Alennushinta [sale_price]

Alennushinta [sale_price] ‑määritteellä voit kertoa asiakkaille, kuinka paljon alennusmyynnissä oleva tuote maksaa. Alennushinta näkyy voimassa olevana hintana alennusmyynnin aikana. Jos tuotteen normaalihinta ja alennushinta täyttävät tietyt vaatimukset, normaalihinta voi näkyä alennushinnan vieressä, jolloin käyttäjät näkevät niiden välisen eron.

Esimerkki mainoksesta, jossa on myyntihinta
Kuva saattaa sisältää englanninkielistä tekstiä tai hintoja Yhdysvaltain dollareina. Kun myyntihinta liitetään tuotteesi mainosyksikköön, se näkyy paikallisessa valuutassa ja paikallisella kielellä.

Käyttötilanne

Valinnainen kullekin tuotteelle

Jos tuote on alennuksessa, lisää uusi hinta käyttämällä alennushinta [sale_price] ‑määritettä. Ilmoita myyntipäivämäärät käyttämällä alennushinnan voimassaoloaika [sale_price_effective_date] ‑määritettä.

Muoto

Noudattamalla näitä muotoiluohjeita varmistat, että Google ymmärtää lähettämäsi datan.

Lue lisää tuotetietojen lähettämisestä saadaksesi tarkempia tietoja siitä, milloin ja miten arvoja tulee lähettää englanniksi

Tyyppi Luku ja valuutta (ISO 4217 ‑valuuttatunnus)
Toistuva kenttä Ei

Tiedostomuoto Esimerkki merkinnästä
Tekstisyötteet

15,00 USD

XML-syötteet <g:sale_price>15,00 USD</g:sale_price>

Saat lisätietoja Content APIn datan muotoilusta tutustumalla Content API for Shoppingiin.

Ohjeet

Seuraamalla näitä ohjeita varmistat, että tuotetietosi ovat laadukkaita.

Vähimmäisvaatimukset

Sinun on noudatettava seuraavia vaatimuksia, jotta tuotteesi voidaan näyttää. Jos et noudata näitä vaatimuksia, tuotteesi hylätään. Ilmoitamme hylkäyksestä Kauppiaskeskus-tilisi Diagnostiikka-sivulla.

• Hinta-määritettä käyttämällä voit täyttää samat vaatimukset, jotka koskevat hinnan näyttämistä, tietyin poikkeuksin.
    • Alennushinnan ei tarvitse olla laskeutumissivulla näkyvin tieto. Jos näkyvillä on esimerkiksi normaalihinta ja alennushinta, normaalihinta voi olla isommalla fontilla.
    • Näytä sekä normaali- että alennushinta selkeästi laskeutumissivuilla ja pelkkä alennushinta kassalla. Jos mainostat kuponkikoodia, varmista, että se on kaikkien käyttäjien saatavilla ja siitä näkyy selvästi sekä normaalihinta että alennushinta kuponkikoodin käyttämisen jälkeen. Varmista myös, että alennushinta näkyy samana koko maksutapahtuman ajan.
    • Lisää arvo, joka vastaa laskeutumissivulla ja kassalla olevaa alennushintaa.
    • Ilmoita tuotteen koko hinta (eli tuotteen normaalihinta) lisäämällä myös hinta [price] ‑määrite samalla, kun lisäät alennushinta [sale_price] ‑määritteen. Jos tuote on alennuksessa etkä lisää alennushinta-määritettä, lisää alennushinta hinta [price] ‑määritteen arvoksi.
    • Alennushinnan on oltava pienempi kuin tuotteen normaalihinta, ja sen pitää näkyä tuotetiedoissa.
    • Lisää enintään 2 numeroa desimaalipilkun jälkeen. Jos lisäät enemmän kuin 2 numeroa desimaalipilkun jälkeen, luku pyöristetään automaattisesti lähimpään hyväksyttävään arvoon. Esimerkiksi 1,0234 pyöristetään lukuun 1,02 ja 29,8999 pyöristetään lukuun 29,90.

