Kanta -asiakaspisteet [loyalty_points]

Kanta-asiakaspisteiden määritteellä [loyalty_points] voit valita, kuinka paljon ja minkä tyyppisiä kanta-asiakaspisteitä asiakas saa ostaessaan tuotteen.

Käyttötilanne

Valinnainen tuotteille, joiden kohdemaa on Japani

Jos kohdemaasi on Japani ja tarjoat kanta-asiakaspisteitä tuotteesi ostamisesta, kerro tieto pisteistä kanta-asiakaspisteiden määritteellä [loyalty_points].

Tällä määritteellä on kolme alimääritettä:

• Kanta-asiakasohjelman nimi [name] (valinnainen)
    Kanta-asiakasohjelman nimi. 12 täysleveää merkkiä tai 24 latinalaisten aakkosten kirjainta (esim. Ohjelma A).
  • Kanta-asiakaspisteiden arvo [points_value] (pakollinen)
    Asiakkaan tuotteen ostosta saamien kanta-asiakaspisteiden määrä (esim. 100).
  • Kanta-asiakaspisteiden suhde [ratio] (valinnainen)
    Pisteen muuntosuhde valuuttaan (esim. 0.5). Jos et aseta arvoa, oletuksena on 1.0.

Muoto

Noudattamalla näitä muotoiluohjeita varmistat, että Google ymmärtää lähettämäsi datan.

Lue lisää tuotetietojen lähettämisestä saadaksesi tarkempia tietoja siitä, milloin ja miten arvoja tulee lähettää englanniksi

Tyyppi Unicode-merkit (suositus: vain ASCII)
Toistuva kenttä Ei
Tiedostomuoto Esimerkki merkinnästä
Tekstisyötteet

Muotoile arvo lisäämällä alimääritteiden name, points_value ja ratio arvot kaksoispisteellä erotettuina ( :). Älä käytä lainausmerkkejä. Kaksoispiste on pakollinen jopa tyhjien arvojen välissä eli arvossa on oltava kaksi kaksoispistettä. Lisää määritteet tärkeysjärjestyksessä.

Esimerkki: Valitse seuraava arvo Ohjelma A:lle, jolla on 100 pistettä ja joka vastaa 0,5:ttä valuuttayksikköä:

Ohjelma A:100:0.5

Voit asettaa oletukseksi 1,0 valuuttayksikköä lisäämällä kaksoispisteen, mutta jättämällä arvon tyhjäksi:

Ohjelma A:100:

Jos haluat lisätä vain sata pistettä, lisää kaksoispisteet ja jätä kaksi muuta arvoa tyhjäksi:

:100:
XML-syötteet

<g:loyalty_points>

<g:name>Ohjelma A</g:name>

<g:points_value>100</g:points_value>

<g:ratio>1,0</g:ratio>

</g:loyalty_points>

Saat lisätietoja Content APIn datan muotoilusta tutustumalla Content API for Shoppingiin.

Ohjeet

Seuraamalla näitä ohjeita varmistat, että tuotetietosi ovat laadukkaita.

Vähimmäisvaatimukset

Sinun on noudatettava seuraavia vaatimuksia, jotta tuotteesi voidaan näyttää. Jos et noudata näitä vaatimuksia, tuotteesi hylätään. Ilmoitamme hylkäyksestä Kauppiaskeskus-tilisi Diagnostiikka-sivulla.

• Käytä tätä määritettä vain, jos olet varma siitä, ettei tuotteellesi ole määritetty tuotetunnisteita.
  • Jos tuotteen identifier_exists [tunniste_olemassa] ‑määritteen arvoksi on lisätty virheellisesti no [ei] tai false [epätosi] ja tuotetunnisteen olemassaolosta on todisteita, tuote hylätään.

Parhaat käytännöt

Näiden parhaiden käytäntöjen avulla voit ylittää perusvaatimukset ja optimoida tuotetietojesi toiminnan.

• Ilmoita kanta-asiakaspisteet, joilla on tietty rahallinen arvo. Kanta-asiakaspisteitä tuetaan vain, jos niillä on rahallinen arvo. Esimerkiksi lentopisteitä ja ainoastaan tavaroihin vaihdettavia kanta-asiakaspisteitä ei tueta.
  • Ilmoita pisteet, jotka ovat sinun myöntämiäsi. Voit ilmoittaa myös useiden alojen välisiä pisteitä, kunhan sinä olet niiden myöntäjä. Esimerkiksi luottokortteihin ja sähköiseen rahaan liittyviä pisteitä ei tueta.

Esimerkkejä

Tekstisyöte

Muotoile arvo käyttämällä jokaisen alimääritteen (name, points_value ja ratio) erottimena kaksoispistettä (":").

Ilmoita seuraavasti esimerkiksi sadan pisteen Googlen kanta-asiakasohjelma, jossa yksi piste vastaa 0,5:ttä valuuttayksikköä:

Googlen kanta-asiakasohjelma:100:0.5

Voit asettaa oletukseksi 1,0 valuuttayksikköä lisäämällä kaksoispisteen, mutta jättämällä arvon tyhjäksi:

Googlen kanta-asiakasohjelma:100:

Jos haluat lisätä vain sata pistettä, lisää kaksoispisteet ja jätä kaksi muuta arvoa tyhjäksi: