expiration_date [viimeinen_voimassaolopäivä]: Määritelmä

Käyttämällä expiration_date [viimeinen_voimassaolopäivä] ‑määritettä voit lopettaa tuotteiden näyttämisen tiettynä päivämääränä. Tästä voi olla hyötyä kausituotteiden kohdalla tai kun tuotteita on varastossa rajoitetusti.

Käyttö

Valinnainen kullekin tuotteelle

Jos haluat asettaa päättymispäiväksi 30 päivän oletusarvoa aikaisemman päivän, käytä tähän expiration_date [viimeinen_voimassaolopäivä] ‑määritettä. Tuotetietosi vanhenevat 30 päivän kuluttua, koska ne eivät ole enää ajan tasalla. Tämän jälkeen tuotteidesi näyttäminen lopetetaan.

Muoto

Noudattamalla näitä muotoiluohjeita varmistat, että ymmärrämme lähettämäsi datan.

Tyyppi

Vain päivämäärä, ISO 8601 ‑yhteensopiva

(VVVV-KK-PP, VVVV-KK-PPThh:mm:ss tai VVVV-KK-PPThh:mm:ssZ)

Rajoitukset 10 merkkiä
Toistuva kenttä Ei

Tiedostomuoto Esimerkkiarvo
Tekstisyötteet

2016-02-24

XML-syötteet <g:expiration_date>2016-02-24</g:expiration_date>

Saat lisätietoja Content APIn datan muotoilusta tutustumalla Content API for Shoppingiin.

Ohjeet

Seuraamalla näitä ohjeita varmistat tuotetietojesi laadun.

Vähimmäisvaatimukset

Sinun on noudatettava seuraavia vaatimuksia, jotta tuotteesi voidaan näyttää. Jos et noudata näitä vaatimuksia, tuotteesi hylätään. Ilmoitamme hylkäyksestä Kauppiaskeskus-tilisi Diagnostiikka-sivulla.

• Käytä tätä määritettä vain, jos olet varma siitä, ettei tuotteellesi ole määritetty tuotetunnisteita.
  • Jos tuotteen identifier_exists [tunniste_olemassa] ‑määritteen arvoksi on lisätty virheellisesti no [ei] tai false [epätosi] ja tuotetunnisteen olemassaolosta on todisteita, tuote hylätään.

Parhaat käytännöt

Näiden parhaiden käytäntöjen avulla voit ylittää perusvaatimukset ja optimoida tuotetietojesi toiminnan.

• Määritä, milloin tuotteidesi näyttäminen lopetetaan. Jos myyt tuotetta lyhyen ajan, lopeta tuotteesi näyttäminen tiettynä päivänä käyttämällä tätä määritettä.

Esimerkkejä

Tuote on tilattavissa ennakkoon tiettynä julkaisupäivänä.

An example ad showing how you can select different sizes for a product

Tuote Nahkahousut
nimi [title} Nahkahousut – ruskea – L
expiration_date [viimeinen voimassaolopäivä] 2016-12-25