size_type [kokotyyppi]: Määritelmä

Voit kuvailla tuotteesi leikkausta määritteellä size_type [kokotyyppi]. Tämän tiedon avulla voidaan luoda tarkkoja suodattimia, joita käyttäjät voivat käyttää hakutulosten rajaamiseen.

Käyttö

Valinnainen kullekin tuotteelle

Muoto

Noudattamalla näitä muotoiluohjeita varmistat, että ymmärrämme lähettämäsi datan.

Tuetut arvot regular [tavallinen], petite [pieni], oversize [ylimittainen] ja maternity [äitiys]
Toistuva kenttä Ei

Tiedostomuoto Esimerkki merkinnästä
Teksti

pieni

XML-syötteet <g:size_type>pieni</g:size_type>

Saat lisätietoja sovellusliittymän muodosta tutustumalla Content API for Shoppingiin.

Ohjeet

Seuraamalla näitä ohjeita varmistat tuotetietojesi laadun.

Vähimmäisvaatimukset

Sinun on noudatettava seuraavia vaatimuksia, jotta tuotettasi voidaan näyttää Googlessa. Jos et noudata näitä vaatimuksia, tuotteesi hylätään. Ilmoitamme hylkäyksestä Kauppiaskeskus-tilisi Diagnostiikka-sivulla.

• Tälle määritteelle ei ole vähimmäisvaatimuksia. Muista kuitenkin noudattaa muotoiluohjeita, tai ilmoitettuja tietoja ei voida käyttää.

Parhaat käytännöt

Näiden parhaiden käytäntöjen avulla voit ylittää perusvaatimukset ja optimoida tuotetietojesi toiminnan.

• Ilmoita tuotteen koon arvoksi valmistajan kokoa vastaava arvo. Jos tuotteellasi on jo kokotyyppi, käytä sitä vastaavaa tuettua arvoa.
  • Käytä määritettä size_type [kokotyyppi] aina, kun tuotteella on kokotyyppi. Jos et määritä kokotyyppiä, käytämme oletuksena arvoa regular [tavallinen]. Jos tämä ei ole oikea kokotyyppi, asiakkaasi voivat kokea tulleensa johdetuksi harhaan, mikä saattaa vaikuttaa myyntiisi.
  • Lisää määrite size_system [kokojärjestelmä]. Määritteellä size_system [kokojärjestelmä] voit kertoa, minkä maan kokojärjestelmää tuotteesi käyttää.
  • Lisää määrite size [koko]. Varmista, että ilmoitat kokotyyppitietojen lisäksi myös tuotteesi tarkan koon määritteellä size [koko].
  • Lisää määrite gender [sukupuoli]. Jotta voimme näyttää mainostasi osuvien hakujen yhteydessä, kerro myös tuotteesi kohdesukupuoli määritteellä gender [sukupuoli].

Esimerkkejä

Vaatteet

Tuotteen kokotyyppi on oleellinen määrite useimmille vaatteille. Jotta voimme näyttää mainostasi osuvien hakujen yhteydessä, lisää myös määritteet size [koko], size_system [kokojärjestelmä] ja gender [sukupuoli].

Tuote Lyhyt mekko
myyntimaa Yhdysvallat
nimi [title} Musta pilkullinen lyhyt mekko, 8P
size_system [kokojärjestelmä] US
size_type [kokotyyppi] pieni
size [koko] 8
gender [sukupuoli] nainen