditt bidrar du til at størrelsen vises på riktig måte.
  • Send inn riktig system for hvert produkt. Hvis du har forskjellige produkter med ulike størrelsessystemer, må du sørge for å sende inn riktig størrelsessystem. Hvis du ikke sender inn noe størrelsessystem, bruker vi standardsystemet for oppføringslandet ditt, men det er ikke sikkert at dette er det riktige systemet for alle produktene dine.
  • Send inn størrelsen. I tillegg til størrelsessystemet må du også passe på å sende inn den spesifikke størrelsen for produktet via attributtet for størrelse [size].
  • Send inn størrelsestypen hvis dette er relevant. For produkter som også har en størrelsestype, må du sende inn attributtet for størrelsestype [size_type].
  • Send inn kjønn hvis det er relevant. Send også inn attributtet for kjønn [gender].

Eksempler

Produktinformasjon for en liten skaterkjole med prikker, svart, damestørrelse 10
(Oppføringsland: Storbritannia)

Attributt Verdi
Tittel [title] Skaterkjole med prikker, svart, 10
Størrelsessystem [size_system] UK
Størrelsestype [size_type] petite
Størrelse [size] 10
Kjønn [gender] female

Produktinformasjon for et par tennissko for herrer, hvite, størrelse 8,5
(Oppføringsland: USA)

Attributt Verdi
Tittel [title] Tennissko, hvite, 8.5
Størrelsessystem [size_system] US
Størrelsestype [size_type] male
Størrelse [size] 8,5