gender [sukupuoli]: Määritelmä

Osoita tuotteen kohdesukupuoli gender [sukupuoli] ‑määritteellä. Kun ilmoitat tämän tiedon, potentiaaliset asiakkaat pystyvät suodattamaan tarkasti tuotteita sukupuolen mukaan rajoittaakseen hakuaan. Muistathan, että käytämme tietoa sukupuolesta yhdessä määritteille size [koko] ja age_group [ikäryhmä] asettamiesi arvojen kanssa käyttäjille näytettävien kokojen standardoinnissa.

An illustration showing shopping online and filtering clothing options by gender

Käyttö

Pakollinen kaikkien kategoriaan Apparel & Accessories [Vaatteet ja asusteet] (166) kuuluvien tuotteiden laajennetuissa ilmaisissa listauksissa.

Pakollinen kaikkien kategoriaan Apparel & Accessories [Vaatteet ja asusteet] (166) kuuluvien tuotteiden Shopping-mainoksissa seuraavissa kohdemaissa:

• Brasilia
  • Ranska
  • Saksa
  • Japani
  • Iso-Britannia
  • Yhdysvallat

Valinnainen mutta ei pakollinen seuraavien Apparel & Accessories [Vaatteet ja asusteet] ‑alaluokkien tuotteille:

• Pinback Buttons [Rintamerkit] (4179)
  • Tie Clips [Solmioneulat] (180)
  • Wristbands [Rannekkeet] (1893)
  • Shoe Covers [Kengänpäälliset] (5385)
  • Shoelaces [Kengännauhat] (1856)
  • Spurs [Kannukset] (2427)
  • Watch Bands [Kellonrannekkeet] (5123)
  • Keychains [Avainketjut] (175)
  • Wallet Chains [Lompakkoketjut] (5841)
  • Lanyards [Avainnauhat] (6277)
  • Checkbook Covers [Sekkivihkojen kannet] (6460)
  • Badge & Pass Holders [Tunnistekortti- ja passinpidikkeet] (6170)
  • Watch Winders [Kellonpyörittimet] (6870)
  • Watch Stickers & Decals [Kellon tarrat ja koristeet] (7471)
  • Handkerchiefs [Nenäliinat ja taskuliinat] (5207)
  • Decorative Fans [Viuhkat] (5114)

Jos tuote vaihtelee sukupuolen mukaan, valitse gender [sukupuoli] ‑määrite. Käytä tätä määritettä, kun tuotteesta on saatavilla useampia versioita, jotka eroavat sukupuolen mukaan (esim. miesten mustat tenniskengät ja naisten mustat tenniskengät). Aseta jokaisen vaihtoehdon item_group_id [tuoteryhmän_tunnus] ‑määritteelle sama arvo.

Muoto

Noudattamalla näitä muotoiluohjeita varmistat, että ymmärrämme lähettämäsi datan.

Tuetut arvot male [mies], woman [nainen] tai unisex [unisex]
Toistuva kenttä Ei
Schema.orgin omaisuutta (Lisätietoja) Product.audience.suggestedGender, Type: Text

Tiedostomuoto Esimerkki merkinnästä
Teksti

mies

XML-syötteet <g:gender>mies</g:gender>

Saat lisätietoja Content APIn datan muotoilusta tutustumalla Content API for Shoppingiin.

Ohjeet

Seuraamalla näitä ohjeita varmistat tuotetietojesi laadun.

Vähimmäisvaatimukset

Sinun on noudatettava seuraavia vaatimuksia, jotta tuotteesi voidaan näyttää. Jos et noudata näitä vaatimuksia, tuotteesi hylätään. Ilmoitamme hylkäyksestä Kauppiaskeskus-tilisi Diagnostiikka-sivulla.

• Tälle määritteelle ei ole vähimmäisvaatimuksia. Muista kuitenkin noudattaa muotoiluohjeita, tai ilmoitettuja tietoja ei voida käyttää.

Esimerkkejä

Vaatteet

Tuotteen kohdesukupuoli on oleellinen määrite useimmille vaatteille. Jotta voimme näyttää tuotettasi osuvien hakujen yhteydessä, lisää myös määritteet size [koko], size_system [kokojärjestelmä] ja size_type [kokotyyppi].

Tuote T-paita Google-logolla
gender [sukupuoli] unisex
size [koko] m
size_system [kokojärjestelmä] US
size_type [kokotyyppi] tavallinen

Tuote Juoksukengät
gender [sukupuoli] mies
size [koko] 8,5
size_system [kokojärjestelmä] US
size_type [kokotyyppi] tavallinen
Versiot

Jos tuotteesta on saatavilla eri versioita sukupuolen mukaan, aseta jokaiselle versiolle sitä vastaava sukupuoli.

Tuote Android-älykello
title [nimi] Miesten Android-älykello – Kulta
gender [sukupuoli] mies
material [materiaali] kulta
id [tunnus] 9856-m-gld
item_group_id [tuoteryhmän_tunnus] 12345

Tuote Android-älykello
title [nimi] Naisten Android-älykello – Kulta
gender [sukupuoli] nainen
material [materiaali] kulta
id [tunnus] 9856-w-gld
item_group_id [tuoteryhmän_tunnus] 12345