Parhaat käytännöt

Näiden parhaiden käytäntöjen avulla voit ylittää perusvaatimukset ja optimoida tuotetietojesi toiminnan.

• Lisää arvo, joka voidaan näyttää myyntimaan valuutassa (ISO 4217 ‑standardin mukaisesti). Kirjoita esimerkiksi 1,01 USD, älä 1,0012 USD. Jos hintaa ei voida näyttää myyntimaan valuutassa, pyöristämme sen sopivaan arvoon.
  • Ilmoita ajanjakso, jolla alennushinta on voimassa. Lisäämällä alennushinnan voimassaoloaika [sale_price_effective_date] ‑määritteen voit ilmoittaa, milloin tuote on saatavilla alennettuun hintaan. Muussa tapauksessa alennushinta tulee voimaan saman tien.
  • Aseta oikeat perushinnat, jotta alennushintamerkinnät otetaan käyttöön. Jos haluat myydä tuotetta alennuksella, lisää alennushinta käyttämällä alennushinta [sale_price] ‑määritettä. Ilmoita myös alkuperäinen perushinta käyttämällä hinta [price] ‑määritettä. Lue lisää tuotteiden alennushinnan merkintävaatimuksista

Esimerkkejä

Versiot

Jos tuotteesta on saatavilla useita värejä ja kokoja, voit halutessasi myydä tiettyjä värejä alennettuun hintaan.

Esimerkki mainoksista ilman tilapäiskuvia

Tuotetiedot: Pieni vihreä Google-logollinen t-paita, hinta 10,99 USD, alennushinta 9,99 USD

Määrite

Arvo

Nimi [title]

Hinta [price]

Google-t-paita – vihreä – S

10,99 USD

Alennushinta [sale_price]

9,99 USD

Väri [color]

Vihreä

Koko [size]

S

Tuotetiedot: Sininen Google-logollinen t-paita, koko S, hinta 8,99 USD, alennushinta 5,99 USD

Määrite

Arvo

Nimi [title]

Google-t-paita – sininen – S

Hinta [price]

8,99 USD

Alennushinta [sale_price]

5,99 USD

Väri [color]

Sininen

Koko [size]

Tunnus [id]

Tuoteryhmän_tunnus [item_group_id]

S

9876-S-SIN

9876

Tuotetiedot: Keltainen Google-logollinen t-paita, koko S, hinta 10,50 USD, alennushinta 8,99 USD

Määrite

Arvo

Nimi [title]

Google-t-paita – keltainen – S

Hinta [price]

10,50 USD

Alennushinta [sale_price]

8,99 USD

Väri [color]

Keltainen

Koko [size]

S

Tunnus [id]

Tuoteryhmän tunnus [item_group_id]

9876-S-KEL

9876

Puhelin tai tabletti sopimuksella

Voit määrittää sopimuksella ostettavien matkapuhelinten tai tablettien hinnaksi jopa vain 0. Lue lisää vaatimuksista.

An illustration with 3 different colors of one mobile phone

Tuotetiedot: Midnight Blue, 32 Gt Google Nexus 6 sopimuksella

Määrite

Arvo

Nimi [title]

Google Nexus 6 – 32 Gt – Midnight Blue – sopimuksella

Hinta [price]

299 USD

Alennushinta [sale_price]

Googlen tuoteluokka [google_product_category]

0 USD

Electronics > Communications > Telephony > Mobile Phones

Tuotetiedot: musta 32 Gt:n Google Nexus 9 sopimuksella

Määrite

Arvo

Nimi [title]

Google Nexus 9 – 32 Gt – musta – sopimuksella

Hinta [price]

499 USD

Alennushinta [sale_price]

0 USD

Googlen tuoteluokka [google_product_category]

Electronics > Computers > Tablet Computer