availability_date [beschikbaarheidsdatum]: definitie

Gebruik het kenmerk availability_date [beschikbaarheidsdatum] om gebruikers te laten weten wanneer een gereserveerd of nabesteld artikel wordt verzonden.

Wanneer te gebruiken

• Optioneel voor elk product

• Vereist als u het kenmerk availability [beschikbaarheid] instelt op preorder [reserveren] of backorder [nabestellen] (in deze gevallen kunt u de verzenddatum van uw product opgeven met availability_date [beschikbaarheidsdatum]).

Indeling

Volg deze richtlijnen voor de indeling, zodat we de gegevens die u indient kunnen begrijpen.

Type

Datum, tijd en tijdzone, volgens ISO 8601-norm

(JJJJ-MM-DDTuu:mm[±uumm] of JJJJ-MM-DDTuu:mmZ)

Limieten 1-25 tekens
Herhaald veld Nee
Property van schema.org
(Wat is dit?)

Offer.availabilityStart, type: DateTime

Bestandsindeling Voorbeeldwaarde
Tekstfeeds

2016-12-25T13:00-0800

XML-feeds <g:availability_date>2016-11-25T13:00-0800</g:availability_date>

Raadpleeg de Content API for Shopping om uw gegevens voor de Content API in te delen.

Richtlijnen

Volg deze richtlijnen om uw producten van duidelijke gegevens te voorzien.

Minimumvereisten

Dit zijn de vereisten waaraan u moet voldoen om uw product weer te geven. Als u niet aan de vereisten voldoet, keuren we uw product af. Dit kunt u zien op de pagina 'Diagnostische gegevens' van uw Merchant Center-account.

• Zorg ervoor dat u dit kenmerk alleen gebruikt als u zeker weet dat er aan uw product geen unieke product-ID's zijn toegekend.
  • Producten worden afgekeurd als het kenmerk identifier_exists [id_bestaat] onjuist is ingesteld op no [nee] of false [onwaar] terwijl er aantoonbaar een unieke product-ID beschikbaar is.

Praktische tips

Met deze praktische tips kunt u uw productgegevens optimaliseren voor de beste resultaten.

• Gebruik het kenmerk availability_date [beschikbaarheidsdatum] alleen voor producten waarvoor availability [beschikbaarheid] is ingesteld op preorder [reserveren] of backorder [nabestellen].
  • Geef naast de datum een tijd en tijdzone op. Als u dat niet doet, wordt de standaardtijd ingesteld op 00:00 uur (middernacht) in de tijdzone UTC.
  • Neem geen perioden op. Omdat het kenmerk vereist is voor de waarden preorder [reserveren] en backorder [nabestellen], raden we u aan om een geschatte datum toe te voegen en de waarde te updaten zodra de verwachte verzenddatum van het product is bevestigd.

Voorbeelden

Product kan worden gereserveerd

An illustration of an android plush

Product Android Squishable
availability [beschikbaarheid] vooraf bestellen
availability_date [beschikbaarheidsdatum] 2016-12-25T13:00-0800
Product kan worden nabesteld

An illustration of an android plush

Product Android Squishable
availability [beschikbaarheid] backorder [nabestellen]
availability_date [beschikbaarheidsdatum] 2016-12-25T13:00-0800
De releasedatum wordt nog bekendgemaakt

An illustration of an android plush

Releasestatus Niet vrijgegeven
Product Android Squishable
availability [beschikbaarheid] vooraf bestellen
availability_date [beschikbaarheidsdatum] 2016-12-25T13:00-0800