size_type [storlekstyp]: Definition

Använd attributet size_type [storlekstyp] för att beskriva produktens snitt. Med den här uppgiften skapar du korrekta filter så användarna kan begränsa sökresultaten.

Användningsområde

Valfritt för varje produkt

Format

Följ de här riktlinjerna för formatering för att se till att vi förstår den data du skickar.

Värden som stöds regular [normal], petite [små storlekar dam], plus [plus], big and tall [stora storlekar herr], or maternity [mammakläder]
Upprepat fält Nej

Filformat Exempelposter
TEXT

små storlekar dam

XML-flöden <g:size_type>små storlekar dam</g:size_type>

Läs mer om format i Content API for Shopping.

Riktlinjer

Följ de här riktlinjerna för att se till att du skickar data av hög kvalitet för dina produkter och får det bästa resultatet från dina annonser.

Minimikrav

Du måste uppfylla de här kraven för att visa annonser för din produkt. Om du inte följer kraven underkänner vi din produkt och meddelar dig om det på sidan Diagnostik i Merchant Center-kontot.

• Det finns inga minimikrav för det här attributet. Tänk på att du fortfarande måste följa riktlinjerna för formatering, annars går det inte att använda informationen du skickar in.

Tips

Här är tips som kan hjälpa dig gå längre än de grundläggande kraven och optimera produktdata för prestanda.

• Storlekarna måste motsvara tillverkarens storlekar för produkten. Om produkten redan har en storlekstyp anger du motsvarande värde som stöds.
  • Ange storlekstyp om det är tillämpligt. Om du inte lägger till storlekstyp tillämpar vi standardstorleken regular [normal]. Om det inte stämmer kan användarna bli vilseledda, vilket påverkar försäljningen.
  • Ange attributet size_system [storlekssystem]. Du kan förklara vilket lands storlekssystem som gäller för produkten genom att ange attributet size_system [storlekssystem].
  • Ange attributet size [storlek]. Kom ihåg att ange produktens storlek med attributet size [storlek].
  • Ange attributet gender [kön]. Om du vill att annonsen ska visas i rätt sökresultat kan du ange attributet gender [kön].

Exempel

Klädprodukter

Storlekstyp är relevant för de flesta klädprodukterna. Om du vill att annonsen ska visas i de mest relevanta sökningarna kan du också ange size [storlek], size system [storlekssystem] och gender [kön].

Produkt Skaterklänning
försäljningsland USA
title [titel] Storprickig skaterklänning, 8P
size_system [storlekssystem] USA
size_type [storlekstyp] små storlekar
size [storlek] 8
gender [kön] kvinna