Sukupuoli [gender]

Voit määrittää sukupuolen, jolle tuotteesi on kohdistettu, sukupuoli-määritteellä [gender]. Kun ilmoitat tämän tiedon, potentiaaliset asiakkaat pystyvät suodattamaan tarkasti tuotteita sukupuolen mukaan rajoittaakseen hakuaan. Standardoimme käyttäjille näytettävät koot ilmoittamasi sukupuolitiedon sekä määritteille koko [size] ja ikäryhmä [age_group] antamiesi arvojen perusteella.
An illustration showing shopping online and filtering clothing options by gender

Käyttö

Pakollinen kaikkien kategoriaan Apparel & Accessories (tunnus: 166) kuuluvien tuotteiden laajemmissa maksuttomissa listauksissa.

Pakollinen kaikkien kategoriaan Apparel & Accessories (166) kuuluvien tuotteiden Shopping-mainoksissa seuraavissa kohdemaissa:

• Brasilia
  • Ranska
  • Saksa
  • Japani
  • Yhdistynyt kuningaskunta
  • Yhdysvallat

Valinnainen seuraavien Apparel & Accessories ‑alaluokkien tuotteille:

• Pinback Buttons (tunnus 4179)
  • Tie Clips (tunnus 180)
  • Wristbands (tunnus 1893)
  • Shoe Covers (tunnus 5385)
  • Shoelaces (tunnus 1856)
  • Spurs (tunnus 2427)
  • Watch Bands (tunnus 5123)
  • Keychains (tunnus 175)
  • Wallet Chains (tunnus 5841)
  • Lanyards (tunnus 6277)
  • Checkbook Covers (tunnus 6460)
  • Badge & Pass Holders (tunnus 6170)
  • Watch Winders (tunnus 6870)
  • Watch Stickers & Decals (tunnus 7471)
  • Handkerchiefs (tunnus 5207)
  • Decorative Fans (tunnus 5114)

Jos tuotteestasi on saatavilla eri versioita sukupuolen mukaan, lisää sukupuoli-määrite [gender]. Käytä tätä määritettä, kun tuotteesta on saatavilla useampia versioita, jotka eroavat sukupuolen mukaan (esim. miesten mustat tenniskengät ja naisten mustat tenniskengät). Aseta jokaisen vaihtoehdon tuoteryhmän tunnus [item_group_id] ‐määritteelle sama arvo.

Nämä ovat tämän määritteen tuetut arvot:

• mies [male]
  • nainen [female]
  • unisex [unisex]

(Huomaa, että tämä arvo on lähetettävä englanniksi)

Muoto

Noudattamalla näitä muotoiluohjeita varmistat, että Google ymmärtää lähettämäsi datan.

Lue lisää tuotetietojen lähettämisestä saadaksesi tarkempia tietoja siitä, milloin ja miten arvoja tulee lähettää englanniksi

Tuetut arvot
  • male [mies]
  • female [nainen]
  • unisex

Huomaa, että nämä arvot on lähetettävä englanniksi

Toistuva kenttä Ei
Schema.orgin omaisuutta
(Mikä tämä on?)
Product.audience.suggestedGender, tyyppi: Text
Tiedostomuoto Esimerkki merkinnästä
Teksti mies
XML-syötteet <g:gender>male</g:gender>

Saat lisätietoja Content APIn datan muotoilusta tutustumalla Content API for Shoppingiin.

Ohjeet

Alla olevia ohjeita seuraamalla voit varmistaa tuotetietojesi laadun.

Vähimmäisvaatimukset

Sinun on noudatettava seuraavia vaatimuksia, jotta tuotteesi voidaan näyttää. Jos et noudata näitä vaatimuksia, tuotteesi hylätään. Ilmoitamme hylkäyksestä Kauppiaskeskus-tilisi Diagnostiikka-sivulla.

• Tälle määritteelle ei ole vähimmäisvaatimuksia. Muista kuitenkin noudattaa muotoiluohjeita, tai ilmoitettuja tietoja ei voida käyttää.

Esimerkkejä

Vaatteet

Tuotteen kohdesukupuoli on oleellinen määrite useimmille vaatteille. Jotta pystymme näyttämään tuotettasi mahdollisimman osuvissa hauissa, voit lisätä myös määritteet koko [size], kokojärjestelmä [size_system] ja kokotyyppi [size_type].

Tuotetiedot: Google-T-paita, unisex, koko M
Määrite Arvo
sukupuoli [gender] unisex
koko [size] M
kokojärjestelmä [size_system] US
Kokotyyppi [size_type] regular

Tuotetiedot: Miesten juoksukengät, koko 8,5
Määrite Arvo
Sukupuoli [gender] male
Koko [size] 8,5
Kokojärjestelmä [size_system] US
Kokotyyppi [size_type] regular
Versiot

Jos tuotteesta on saatavilla eri versioita sukupuolen mukaan, aseta jokaiselle versiolle sitä vastaava sukupuoli.

Tuotetiedot: Miesten Android-älykello, kulta
Määrite Arvo
nimi [title] Miesten Android-älykello – Kulta
sukupuoli [gender] male
materiaali [material] Kulta
tunnus [id] 9856-m-gld
tuoteryhmän tunnus [item_group_id] 12345

Tuotetiedot: Naisten Android-älykello, kulta
Määrite Arvo
nimi [title] Naisten Android-älykello – Kulta
sukupuoli [gender] female
materiaali [material] Kulta
tunnus [id] 9856-w-gld
tuoteryhmän tunnus [item_group_id] 12345