I denne brukerstøtten finner du innhold både om Merchant Center Next og den eldre versjonen av Merchant Center. Se etter logoen øverst i hver artikkel for å forsikre deg om at du leser om Merchant Center-versjonen du faktisk bruker.

Dato for tilgjengelighet [availability_date]

Et egendefinert ikon for den eldre versjonen av Merchant Center og Merchant Center Next.

Bruk attributtet for dato for tilgjengelighet [availability_date] for å informere kundene om når et forhåndsbestilt eller restbestilt produkt blir sendt.

I denne artikkelen

Bruksområder

• Optional Valgfritt for hvert produkt
  • Required Obligatorisk hvis du angir attributtet for tilgjengelighet [availability] som preorder eller backorder. (Du kan deretter oppgi datoen (opptil ett år frem i tid) når produktet blir tilgjengelig og sendt, ved å bruke attributtet for dato for tilgjengelighet [availability_date].)

Format

Følg disse retningslinjene for formatering for å sikre at Google forstår informasjonen du sender inn. Finn ut når og hvordan du sender inn produktinformasjon på engelsk

Type Dato, klokkeslett og tidssone – må overholde ISO 8601
(YYYY-MM-DDThh:mm[±hhmm] eller YYYY-MM-DDThh:mmZ)
Begrensninger 1–25 tegn
Gjentatt felt Nei
Schema.org-egenskap
(Hva er dette?)

Offer.availabilityStarts, type: DateTime

Filformat Eksempelverdi
Tekst (TSV) 2016-12-25T13:00-0800
XML (feeder) <g:availability_date>2016-11-25T13:00-0800</g:availability_date>

Hvis du vil formatere dataene dine for Content API, kan du se ressursen Content API for Shopping.

Merk: For å sikre at dette produktattributtet identifiseres riktig av systemet vårt, må du huske å sende inn datafeedfilen i et format vi støtter.

Minstekrav

Du må oppfylle disse kravene for å vise produktet ditt. Hvis du ikke oppfyller disse kravene, blir produktet avvist. Du får beskjed om dette i Merchant Center-kontoen din.

• Det finnes ingen minstekrav for dette attributtet. Du må fortsatt følge retningslinjene for formatering for at vi skal kunne bruke informasjonen du sender inn.
Merk: Datoen for tilgjengelighet må også legges til på landingssiden for produktet og være godt synlig for kundene (f.eks. «6. mai 2023»). Hvis du ikke kan oppgi noen nøyaktig dato, kan du bruke en anslått dato (f.eks. «mai 2023»).

Anbefalte fremgangsmåter

Med disse anbefalte fremgangsmåtene kan du optimalisere produktinformasjonen din utover de grunnleggende kravene.

• Send inn attributtet for dato for tilgjengelighet for produkter der attributtverdien for tilgjengelighet [availability] er angitt som preorder.
  • Oppgi et klokkeslett og en tidssone i tillegg til datoen. Hvis du ikke gjør det, brukes 00:00, altså midnatt, i UTC-tidssonen som standard.
  • Ikke bruk datoperioder. Siden attributtet er obligatorisk for produkter der attributtet for tilgjengelighet [availability] har verdien preorder, anbefaler Google at du legger til en estimert dato (opptil ett år frem i tid) og oppdaterer verdien så snart den forventede forsendelsesdatoen er bekreftet.

Eksempler

Produktet er tilgjengelig for forhåndsbestilling

An illustration of an android plush

Produktinformasjon for Android Squishable
Attributt Verdi
Tilgjengelighet [availability] preorder
Dato for tilgjengelighet [availability_date] 2016-12-25T13:00-0800
Produktet er tilgjengelig for restbestilling

An illustration of an android plush

Produktinformasjon for Android Squishable
Attributt Verdi
Tilgjengelighet [availability] backorder
Dato for tilgjengelighet [availability_date] 2016-12-25T13:00-0800
Gjør deg klar for lanseringsdatoen

An illustration of an android plush

Produktinformasjon for Android Squishable
Lanseringsstatus Ikke lansert
Attributt Verdi
Tilgjengelighet [availability]

preorder

Dato for tilgjengelighet [availability_date] 2016-12-25T13:00-0800