size_type [størrelsestype]: Definition

Brug attributten size_type [størrelsestype] til at angive dit produkts snit. Disse oplysninger hjælper med at skabe præcise filtre, som brugerne kan bruge til at indsnævre søgeresultaterne.

Hvornår de kan bruges

Valgfrit for hvert produkt

Format

Følg disse retningslinjer for formatering for at sikre, at vi forstår de data, du indsender.

Understøttede værdier regular [normal], petite [petit], plus [stor], big_and_tall [stor] eller maternity [ventetøj]
Gentaget felt Nej

Filformat Eksempel på post
Tekst

petit

XML-feeds <g:size_type>petit</g:size_type>

Hvis du vil se API-formatoplysninger, kan du gå til Content API for Shopping.

Retningslinjer

Følg disse retningslinjer for at sikre dig, at du indsender data af høj kvalitet for dine produkter og får annoncer med den højest mulige effektivitet.

Minimumskrav

Disse krav skal være opfyldt, for at der kan vises annoncer for dit produkt. Hvis du ikke opfylder kravene, afviser vi produktet og giver dig besked om dette på siden Diagnostik på din Merchant Center-konto.

• Der er ingen minimumskrav til denne attribut. Husk, at du stadig skal følge retningslinjerne for formatering – ellers kan de oplysninger, du indsender, ikke bruges.

Optimale løsninger

Her får du nogle optimale løsninger, der kan hjælpe dig med at optimere dine produktdatas effektivitet, når de grundlæggende krav er opfyldt.

• Sørg for, at din størrelsesangivelse stemmer overens med producentens. Hvis der allerede sidder en størrelsestype på dit produkt, skal du indsende den tilsvarende, understøttede værdi.
  • Indsend størrelsestypen, når det er relevant. Hvis du ikke medtager en størrelsestype, bruger vi standardtypen regular [normal]. Hvis det ikke er den rigtige størrelsestype, bliver brugerne muligvis vildledt, hvilket kan påvirke dit salg.
  • Indsend attributten size_system [størrelsessystem]. Du skal også indsende attributten size_system [størrelsessystem] for at klargøre, hvilket lands størrelsessystem dit produkt bruger.
  • Indsend attributten size [størrelse]. Sammen med størrelsestypen skal du sørge for at indsende den specifikke størrelse på dit produkt vha. attributten size [størrelse].
  • Indsend attributten gender [køn]. Du skal også indsende attributten gender [køn], så din annonce kan blive vist i de rette søgeresultater.

Eksempler

Beklædningsgenstande

Størrelsetype er relevant for de fleste beklædningsprodukter. Du bør også inkludere size [størrelse], size_system [størrelsessystem] og gender [køn], så din annonce kan blive vist i de mest relevante søgninger.

Produkt Skaterkjole
Salgsland USA
title [titel] Sort, polkaprikket skaterkjole, 8P
size_system [størrelsessystem] US [US]
size_type [størrelsestype] petite [petite]
size [størrelse] 38
gender [køn] kvinde