sale_price_effective_date [uitverkoopprijs_startdatum]: definitie

Gebruik het kenmerk sale_price_effective_date [uitverkoopprijs_startdatum] om ons te laten weten hoe lang u een bepaalde uitverkoopprijs wilt tonen aan gebruikers.

Wanneer te gebruiken

Optioneel voor elk product

Als u het kenmerk sale_price [uitverkoopprijs] hebt gebruikt om aan te geven dat een product in de aanbieding is, kunt u ons met het kenmerk sale_price_effective_date [uitverkoopprijs_startdatum] laten weten hoe lang de uitverkoop duurt.

Indeling

Hanteer de volgende indelingsrichtlijnen zodat we de door u ingediende gegevens begrijpen:

Type Periode (gebruik ISO 8601). Indienen: een startdatum en een einddatum gescheiden door een schuine streep ( / ), bijvoorbeeld 2016-02-24T13:00-0800/2016-02-29T15:30-0800
Limieten 0-51 tekens
Herhaald veld Nee
Property van schema.org (wat is dit?) Offer.priceSpecification.validFrom,
Offer.priceSpecification.validThrough, Type: DateTime

Bestandsindeling Voorbeeld van invoer
Tekstfeeds

2016-02-24T13:00-0800/2016-02-29T15:30-0800

XML-feeds <g:sale_price_effective_date>2016-02-24T13:00-0800/2016-02-29T15:30-0800</g:sale_price_effective_date>

Voor informatie over de API-indeling raadpleegt u Content API for Shopping.

Richtlijnen

Volg deze richtlijnen om uw producten van hoogwaardige informatie te voorzien en optimale resultaten met uw advertenties te behalen.

Minimumvereisten

Dit zijn de vereisten waaraan u moet voldoen om advertenties voor uw product weer te geven. Als u niet aan de vereisten voldoet, keuren we uw product af. Dit kunt u zien op de pagina 'Diagnostische gegevens' van uw Merchant Center-account.

• Er zijn geen minimumvereisten voor dit kenmerk. Zorg wel dat u de indelingsrichtlijnen volgt, zodat de informatie die u indient, gebruikt kan worden.

Praktische tips

Dit zijn praktische tips waarmee u productgegevens kunt optimaliseren voor de beste resultaten.

• Voeg de begin- en eindtijd (inclusief tijdzones) toe samen met de datum. Als u geen tijd toevoegt, begint de uitverkoopprijs om 00:00, middernacht, op de startdatum en eindigt om 23:59 op de einddatum. Deze tijden zijn gebaseerd op de tijdzone van het doelland.

Voorbeelden

Varianten

Als uw product verkrijgbaar is in meerdere kleuren of maten, kunt u voor elk van deze varianten een andere prijs hanteren. Bijvoorbeeld:

An example of ads without placeholder images

Product Google T-shirt
title [titel] Google T-shirt - Groen - Small
price [prijs] 10.99 EUR
sale_price [uitverkoopprijs] 9.99 EUR
sale_price_effective_date [uitverkoopprijs_startdatum] 2018-02-24T13:00-0800 / 2018-02-29T15:30-0800
color [kleur] groen
size [maat] s
id [id] 9876-S-GRN
item_group_id [productgroep_id] 9876

Product Google T-shirt
title [titel] Google T-shirt - Blauw - Small
price [prijs] 8.99 EUR
sale_price [uitverkoopprijs] 5.99 EUR
sale_price_effective_date [uitverkoopprijs_startdatum] 2018-06-23T13:00-0800 / 2018-02-29T15:30-0800
color [kleur] blauw
size [maat] s
id [id] 9876-S-BLU
item_group_id [productgroep_id] 9876

Product Google T-shirt
title [titel] Google T-shirt - Geel - Small
price [prijs] 10.50 EUR
sale_price [uitverkoopprijs] 8.99 EUR
sale_price_effective_date [uitverkoopprijs_startdatum] 2018-06-23T13:00-0800 / 2018-02-29T15:30-0800
color [kleur] geel
size [maat] s
id [id] 9876-S-GEEL
item_group_id [productgroep_id] 9876
Telefoon of tablet met een abonnement

Voor mobiele telefoons of tablets met een abonnement kunt u een prijs van minimaal 0 indienen. Meer informatie over de vereisten.

An illustration with 3 different colors of one mobile phone

Product Google Nexus 6
title [titel] Google Nexus 6 - 32 GB - nachtblauw - met abonnement
price [prijs] 299 EUR
sale_price [uitverkoopprijs] 0 EUR
sale_price_effective_date [uitverkoopprijs_startdatum] 2018-02-24T13:00-0800/2018-02-29T15:30-0800
google_product_category [google_productcategorie] Electronics > Communications > Telephony > Mobile Phones [Electronica > Communicatie > Telefonie > Mobiele telefoons]
is_bundle [is_pakket] ja
Kleding

An illustration of a woman wearing a black dress

Product Zwarte skaterjurk
title [titel] Zwarte skaterjurk - S
price [prijs] 45.90 EUR
sale_price [uitverkoopprijs] 25.00 EUR
sale_price_effective_date [uitverkoopprijs_startdatum] 2018-02-24T13:00-0800/2018-02-29T15:30-0800
color [kleur] zwart
size [maat] s