size_type [størrelsestype]: Definition

Brug attributten size_type [størrelsestype] til at angive dit produkts snit. Disse oplysninger hjælper med at skabe præcise filtre, som brugerne kan bruge til at indsnævre søgeresultaterne.

Hvornår skal den bruges?

Valgfri for hvert produkt

Format

Følg disse retningslinjer for formatering for at sikre, at vi forstår de data, du indsender.

Understøttede værdier regular [normal], petite [petit], oversize [overstørrelse] eller maternity [ventetøj]
Gentaget felt Nej

Filformat Eksempel på post
Tekst

petite [petit]

XML-feeds <g:size_type>petite [petit]</g:size_type>

Hvis du vil formatere dine data til Content API, kan du få flere oplysninger ved at gå til Content API for Shopping.

Retningslinjer

Følg disse retningslinjer for at sikre, at du indsender data af høj kvalitet for dine produkter.

Minimumskrav

Du skal opfylde følgende krav for at vise dit produkt. Hvis du ikke opfylder kravene, afviser vi produktet og giver dig besked om dette på siden Diagnostik på din Merchant Center-konto.

• Sørg for, at du kun bruger denne attribut, hvis du er sikker på, at dit produkt ikke har tildelt nogen unikke produkt-id'er.
  • Produkter afvises i tilfælde, hvor attributten identifier_exists [id_findes] er indstillet til no [nej] eller false [falsk], men hvor der er bevis for, at der findes en UPI-værdi.

Optimale løsninger

Her får du nogle optimale løsninger, der kan hjælpe dig med at optimere dine produktdatas effektivitet, når de grundlæggende krav er opfyldt.

• Sørg for, at din størrelsesangivelse stemmer overens med producentens. Hvis der allerede sidder en størrelsestype på dit produkt, skal du indsende den tilsvarende, understøttede værdi.
  • Indsend størrelsestypen, når det er relevant. Hvis du ikke medtager en størrelsestype, bruges standardtypen normal. Hvis det ikke er den rigtige størrelsestype, bliver brugerne muligvis vildledt, hvilket kan påvirke dit salg.
  • Indsend attributten size_system [størrelsessystem]. Du skal også indsende attributten size_system [størrelsessystem] for at klargøre, hvilket lands størrelsessystem dit produkt bruger.
  • Indsend attributten size [størrelse]. Sammen med størrelsestypen skal du sørge for at indsende den specifikke størrelse på dit produkt ved hjælp af attributten size [størrelse].
  • Indsend attributten gender [køn]. Du skal også indsende attributten gender [køn], for at dit produkt kan blive vist i de rette søgeresultater.

Eksempler

Beklædningsgenstande

Størrelsetype er relevant for de fleste beklædningsgenstande. For at vise dit produkt i de mest relevante søgninger skal du også medtage attributterne size [størrelse], size_system [størrelsessystem] og gender [køn].

Produkt Skaterkjole
Salgsland USA
title [titel] Sort, polkaprikket skaterkjole, 8P
size_system [størrelsessystem] US [US]
size_type [størrelsestype] petite [petite]
size [størrelse] 38
gender [køn] female [kvinde]