size_type [kokotyyppi]: Määritelmä

Voit kuvailla tuotteesi leikkausta määritteellä kokotyyppi [size_type]. Tämän tiedon avulla voidaan luoda tarkkoja suodattimia, joita käyttäjät voivat käyttää hakutulosten rajaamiseen.

Käyttö

• Valinnainen kullekin tuotteelle

Muoto

Noudattamalla näitä muotoiluohjeita varmistat, että Google ymmärtää lähettämäsi datan.

Lue lisää tuotetietojen lähettämisestä saadaksesi tarkempia tietoja siitä, milloin ja miten arvoja tulee lähettää englanniksi

Tuetut arvot tavallinen [regular], pieni [petite], plus [plus], pitkä [tall], iso [big] tai äitiys [maternity]

Toistuva kenttä

Kyllä (enintään 2 arvoa)

Schema.orgin omaisuutta
(Mikä tämä on?)
Product.size, tyyppi: SizeSpecification

Ilmoita yksi tai kaksi tyypin WearableSizeGroupEnumeration arvoa määritteelle sizeGroup. Tuetut arvot:

Tiedostomuoto Esimerkki merkinnästä
Teksti

petite, maternity

XML-syötteet

<g:size_type>petite</g:size_type>

<g:size_type>maternity</g:size_type>

Saat lisätietoja Content APIn datan muotoilusta tutustumalla Content API for Shoppingiin.

Ohjeet

Alla olevia ohjeita seuraamalla voit varmistaa tuotetietojesi laadun.

Vähimmäisvaatimukset

Sinun on noudatettava seuraavia vaatimuksia, jotta tuotteesi voidaan näyttää. Jos et noudata näitä vaatimuksia, tuotteesi hylätään. Ilmoitamme hylkäyksestä Kauppiaskeskus-tilisi Diagnostiikka-sivulla.

• Käytä tätä määritettä vain, jos olet varma siitä, ettei tuotteellesi ole määritetty tuotetunnisteita.
  • Jos tuotteen identifier_exists [tunniste_olemassa] ‑määritteen arvoksi on lisätty virheellisesti no [ei] tai false [epätosi] ja tuotetunnisteen olemassaolosta on todisteita, tuote hylätään.

Parhaat käytännöt

Näiden parhaiden käytäntöjen avulla voit ylittää perusvaatimukset ja optimoida tuotetietojesi toiminnan.

• Ilmoita tuotteen koon arvoksi valmistajan kokoa vastaava arvo. Jos tuotteellasi on jo kokotyyppi, käytä sitä vastaavaa tuettua arvoa.
  • Jos tuotteilla on kaksi kokotyyppiä (esimerkiksi big and tall [iso ja pitkä] tai petite maternity [pienikokoiset äitiysvaatteet]), lähetä kaksi vastaavaa arvoa.
  • Käytä määritettä kokotyyppi [size_type] aina, kun tuotteella on kokotyyppi. Jos et lisää kokotyyppiä, oletuksena käytetään arvoa regular [tavallinen]. Jos tämä ei ole oikea kokotyyppi, asiakkaasi voivat kokea tulleensa johdetuksi harhaan, mikä saattaa vaikuttaa myyntiisi.
  • Lisää määrite kokojärjestelmä [size_system]. Määritteellä kokojärjestelmä [size_system] voit kertoa, minkä maan kokojärjestelmää tuotteesi käyttää.
  • Lisää määrite koko [size]. Varmista, että ilmoitat kokotyyppitietojen lisäksi myös tuotteesi tarkan koon määritteellä koko [size].
  • Lisää määrite sukupuoli [gender]. Jotta pystymme paremmin näyttämään tuotteesi sopivien hakutulosten kanssa, lisää myös määrite sukupuoli [gender].

Esimerkkejä

Vaatteet

Tuotteen kokotyyppi on oleellinen määrite useimmille vaatteille. Jotta voimme näyttää tuotettasi osuvien hakujen yhteydessä, lisää myös määritteet koko [size], kokojärjestelmä [size_system] ja sukupuoli [gender].

Tuote Lyhyt mekko
myyntimaa [country_of_sale] Yhdysvallat
nimi [title] Musta pilkullinen lyhyt mekko, 8P
kokojärjestelmä [size_system] US
kokotyyppi [size_type] petite
kokotyyppi [size_type] maternity
koko [size] 8
sukupuoli [gender] female