availability_date [saatavuuspäivä]: Määritelmä

Määritteellä availability_date [saatavuuspäivä] voit kertoa käyttäjille, milloin ennakkotilattu tuote lähetetään.

Käyttö

Valinnainen kullekin tuotteelle

Jos asetat availability [saatavuus] ‑määritteelle arvon preorder [ennakkotilaus], voit määrittää tuotteiden lähetyspäivämäärän availability_date [saatavuuspäivä] ‑määritteellä.

Muoto

Noudattamalla näitä muotoiluohjeita varmistat, että ymmärrämme lähettämäsi datan.

Tyyppi

Päivämäärä ja aika, ISO 8601 ‑yhteensopiva

(VVVV-KK-PP, VVVV-KK-PPThh:mm:ss tai VVVV-KK-PPThh:mm:ssZ)

Rajoitukset 1–25 merkkiä
Toistuva kenttä Ei
Schema.org-ominaisuus
(Lisätietoja)

Offer.availabilityStarts, Offer.availabilityEnds, Type: DateTime

Tiedostomuoto Esimerkkiarvo
Tekstisyötteet

2016-12-25T13:00-0800

XML-syötteet <g:availability_date>2016-11-25T13:00-0800</g:availability_date>

Saat lisätietoja Content APIn datan muotoilusta tutustumalla Content API for Shoppingiin.

Ohjeet

Seuraamalla näitä ohjeita varmistat tuotetietojesi laadun.

Vähimmäisvaatimukset

Sinun on noudatettava seuraavia vaatimuksia, jotta tuotteesi voidaan näyttää. Jos et noudata näitä vaatimuksia, tuotteesi hylätään. Ilmoitamme hylkäyksestä Kauppiaskeskus-tilisi Diagnostiikka-sivulla.

• Käytä tätä määritettä vain, jos olet varma siitä, ettei tuotteellesi ole määritetty tuotetunnisteita.
  • Jos tuotteen identifier_exists [tunniste_olemassa] ‑määritteen arvoksi on lisätty virheellisesti no [ei] tai false [epätosi] ja tuotetunnisteen olemassaolosta on todisteita, tuote hylätään.

Parhaat käytännöt

Näiden parhaiden käytäntöjen avulla voit ylittää perusvaatimukset ja optimoida tuotetietojesi toiminnan.

• Käytä availability_date [saatavuuspäivä] ‑määritettä vain sellaisille tuotteille, joiden availability [saatavuus] ‑määritteen arvo on preorder [ennakkotilaus]
  • Määritä päivämäärän lisäksi aika. Jos et tee niin, oletusaika on klo 24 keskiyöllä kohdemaasi aikavyöhykkeellä.
  • Älä sisällytä arvioitua päivämäärää tai ajanjaksoa. Julkaisupäivä kannattaa lisätä vain silloin, kun se auttaa asettamaan käyttäjille parhaat odotukset. Määrite on valinnainen, ei pakollinen, eikä sinun tarvitse sisällyttää päivämäärää, joka voi tuntua harhaanjohtavalta.

Esimerkkejä

Tuote on tilattavissa ennakkoon tiettynä julkaisupäivänä.

An illustration of an android plush

Tuote Android-pehmolelu
availability [saatavuus] preorder [ennakkotilaus]
availability_date [saatavuuspäivä] 2016-12-25T13:00-0800
Tuote on tilattavissa ennakkoon ilman tiettyä julkaisupäivää.

An illustration of an android plush

Tuote Android-pehmolelu
availability [saatavuus] preorder [ennakkotilaus]
availability_date [saatavuuspäivä] Ei mahdollinen, koska päivämäärä ei ole tiedossa
Valmistaudu julkaisupäivään

An illustration of an android plush

Julkaisun tila Julkaisematon
Tuote Android-pehmolelu
availability [saatavuus] ennakkotilaus
availability_date [saatavuuspäivä] 2016-12-25T13:00-0800

Julkaisun tila Julkaistu
Tuote Android-pehmolelu
availability [saatavuus] varastossa
availability_date [saatavuuspäivä] Ei mitään, koska tuotetta ei ole enää saatavilla ennakkotilauksena