I denne brukerstøtten finner du innhold både om Merchant Center Next og den eldre versjonen av Merchant Center. Se etter logoen øverst i hver artikkel for å forsikre deg om at du leser om Merchant Center-versjonen du faktisk bruker.

Multipakke [multipack]

Et egendefinert ikon for den eldre versjonen av Merchant Center og Merchant Center Next.

Bruk attributtet for multipakke [multipack] for å angi at du har gruppert flere identiske produkter som skal selges som ett produkt.

Dette attributtet gjør det mulig for oss å vise produktet ditt i de rette situasjonene ved å skille det fra produsentopprettede multipakker, grupper og andre produkter.

An illustration of 3 4-pack of pens

Merk: Multipakkeattributtet brukes når du som selger har satt sammen en pakke bestående av flere identiske produkter. I eksemplet ovenfor ser du tre pakker med penner som er gruppert sammen slik at de danner en multipakke bestående av tre pakker. Dette anses som en forhandlerdefinert multipakke, og antallet enkeltpakker i multipakken (3) skal brukes for multipakkeattributtet.

Hver enkeltpakke i eksempelet inneholder fire enkeltprodukter (penner). Denne firepakken med penner er definert av produsenten, og antallet produkter i enkeltpakken (4) skal ikke brukes for multipakkeattributtet. Multipakkeattributtet skal bare brukes for multipakker som er definert av selgeren.

I denne artikkelen

Bruksområder

Required Obligatorisk for å vise produktene dine i kostnadsfrie oppføringer på Google hvis du har satt sammen en multipakke

Required Obligatorisk for Shopping-annonser hvis du har satt sammen en multipakke og målretter annonser mot noen av disse landene:

• Australia
  • Brasil
  • Tsjekkia
  • Frankrike
  • Tyskland
  • Italia
  • Japan
  • Nederland
  • Spania
  • Sveits
  • Storbritannia
  • USA

Hvis du har satt sammen en multipakke der du har gruppert flere identiske produkter sammen, må du bruke attributtet for multipakke [multipack] til å angi hvor mange produkter du har gruppert sammen.

Format

Følg disse retningslinjene for formatering for å sikre at Google forstår informasjonen du sender inn.

Finn ut når og hvordan du sender inn produktinformasjon på engelsk

Type Tall
Gjentatt felt Nei
Filformat Eksempeloppføring
Tekstfeeder

6

XML-feeder <g:multipack>6</g:multipack>

Hvis du vil formatere dataene dine for Content API, kan du se ressursen Content API for Shopping.

Merk: For å sikre at dette produktattributtet identifiseres riktig av systemet vårt, må du huske å sende inn datafeedfilen i et format vi støtter.

Minstekrav

Dette er kravene du må oppfylle for å kunne vise produktet ditt. Hvis du ikke oppfyller disse kravene, blir produktet avvist. Du får beskjed om dette i Merchant Center-kontoen din.

• Send inn antallet produsentdefinerte enkeltprodukter du har gruppert sammen. Hvis du for eksempel har gruppert sammen tre enkeltpenner, sender du inn verdien 3. Hvis du har gruppert sammen tre pakker med 20 penner i hver, skal du også sende inn verdien 3.
  • Ikke send inn dette attributtet for en produsentdefinert multipakke. Hvis du selger én enkelt multipakke som er pakket av produsenten, skal du ikke bruke attributtet for multipakke [multipack]. Bruk heller attributtet for mål for enhetspris [unit_pricing_measure] hvis du vil ta med antall enheter.

Eksempler

Forhandlerdefinert multipakke

Send inn antallet produkter du har gruppert sammen.

Produktinformasjon for fire Google-T-skjorter

Attributt Verdi
Tittel [title] Vintage Google-T-skjorte (4 stk.)
Beskrivelse [description] En vintage-inspirert T-skjorte som passer for alle. Multipakken inneholder fire skjorter.
Pris [price] 399.90 NOK
Multipakke [multipack] 4

Produktinformasjon for to topakninger med Google T-skjorter
Attributt Verdi
Tittel [title] Vintage Google T-skjorte, 4 stk. (2 i hver pakke)
Beskrivelse [description] En vintage-inspirert T-skjorte som passer for alle. Inkluderer to multipakker med to i hver (fire skjorter totalt).
Pris [price] 295.00 NOK
Multipakke [multipack] 2

Produktinformasjon for én topakning med Google T-skjorter

Attributt Verdi
Tittel [title] Vintage Google T-skjorte, 2 stk. (pakke med 2)
Beskrivelse [description] En vintage-inspirert T-skjorte som passer for alle. Inkluderer én multipakke med to (to skjorter totalt).
Pris [price] 149.70 NOK
Multipakke [multipack] (Ikke send inn dette attributtet)