'størrelsestype' [size_type]

Brug attributten 'størrelsestype' [size_type] til at beskrive dit produkts snit. Disse oplysninger er med til at skabe præcise filtre, som kunderne kan bruge til at indsnævre søgeresultaterne.

Hvornår skal den bruges?

• Valgfri for hvert produkt

Her kan du se de understøttede værdier for denne attribut:

• 'normal' [regular]
  • 'petit' [petite]
  • 'plus' [plus]
  • 'høj' [tall]
  • 'stor' [big]
  • 'ventetøj' [maternity]

Format

Følg disse retningslinjer for formatering for at sikre, at Google forstår de data, du indsender.

Få flere oplysninger om at indsende dine produktdata, og få mere at vide om, hvornår og hvordan du kan indsende værdier på engelsk

Understøttede værdier regular, petite, plus, tall, big, maternity

Gentaget felt

Ja (maks 2 værdier)

Schema.org-ejendom
(Hvad er det?)
Product.size, Type: SizeSpecification

Angiv 1 eller 2 værdier af typen WearableSizeGroupEnumeration for ejendommen sizeGroup.

Understøttede værdier:

Filformat Eksempel på post
Tekst

Petit, ventetøj

XML-feeds

<g:size_type>petit</g:size_type>

<g:size_type>ventetøj</g:size_type>

Hvis du vil formatere dine data til Content API, kan du få flere oplysninger ved at gå til Content API for Shopping.

Retningslinjer

Følg disse retningslinjer for at sikre, at du indsender data af høj kvalitet for dine produkter.

Minimumskrav

Du skal opfylde følgende krav for at vise dit produkt. Hvis du ikke opfylder kravene, afviser vi produktet og giver dig besked om dette på siden Diagnostik på din Merchant Center-konto.

• Sørg for, at du kun bruger denne attribut, hvis du er sikker på, at dit produkt ikke har tildelt nogen unikke produkt-id'er.
  • Produkter afvises i tilfælde, hvor attributten identifier_exists [id_findes] er indstillet til no [nej] eller false [falsk], men hvor der er bevis for, at der findes en UPI-værdi.

Optimale løsninger

Her får du nogle optimale løsninger, der kan hjælpe dig med at optimere dine produktdatas effektivitet, når de grundlæggende krav er opfyldt.

• Sørg for, at din størrelsesangivelse stemmer overens med producentens. Hvis der allerede sidder en størrelsestype på dit produkt, skal du indsende den tilsvarende, understøttede værdi.
  • Hvis du vil angive to størrelsestyper for dine produkter, skal du indsende to matchende værdier. Det kan f.eks. være 'stor og høj' [big and tall] eller 'petit ventetøj' [petite maternity])
  • Indsend størrelsestypen, når det er relevant. Hvis du ikke medtager en værdi for attributten 'størrelsestype' [size_type], bruger vi regular (normal) som standard. Hvis det ikke er den rigtige størrelsestype, bliver brugerne muligvis vildledt, hvilket kan påvirke dit salg.
  • Indsend attributten 'størrelsessystem' [size_system]. Hvis du også vil forklare, hvilket lands størrelsessystem dit produkt bruger, skal du indsende attributten 'størrelsessystem' [size_system].
  • Indsend attributten 'størrelse' [size]. Sammen med størrelsestypen skal du sørge for at indsende den specifikke størrelse på dit produkt ved hjælp af attributten 'størrelse' [size].
  • Indsend attributten 'køn' [gender]. Du skal også indsende attributten 'køn' [gender], for at dit produkt kan blive vist i de rette søgeresultater.

Eksempler

Beklædningsgenstande

Størrelsetype er relevant for de fleste beklædningsprodukter. For at vise dit produkt i de mest relevante søgninger skal du også medtage attributterne 'størrelse' [size], 'størrelsessystem' [size_system] og 'køn' [gender]. Bemærk, at det land, du vælger til dit størrelsessystem, skal matche salgslandet.

Produktdata for skaterkjole , polkaprikket, størrelse 8P, sælges i USA
Attribut Værdi
'titel' [title] Sort, polkaprikket skaterkjole, 8P
'størrelsessystem' [size_system] US
'størrelsestype' [size_type] petite
'størrelsestype' [size_type] maternity
'størrelse' [size] 8
'køn' [gender] female