size_type [maattype]: Definitie

Gebruik het kenmerk size_type [maattype] om de snit van uw product te beschrijven. Deze informatie helpt bij het creëren van nauwkeurige filters waarmee gebruikers hun zoekresultaten kunnen verfijnen.

Wanneer te gebruiken

Optioneel voor elk product

Opmaak

Hanteer de volgende opmaakrichtlijnen zodat we de door u ingediende gegevens begrijpen:

Ondersteunde waarden regular [normaal], petite [kleine_maten], plus [grote_maten], big_and_tall [grote_maten] of maternity [positiekleding]
Herhaald veld Nee

Bestandsindeling Voorbeeld van invoer
Tekst

petite [kleine maten]

XML-feeds <g:size_type>petite [kleine_maten]</g:size_type>

Voor informatie over de API-indeling raadpleegt u Content API for Shopping .

Richtlijnen

Volg deze richtlijnen om uw producten van hoogwaardige informatie te voorzien en optimale resultaten met uw advertenties te behalen.

Minimumvereisten

Dit zijn de vereisten waaraan u moet voldoen om advertenties voor uw product weer te geven. Als u niet aan de vereisten voldoet, keuren we uw product af. Dit kunt u zien op de pagina 'Diagnostische gegevens' van uw Merchant Center-account.

• Er zijn geen minimumvereisten voor dit kenmerk. Zorg wel dat u de indelingsrichtlijnen volgt, zodat de informatie die u indient, gebruikt kan worden.

Praktische tips

Dit zijn praktische tips waarmee u productgegevens kunt optimaliseren voor de beste resultaten.

• Gebruik het matensysteem van de fabrikant voor het product. Als uw product al een maattype heeft, voert u de bijbehorende ondersteunde waarde in.
  • Voer het maattype in wanneer dit relevant is. Als u niet over een maattype beschikt, zullen we standaard regular [normaal] gebruiken. Als dat niet het juiste maattype is, kunnen gebruikers worden misleid en dat kan invloed hebben op uw omzet.
  • Voer het kenmerk size_system [matensysteem] in. U moet ook het kenmerk size_system [matensysteem] invoeren om aan te geven welk matensysteem u gebruikt voor uw product.
  • Voer het kenmerk size [maat] in. Zorg ervoor dat u naast het maattype de specifieke maat van uw product invoert met behulp van het kenmerk size [maat].
  • Voer het kenmerk gender [geslacht] in. Om u te helpen uw advertentie in de juiste zoekresultaten te tonen, moet u ook het kenmerk gender [geslacht] indienen.

Voorbeelden

Kledingproducten

Voor de meeste kledingproducten is het maattype van belang. U kunt ook de kenmerken size [maat], size_system [matensysteem] en gender [geslacht] toevoegen om uw advertentie in de meest relevante zoekopdrachten te tonen.

Artikel Skaterjurk
land van verkoop US
title [titel] Zwarte skaterjurk met stippen, 8P
size_system [matensysteem] US [US]
size_type [maattype] petite [kleine_maten]
size [maat] 8
geslacht [gender] dames