availability_date [beschikbaarheidsdatum]: definitie

Gebruik het kenmerk availability_date [beschikbaarheidsdatum] om gebruikers te laten weten wanneer een gereserveerd artikel wordt verzonden.

Wanneer te gebruiken

Optioneel voor elk product

Als u het kenmerk availability [beschikbaarheid] heeft ingesteld op preorder [reserveren], kunt u de verzenddatum van uw artikel opgeven bij availability_date [beschikbaarheidsdatum].

Indeling

Volg deze richtlijnen voor de indeling, zodat we de gegevens die u indient kunnen begrijpen.

Type

Datum en tijd, ISO 8601-compatibel

(YYYY-MM-DD, YYYY-MM-DDThh:mm:ss of YYYY-MM-DDThh:mm:ssZ)

Limieten 1-25 tekens
Herhaald veld Nee
Schema.org property
(Wat is dit?)

Offer.availabilityStarts, Offer.availabilityEnds, Type: DateTime

Bestandsindeling Voorbeeldwaarde
Tekstfeeds

2016-12-25T13:00-0800

XML-feeds <g:availability_date>2016-11-25T13:00-0800</g:availability_date>

Raadpleeg de Content API for Shopping om uw gegevens voor de Content API in te delen.

Richtlijnen

Volg deze richtlijnen om uw producten van duidelijke gegevens te voorzien.

Minimumvereisten

Dit zijn de vereisten waaraan u moet voldoen om uw product weer te geven. Als u niet aan de vereisten voldoet, keuren we uw product af. Dit kunt u zien op de pagina 'Diagnostische gegevens' van uw Merchant Center-account.

• Zorg ervoor dat u dit kenmerk alleen gebruikt als u zeker weet dat er aan uw product geen unieke product-ID's zijn toegekend.
  • Producten worden afgekeurd als het kenmerk identifier_exists [id_bestaat] onjuist is ingesteld op no [nee] of false [onwaar] terwijl er aantoonbaar een unieke product-ID beschikbaar is.

Praktische tips

Met deze praktische tips kunt u uw productgegevens optimaliseren voor de beste resultaten.

• Gebruik het kenmerk availability_date [beschikbaarheidsdatum] alleen voor producten waarvoor de availability [beschikbaarheid] is ingesteld op preorder [reserveren]
  • Geef naast de datum ook een tijd op. Als u dat niet doet, wordt de tijd standaard ingesteld op 0:00 middernacht in de tijdzone van het doelland.
  • Vermeld geen geschatte datum of een periode. Wij raden u aan alleen een specifieke releasedatum te vermelden om reële verwachtingen te scheppen bij uw klanten. Het kenmerk is optioneel en niet verplicht, en u hoeft geen datum te vermelden als dat verwarrend kan zijn.

Voorbeelden

Het product kan worden gereserveerd met een specifieke releasedatum

An illustration of an android plush

Product Android Squishable
availability [beschikbaarheid] preorder [reserveren]
availability_date [beschikbaarheidsdatum] 2016-12-25T13:00-0800
Het product kan worden gereserveerd zonder een specifieke releasedatum

An illustration of an android plush

Product Android Squishable
availability [beschikbaarheid] preorder [reserveren]
availability_date [beschikbaarheidsdatum] Geen, omdat de datum niet bekend is
De releasedatum wordt nog bekendgemaakt

An illustration of an android plush

Releasestatus Niet vrijgegeven
Product Android Squishable
availability [beschikbaarheid] preorder [reserveren]
availability_date [beschikbaarheidsdatum] 2016-12-25T13:00-0800

Releasestatus Vrijgegeven
Product Android Squishable
availability [beschikbaarheid] in stock [op voorraad]
availability_date [beschikbaarheidsdatum] Geen, omdat het product niet meer kan worden gereserveerd