sale_price [alennushinta]: Määritelmä

Määritteellä sale_price [alennushinta] voit kertoa käyttäjille, kuinka paljon veloitat tuotteesta alennusmyynnin aikana. Alennushinta näkyy voimassa olevana hintana alennusmyynnin aikana. Jos tuotteen normaalihinta ja alennushinta täyttävät tietyt vaatimukset, normaalihinta voi näkyä alennushinnan vieressä, jolloin käyttäjät näkevät niiden välisen eron.

Esimerkki mainoksesta, jossa on myyntihinta

Kuva saattaa sisältää englanninkielistä tekstiä tai hintoja Yhdysvaltain dollareina. Kun myyntihinta liitetään tuotteesi mainosyksikköön, se näkyy paikallisessa valuutassa ja paikallisella kielellä.

Käyttötilanne

Valinnainen jokaiselle tuotteelle

Jos tuote on alennuksessa, aseta uusi hinta sale_price [alennushinta] ‑määritteellä. Käytä sale_price_effective_date [alennushinnan voimassaoloaika] ‑määritettä asettaaksesi ajanjakson, jonka tuote on alennuksessa.

Muoto

Noudattamalla näitä muotoiluohjeita varmistat, että ymmärrämme lähettämäsi datan.

Tyyppi Luku ja valuutta (ISO 4217 ‑valuuttatunnus)
Toistuva kenttä Ei

Tiedostomuoto Esimerkki merkinnästä
Tekstisyötteet

15,00 USD

XML-syötteet <g:sale_price>15,00 USD</g:sale_price>

Saat lisätietoja Content APIn datan muotoilusta tutustumalla Content API for Shoppingiin.

Ohjeet

Seuraamalla näitä ohjeita varmistat tuotetietojesi laadun.

Vähimmäisvaatimukset

Sinun on noudatettava seuraavia vaatimuksia, jotta tuotteesi voidaan näyttää. Jos et noudata näitä vaatimuksia, tuotteesi hylätään. Ilmoitamme hylkäyksestä Kauppiaskeskus-tilisi Diagnostiikka-sivulla.

• Noudata price [hinta] ‑määritteen vaatimuksia muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta.
    • Alennushinnan ei tarvitse erottua parhaiten laskeutumissivulla. Jos näkyvillä on esimerkiksi hinta ja alennushinta, normaalihinta voi olla isommalla fontilla.
    • Näytä sekä alentamaton hinta että alennushinta selkeästi laskeutumissivulla ja pelkkä alennushinta kassalla.
  • Käytä sale_price [alennushinta] -määritteelle arvoa, joka vastaa laskeutumissivullasi ja kassalla olevaa alennushintaa.
  • Aseta price [hinta] ‑määritteen arvoksi tuotteen normaalihinta (tuotteen hinta, kun tuote ei ole alennuksessa), vaikka asettaisit arvon myös sale_price [alennushinta] ‑määritteelle. Jos tuote on alennuksessa etkä aseta sale_price [alennushinta] ‑määritteelle arvoa, aseta alennushinta price [hinta] ‑määritteen arvoksi.
  • Käytä arvoa, joka on pienempi kuin price [hinta] ‑määritteelle asettamasi arvo.
  • Lisää korkeintaan kaksi numeroa desimaalipilkun jälkeen. Jos lisäät enemmän kuin kaksi numeroa desimaalipilkun jälkeen, luku pyöristetään automaattisesti lähimpään hyväksyttävään arvoon. Esimerkiksi 1,0234 pyöristetään lukuun 1,02 ja 29,8999 pyöristetään lukuun 29,90.

Parhaat käytännöt

Näiden parhaiden käytäntöjen avulla voit ylittää perusvaatimukset ja optimoida tuotetietojesi toiminnan.

• Käytä hintaa, joka voidaan esittää myyntimaan valuutassa (ISO 4217 ‑standardin mukaisesti). Kirjoita esimerkiksi 1,01 USD, älä 1,0012 USD. Jos hintaa ei voida esittää myyntimaan valuutassa, pyöristämme sen sopivaksi arvoksi.
  • Aseta sale_price_effective_date [alennushinnan_voimassaoloaika] ‑määritteeksi ajanjakso, jonka tuote on myynnissä alennushintaan. Jos asetat sale_price [alennushinta] ‑määritteelle arvon, mutta et aseta myös sale_price_effective_date [alennushinnan_voimassaoloaika] ‑määritteen arvoa, sale_price [alennushinta] ‑määritteen arvo otetaan heti käyttöön tuotteelle.
  • Aseta oikea perushinta, jotta alennushintamerkintä otetaan käyttöön. Kun lasket myytävän tuotteen hintaa, aseta alennushinta sale_price [alennushinta] ‑määritteen arvoksi. Aseta price [hinta] ‑määritteen arvoksi alkuperäinen perushinta, jonka veloitit tuotteesta aiemmin. Lue lisää tuotteiden alennushinnan merkintävaatimuksista.

Esimerkkejä

Versiot

Jos tuotteesta on saatavilla useita värejä ja kokoja, voit halutessasi myydä tiettyjä värejä alennettuun hintaan.

Esimerkki mainoksista ilman tilapäiskuvia

Tuote Google-T-paita
nimi [title} Google-T-paita – Vihreä – S
price [hinta] 10,99 USD
sale_price [alennushinta] 9,99 USD
color [väri] vihreä
size [koko] s
id [tunnus] 9876-S-GRN
item_group_id [tuoteryhmän_tunnus] 9876
Tuote Google-T-paita
nimi [title} Google-T-paita – Sininen – S
price [hinta] 8,99 USD
sale_price [alennushinta] 5,99 USD
color [väri] sininen
size [koko] s
id [tunnus] 9876-S-BLU
item_group_id [tuoteryhmän_tunnus] 9876
Tuote Google-T-paita
nimi [title} Google-T-paita – Keltainen – S
price [hinta] 10,50 USD
sale_price [alennushinta] 8,99 USD
color [väri] keltainen
size [koko] s
id [tunnus] 9876-S-YELLOW
item_group_id [tuoteryhmän_tunnus] 9876
Puhelin tai tabletti sopimuksella

Voit määrittää sopimuksella ostettavien matkapuhelinten tai tablettien hinnaksi jopa 0. Lue lisää vaatimuksista.

An illustration with 3 different colors of one mobile phone

Tuote Google Nexus 6
nimi [title} Google Nexus 6 – 32 GB – Midnight Blue – sopimuksella
price [hinta] 299 USD
sale_price [alennushinta] 0 USD
google_product_category [googlen_tuoteluokka] Elektroniikka > Viestintä > Puhelimet > Matkapuhelimet
Tuote Google Nexus 9
nimi [title} Google Nexus 9 – 32 GB – Musta – sopimuksella
price [hinta] 499 USD
sale_price [alennushinta] 0 USD
google_product_category [googlen_tuoteluokka] Elektroniikka > Tietokoneet > Tablettitietokoneet