sale_price_effective_date [uitverkoopprijs_startdatum]: definitie

Gebruik het kenmerk sale_price_effective_date [uitverkoopprijs_startdatum] om ons te laten weten hoe lang u een bepaalde uitverkoopprijs wilt tonen aan gebruikers.

Wanneer te gebruiken

Optioneel voor elk product

Als u het kenmerk sale_price [uitverkoopprijs] hebt gebruikt om aan te geven dat een product in de aanbieding is, kunt u ons met het kenmerk sale_price_effective_date [uitverkoopprijs_startdatum] laten weten hoe lang de uitverkoop duurt.

Indeling

Volg deze richtlijnen voor de indeling, zodat we de gegevens die u indient kunnen begrijpen.

Type Periode (gebruik ISO 8601). Indienen: een startdatum en een einddatum gescheiden door een schuine streep ( / ), bijvoorbeeld 2016-02-24T13:00-0800/2016-02-29T15:30-0800
Limieten 0-51 tekens
Herhaald veld Nee
Property van schema.org (wat is dit?) Offer.priceSpecification.validFrom,
Offer.priceSpecification.validThrough, Type: DateTime

Bestandsindeling Voorbeeld van invoer
Tekstfeeds

2016-02-24T13:00-0800/2016-02-29T15:30-0800

XML-feeds <g:sale_price_effective_date>2016-02-24T13:00-0800/2016-02-29T15:30-0800</g:sale_price_effective_date>

Raadpleeg de Content API for Shopping om uw gegevens voor de Content API in te delen.

Richtlijnen

Volg deze richtlijnen om uw producten van duidelijke gegevens te voorzien.

Minimumvereisten

Dit zijn de vereisten waaraan u moet voldoen om uw product op Google weer te geven. Als u niet aan de vereisten voldoet, keuren we uw product af. Dit kunt u zien op de pagina 'Diagnostische gegevens' van uw Merchant Center-account.

• Er zijn geen minimumvereisten voor dit kenmerk. Zorg wel dat u de indelingsrichtlijnen volgt, zodat de informatie die u indient, gebruikt kan worden.

Praktische tips

Dit zijn praktische tips waarmee u productgegevens kunt optimaliseren voor de beste resultaten.

• Voeg de begin- en eindtijd (inclusief tijdzones) toe samen met de datum. Als u geen tijd toevoegt, begint de uitverkoopprijs om 00:00, middernacht, op de startdatum en eindigt om 23:59 op de einddatum. Deze tijden zijn gebaseerd op de tijdzone van het doelland.

Voorbeelden

Varianten

Als uw product verkrijgbaar is in meerdere kleuren of maten, kunt u voor elk van deze varianten een andere prijs hanteren. Bijvoorbeeld:

An example of ads without placeholder images

Product Google T-shirt
title [titel] Google T-shirt - Groen - Small
price [prijs] 10.99 EUR
sale_price [uitverkoopprijs] 9.99 EUR
sale_price_effective_date [uitverkoopprijs_startdatum] 2018-02-24T13:00-0800 / 2018-02-29T15:30-0800
color [kleur] groen
size [maat] s
id [id] 9876-S-GRN
item_group_id [productgroep_id] 9876

Product Google T-shirt
title [titel] Google T-shirt - Blauw - Small
price [prijs] 8.99 EUR
sale_price [uitverkoopprijs] 5.99 EUR
sale_price_effective_date [uitverkoopprijs_startdatum] 2018-06-23T13:00-0800 / 2018-02-29T15:30-0800
color [kleur] blauw
size [maat] s
id [id] 9876-S-BLU
item_group_id [productgroep_id] 9876

Product Google T-shirt
title [titel] Google T-shirt - Geel - Small
price [prijs] 10.50 EUR
sale_price [uitverkoopprijs] 8.99 EUR
sale_price_effective_date [uitverkoopprijs_startdatum] 2018-06-23T13:00-0800 / 2018-02-29T15:30-0800
color [kleur] geel
size [maat] s
id [id] 9876-S-GEEL
item_group_id [productgroep_id] 9876
Telefoon of tablet met een abonnement

Voor mobiele telefoons of tablets met een abonnement kunt u een prijs van minimaal 0 indienen. Meer informatie over de vereisten.

An illustration with 3 different colors of one mobile phone

Product Google Nexus 6
title [titel] Google Nexus 6 - 32 GB - nachtblauw - met abonnement
price [prijs] 299 EUR
sale_price [uitverkoopprijs] 0 EUR
sale_price_effective_date [uitverkoopprijs_startdatum] 2018-02-24T13:00-0800/2018-02-29T15:30-0800
google_product_category [google_productcategorie] Electronics > Communications > Telephony > Mobile Phones [Electronica > Communicatie > Telefonie > Mobiele telefoons]
is_bundle [is_pakket] ja
Kleding

An illustration of a woman wearing a black dress

Product Zwarte skaterjurk
title [titel] Zwarte skaterjurk - S
price [prijs] 45.90 EUR
sale_price [uitverkoopprijs] 25.00 EUR
sale_price_effective_date [uitverkoopprijs_startdatum] 2018-02-24T13:00-0800/2018-02-29T15:30-0800
color [kleur] zwart
size [maat] s