Viimeinen voimassaolopäivä [expiration_date]

Käyttämällä viimeinen voimassaolopäivä [expiration_date] ‑määritettä voit lopettaa tuotteiden näyttämisen tiettynä päivämääränä. Tästä voi olla hyötyä kausituotteiden kohdalla tai kun tuotteita on varastossa rajoitetusti.

Käyttötilanne

• Valinnainen kullekin tuotteelle

Jos haluat asettaa päättymispäiväksi 30 päivän oletusarvoa aikaisemman päivän, käytä tähän viimeinen voimassaolopäivä [expiration_date] ‑määritettä. Tuotetietosi vanhenevat 30 päivän kuluttua, koska ne eivät ole enää ajan tasalla. Tämän jälkeen tuotteidesi näyttäminen lopetetaan.

Muoto

Noudattamalla näitä muotoiluohjeita varmistat, että Google ymmärtää lähettämäsi datan.

Lue lisää tuotetietojen lähettämisestä saadaksesi tarkempia tietoja siitä, milloin ja miten arvoja tulee lähettää englanniksi

Tyyppi

Päivämäärä, aika ja aikavyöhyke, noudattaa ISO 8601 ‑standardia

(VVVV-KK-PPThh:mm[±hhmm] tai VVVV-KK-PPThh:mmZ)

Rajoitukset 25 merkkiä
Toistuva kenttä Ei

Tiedostomuoto Esimerkkiarvo
Tekstisyötteet

2016-02-24T00:30-0800

XML-syötteet <g:expiration_date>2016-02-24T00:30-0800</g:expiration_date>

Saat lisätietoja Content APIn datan muotoilusta tutustumalla Content API for Shoppingiin.

Ohjeet

Seuraamalla näitä ohjeita varmistat, että tuotetietosi ovat laadukkaita.

Huom. Vaikka määritteen tarkoituksena on lopettaa tuotteen näyttäminen juuri ilmoitetulla hetkellä, siihen voi kuitenkin mennä useita tunteja.

Vähimmäisvaatimukset

Sinun on noudatettava seuraavia vaatimuksia, jotta tuotteesi voidaan näyttää. Jos et noudata näitä vaatimuksia, tuotteesi hylätään. Ilmoitamme hylkäyksestä Kauppiaskeskus-tilisi Diagnostiikka-sivulla.

• Lisää päivämäärä, joka on enintään vuoden päässä tulevaisuudessa.

Parhaat käytännöt

Näiden parhaiden käytäntöjen avulla voit ylittää perusvaatimukset ja optimoida tuotetietojesi toiminnan.

• Määritä päivämäärän lisäksi aika ja aikavyöhyke. Jos et tee niin, oletusaika on klo 24 keskiyöllä UTC-aikavyöhykkeellä.
  • Määritä, milloin tuotteidesi näyttäminen lopetetaan. Jos myyt tuotetta lyhyen ajan, lopeta tuotteesi näyttäminen tiettynä päivänä käyttämällä tätä määritettä.

Esimerkkejä

Tuote on tilattavissa ennakkoon tiettynä julkaisupäivänä

An example ad showing how you can select different sizes for a product

Tuotetiedot: Ruskeat nahkahousut
Määrite Arvo
nimi [title] Nahkahousut – ruskea – L
viimeinen voimassaolopäivä [expiration_date] 2016-12-25T00:01-0800