availability_date [beschikbaarheidsdatum]: definitie

Gebruik het kenmerk availability_date [beschikbaarheidsdatum] om gebruikers te laten weten wanneer een gereserveerd artikel wordt verzonden.

Wanneer te gebruiken

Optioneel voor elk product

Als u het kenmerk availability [beschikbaarheid] heeft ingesteld op preorder [reserveren], kunt u de verzenddatum van uw artikel opgeven bij availability_date [beschikbaarheidsdatum].

Indeling

Hanteer de volgende indelingsrichtlijnen zodat we de door u ingediende gegevens begrijpen:

Type

Datum en tijd, ISO 8601-compatibel

(YYYY-MM-DD, YYYY-MM-DDThh:mm:ss of YYYY-MM-DDThh:mm:ssZ)

Limieten 1-25 tekens
Herhaald veld Nee
Schema.org property
(Wat is dit?)

Offer.availabilityStarts, Offer.availabilityEnds, Type: DateTime

Bestandsindeling Voorbeeldwaarde
Tekstfeeds

2016-12-25T13:00-0800

XML-feeds <g:availability_date>2016-11-25T13:00-0800</g:availability_date>

Voor informatie over de API-indeling raadpleegt u Content API for Shopping.

Richtlijnen

Volg deze richtlijnen om uw producten van hoogwaardige informatie te voorzien en optimale resultaten met uw advertenties te behalen.

Minimumvereisten

Dit zijn de vereisten waaraan u moet voldoen om advertenties voor uw product weer te geven. Als u niet aan de vereisten voldoet, keuren we uw product af. Dit kunt u zien op de pagina 'Diagnostische gegevens' van uw Merchant Center-account.

• Er zijn geen minimum vereisten voor dit kenmerk. Zorg wel dat u de indelingsrichtlijnen volgt, zodat de informatie die u indient, kan worden gebruikt.

Praktische tips

Dit zijn praktische tips waarmee u productgegevens kunt optimaliseren voor de beste resultaten.

• Gebruik het kenmerk availability_date [beschikbaarheidsdatum] alleen voor producten waarvoor de availability [beschikbaarheid] is ingesteld op preorder [reserveren]
  • Geef naast de datum ook een tijd op. Als u dat niet doet, wordt de tijd standaard ingesteld op 0:00 middernacht in de tijdzone van het doelland.
  • Vermeld geen geschatte datum of een periode. Wij raden u aan alleen een specifieke releasedatum te vermelden om reële verwachtingen te scheppen bij uw klanten. Het kenmerk is optioneel en niet verplicht, en u hoeft geen datum te vermelden als dat verwarrend kan zijn.

Voorbeelden

Het product kan worden gereserveerd met een specifieke releasedatum

An illustration of an android plush

Product Android Squishable
availability [beschikbaarheid] preorder [reserveren]
availability_date [beschikbaarheidsdatum] 2016-12-25T13:00-0800
Het product kan worden gereserveerd zonder een specifieke releasedatum

An illustration of an android plush

Product Android Squishable
availability [beschikbaarheid] preorder [reserveren]
availability_date [beschikbaarheidsdatum] Geen, omdat de datum niet bekend is
De releasedatum wordt nog bekendgemaakt

An illustration of an android plush

Releasestatus Niet vrijgegeven
Product Android Squishable
availability [beschikbaarheid] preorder [reserveren]
availability_date [beschikbaarheidsdatum] 2016-12-25T13:00-0800

Releasestatus Vrijgegeven
Product Android Squishable
availability [beschikbaarheid] in stock [op voorraad]
availability_date [beschikbaarheidsdatum] Geen, omdat het product niet meer kan worden gereserveerd