I denne brukerstøtten finner du innhold både om Merchant Center Next og den eldre versjonen av Merchant Center. Se etter logoen øverst i hver artikkel for å forsikre deg om at du leser om Merchant Center-versjonen du faktisk bruker.

Størrelsestype [size_type]

Et egendefinert ikon for den eldre versjonen av Merchant Center og Merchant Center Next.

Bruk attributtet for størrelsestype [size_type] til å beskrive hvilket snitt produktet har. Denne informasjonen bidrar til å skape nøyaktige filtre, som kundene kan bruke til å begrense søkeresultatene.

I denne artikkelen

Bruksområder

Optional Valgfritt for hvert produkt

Dette er verdiene som støttes for dette attributtet:

• Normal [regular]
  • Liten [petite]
  • Stor damestørrelse [plus]
  • Høy [tall]
  • Stor [big]
  • Mamma [maternity]

Format

Følg disse retningslinjene for formatering for å sikre at Google forstår informasjonen du sender inn. Finn ut når og hvordan du sender inn produktinformasjon på engelsk

Støttede verdier regular, petite, plus, tall, big, maternity

Gjentatt felt

Ja (maksimalt to verdier)

Schema.org-egenskap
(Hva er dette?)
Product.size, Type: SizeSpecification

Angi én eller to verdier av typen WearableSizeGroupEnumeration for egenskapen sizeGroup.

Støttede verdier:

Filformat Eksempeloppføring
Tekst

petite, maternity

XML-feeder

<g:size_type>petite</g:size_type>

<g:size_type>maternity</g:size_type>

Hvis du vil formatere dataene dine for Content API, kan du se ressursen Content API for Shopping.

Merk: For å sikre at dette produktattributtet identifiseres riktig av systemet vårt, må du huske å sende inn datafeedfilen i et format vi støtter.

Minstekrav

Dette er kravene du må oppfylle for å kunne vise produktet ditt. Hvis du ikke oppfyller disse kravene, blir produktet avvist. Du får beskjed om dette i Merchant Center-kontoen din.

Det finnes ingen minstekrav for dette attributtet. Du må fortsatt følge retningslinjene for formatering for at vi skal kunne bruke informasjonen du sender inn.

Anbefalte fremgangsmåter

Med de følgende anbefalte fremgangsmåtene kan du optimalisere produktinformasjonen din utover de grunnleggende kravene.

• Send inn størrelser som samsvarer med produsentens størrelser. Hvis produktet allerede er merket med en størrelsestype, sender du inn den tilsvarende støttede verdien.
  • For å sende inn produkter som har to størrelsestyper samtidig, sender du inn to samsvarende verdier. (Eksempler på dette kan være «big/tall» eller «petite/maternity».)
  • Send inn størrelsestypen når det er relevant. Hvis du ikke tar med noen verdi for attributtet for størrelsestype, bruker vi regular (normal) som standard. Brukerne kan føle seg lurt hvis dette ikke er den riktige størrelsestypen, noe som kan påvirke salget.
  • Send inn attributtet for størrelsessystem. Send også inn attributtet for størrelsessystem [size_system] for å informere om hvilket lands størrelsessystem som brukes for produktet ditt.
  • Send inn størrelsesattributtet. Sørg for at du sender inn den riktige størrelsen på produktet med attributtet for størrelse [size] i tillegg til størrelsestypen.
  • Send inn kjønnsattributtet. Send også inn attributtet for kjønn [gender] for å bidra til at produktet ditt vises i de rette søkeresultatene.

Eksempler

Klesprodukter

Størrelsestype er relevant for de fleste klesprodukter. For å bidra til at produktet ditt vises i de mest relevante søkene, bør du også ta med attributtene for størrelse [size], størrelsessystem [size_system] og kjønn [gender]. Vær oppmerksom på at landet du velger for størrelsessystem, må være det samme som oppføringslandet.

Produktinformasjon for en prikkete skaterkjole i størrelse 39 som selges i USA
Attributt Verdi
Tittel [title] Svart skaterkjole med prikker, 39
Størrelsessystem [size_system] US
Størrelsestype [size_type] petite
Størrelsestype [size_type] maternity
Størrelse [size] 8
Kjønn [gender] female