I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Størrelsestype [size_type]

Et tilpasset ikon til den klassiske version af Merchant Center og Merchant Center Next.

Brug attributten størrelsestype [size_type] til at beskrive dit produkts snit. Disse oplysninger er med til at skabe præcise filtre, som kunderne kan bruge til at indsnævre søgeresultaterne.

I denne artikel kan du læse om følgende:

Hvornår den kan bruges

Optional Valgfrit for hvert produkt

Her kan du se de understøttede værdier for denne attribut:

• Normal [regular]
  • Petit [petite]
  • Plus [plus]
  • Høj [tall]
  • Stor [big]
  • Ventetøj [maternity]

Format

Følg disse retningslinjer for formatering for at sikre, at Google forstår de data, du indsender. Få flere oplysninger om, hvornår og hvordan du skal indsende dine produktdata på engelsk

Understøttede værdier regular, petite, plus, tall, big, maternity

Gentaget felt

Ja (maks 2 værdier)

Schema.org-ejendom
(Hvad er det?)
Product.size, Type: SizeSpecification

Angiv 1 eller 2 værdier af typen WearableSizeGroupEnumeration for ejendommen sizeGroup.

Understøttede værdier:

Filformat Eksempel på post
Tekst

Petit, ventetøj

XML-feeds

<g:size_type>petit</g:size_type>

<g:size_type>ventetøj</g:size_type>

Hvis du vil formatere dine data til Content API, kan du få flere oplysninger ved at gå til ressourcen Content API for Shopping.

Bemærk! For at sikre, at denne attribut til produktdata læses korrekt af vores system, skal du huske at indsende filen med dit datafeed i et format, som vi understøtter.

Minimumskrav

Du skal opfylde følgende krav for at vise dit produkt. Hvis du ikke opfylder kravene, afviser vi produktet og giver dig besked om det på din Merchant Center-konto.

Der er ingen minimumskrav til denne attribut. Husk, at du stadig skal følge retningslinjerne for formatering – ellers kan de oplysninger, du indsender, ikke bruges.

Optimale løsninger

Her får du nogle optimale løsninger, der kan hjælpe dig med at optimere dine produktdatas effektivitet, når de grundlæggende krav er opfyldt.

• Sørg for, at din størrelsesangivelse stemmer overens med producentens. Hvis der allerede sidder en størrelsestype på dit produkt, skal du indsende den tilsvarende, understøttede værdi.
  • Hvis du vil angive to størrelsestyper for dine produkter, skal du indsende to passende værdier. Det kan f.eks. være "stor og høj" eller "petit ventetøj")
  • Indsend størrelsestypen, når det er relevant. Hvis du ikke medtager en værdi for attributten størrelsestype [size_type], bruger vi regular (normal) som standard. Hvis det ikke er den rigtige størrelsestype, bliver brugerne muligvis vildledt, hvilket kan påvirke dit salg.
  • Indsend attributten størrelsessystem [size_system]. Hvis du også vil forklare, hvilket lands størrelsessystem dit produkt bruger, skal du indsende attributten størrelsessystem [size_system].
  • Indsend attributten størrelse [size]. Sammen med størrelsestypen skal du sørge for at indsende den specifikke størrelse på dit produkt ved hjælp af attributten størrelse [size].
  • Indsend attributten køn [gender]. Du skal også indsende attributten køn [gender], for at dit produkt kan blive vist i de rette søgeresultater.

Eksempler

Beklædningsgenstande

Størrelsetype er relevant for de fleste beklædningsprodukter. For at vise dit produkt i de mest relevante søgninger skal du også medtage attributterne størrelse [size], størrelsessystem [size_system] og køn [gender]. Bemærk, at det land, du vælger til dit størrelsessystem, skal matche landet, der målrettes mod.

Produktdata for skaterkjole , polkaprikket, størrelse 8P, sælges i USA
Attribut Værdi
Titel [title] Sort, polkaprikket skaterkjole, 8P
Størrelsessystem [size_system] US
Størrelsestype [size_type] petite
Størrelsestype [size_type] maternity
Størrelse [size] 8
Køn [gender] female