expiration_date [viimeinen_voimassaolopäivä]: Määritelmä

Käyttämällä expiration_date [viimeinen_voimassaolopäivä] ‑määritettä voit lopettaa mainosten näyttämisen tiettynä päivämääränä. Tästä voi olla hyötyä kausituotteiden kohdalla tai, kun tuotteita on varastossa rajoitetusti.

Käyttö

Valinnainen kullekin tuotteelle

Jos haluat asettaa päättymispäiväksi 30 päivän oletusarvoa aikaisemman päivän, käytä tähän expiration_date [viimeinen_voimassaolopäivä] ‑määritettä. Tuotetietosi vanhenevat 30 päivän jälkeen. Tämän ajan jälkeen niitä ei pidetä enää tuoreina ja näiden tuotteiden esittäminen mainostaminen lopetetaan.

Muoto

Noudattamalla näitä muotoiluohjeita varmistat, että ymmärrämme lähettämäsi datan.

Tyyppi

Vain päivämäärä, ISO 8601 ‑yhteensopiva

(VVVV-KK-PP)

Rajoitukset 10 merkkiä
Toistuva kenttä Ei

Tiedostomuoto Esimerkkiarvo
Tekstisyötteet

2016-02-24

XML-syötteet <g:expiration_date>2016-02-24</g:expiration_date>

Saat lisätietoja sovellusliittymän muodosta tutustumalla Content API for Shoppingiin.

Ohjeet

Seuraamalla näitä ohjeita varmistat tuotetietojesi laadun.

Vähimmäisvaatimukset

Sinun on noudatettava seuraavia vaatimuksia, jotta tuotettasi voidaan näyttää Googlessa. Jos et noudata näitä vaatimuksia, tuotteesi hylätään. Ilmoitamme hylkäyksestä Kauppiaskeskus-tilisi Diagnostiikka-sivulla.

• Tälle määritteelle ei ole vähimmäisvaatimuksia. Muista kuitenkin noudattaa muotoiluohjeita, tai ilmoitettuja tietoja ei voida käyttää.

Parhaat käytännöt

Näiden parhaiden käytäntöjen avulla voit ylittää perusvaatimukset ja optimoida tuotetietojesi toiminnan.

• Määritä, milloin tuotteen mainoksia ei enää esitetä. Jos myyt tuotetta lyhyen ajan, lopeta mainosten esittäminen tiettynä päivänä käyttämällä tätä määritettä.

Esimerkkejä

Tuote on tilattavissa ennakkoon tiettynä julkaisupäivänä.

An example ad showing how you can select different sizes for a product

Tuote Nahkahousut
nimi [title} Nahkahousut – ruskea – L
expiration_date [viimeinen voimassaolopäivä] 2016-12-25