Ohjekeskuksesta löydät tietoa sekä uudesta että klassisesta Kauppiaskeskuksesta. Etsi logo kunkin artikkelin yläreunasta ja varmista, että se liittyy käyttämääsi Kauppiaskeskuksen versioon.

Kanta-asiakaspisteet [loyalty_points]

Oma kuvake klassiselle Kauppiaskeskukselle ja Merchant Center Nextille.

Kanta-asiakaspisteet [loyalty_points] ‐määrite ei ole enää käytössä. Käytä uutta määritettä kanta-asiakasohjelma [loyalty_program], kun haluat lisätä kanta-asiakaspisteitä ja erityisiä toimitushintoja Kauppiaskeskus-tililläsi.

Kanta-asiakaspisteet [loyalty_points] ‑määritteellä voit ilmoittaa, kuinka paljon ja minkä tyyppisiä kanta-asiakaspisteitä asiakas saa ostaessaan tuotteen.

Sisällys

Käyttö

Optional Valinnainen tuotteille, joiden kohdemaa on Japani

Jos kohdemaasi on Japani ja tuotteesi ostamisesta saa kanta-asiakaspisteitä, ilmoita pisteiden tiedot kanta-asiakaspisteet [loyalty_points] ‑määritteellä.

Tällä määritteellä on kolme alimääritettä:

• Kanta-asiakasohjelman nimi [name] (valinnainen)
    Kanta-asiakasohjelman nimi. 12 täysleveää merkkiä tai 24 latinalaisten aakkosten kirjainta (esim. Ohjelma A).
  • Kanta-asiakaspisteiden arvo [points_value] (pakollinen)
    Asiakkaan tuotteen ostosta saamien kanta-asiakaspisteiden määrä (esim. 100).
  • Kanta-asiakaspisteiden suhde [ratio] (valinnainen)
    Pisteen muuntosuhde valuuttaan (esim. 0.5). Jos et aseta arvoa, oletuksena on 1.0.

Muoto

Seuraamalla muotoiluohjeita varmistat, että Google ymmärtää lähettämäsi datan.

Lue lisää siitä, milloin ja miten tuotetietoja voi lähettää englanniksi

Tyyppi Unicode-merkit (suositus: vain ASCII)
Toistuva kenttä Ei
Tiedostomuoto Esimerkki merkinnästä
Tekstisyötteet

Muotoile arvo ilmoittamalla alimääritteiden name, points_value ja ratio arvot kaksoispisteellä eroteltuina ( : ). Älä käytä lainausmerkkejä. Myös tyhjiin arvoihin vaaditaan kaksoispisteet. Jos arvo on tyhjä, tarvitaan kaksi kaksoispistettä. Lisää määritteet tärkeysjärjestyksessä.

Esimerkki: Aseta seuraava arvo Ohjelma A:lle, jolla on 100 pistettä ja joka vastaa 0,5:ttä valuuttayksikköä:

Ohjelma A:100:0.5

Voit asettaa oletukseksi 1,0 valuuttayksikköä lisäämällä kaksoispisteen, mutta jättämällä arvon tyhjäksi:

Ohjelma A:100:

Jos haluat lisätä vain sata pistettä, lisää kaksoispisteet ja jätä kaksi muuta arvoa tyhjäksi:

:100:
XML-syötteet

<g:loyalty_points>

<g:name>Ohjelma A</g:name>

<g:points_value>100</g:points_value>

<g:ratio>1,0</g:ratio>

</g:loyalty_points>

Saat lisätietoja Content APIn datan muotoilusta tutustumalla Content API for Shoppingiin.

Vähimmäisvaatimukset

Sinun on täytettävä seuraavat vaatimukset, jotta tuotteesi voivat näkyä. Jos vaatimukset eivät täyty, hylkäämme tuotteesi ja ilmoitamme asiasta Kauppiaskeskus-tililläsi.

• Lisää päivämäärä, joka on enintään vuoden päässä tulevaisuudessa.

Parhaat käytännöt

Näiden parhaiden käytäntöjen avulla voit ylittää perusvaatimukset ja optimoida tuotetietojesi toiminnan.

• Ilmoita kanta-asiakaspisteet, joilla on tietty rahallinen arvo. Kanta-asiakaspisteitä tuetaan vain, jos niillä on rahallinen arvo. Esimerkiksi lentopisteitä ja ainoastaan tavaroihin vaihdettavia kanta-asiakaspisteitä ei tueta.
  • Ilmoita pisteet, jotka ovat sinun myöntämiäsi. Voit ilmoittaa myös useiden alojen välisiä pisteitä, kunhan sinä olet niiden myöntäjä. Esimerkiksi credit-kortteihin ja sähköiseen rahaan liittyviä pisteitä ei tueta.

Esimerkkejä

Tekstisyöte

Muotoile arvo käyttämällä jokaisen alimääritteen (name, points_value ja ratio) erottimena kaksoispistettä ( : ).

Ilmoita seuraavasti esimerkiksi sadan pisteen Googlen kanta-asiakasohjelma, jossa yksi piste vastaa 0,5:ttä valuuttayksikköä:

Googlen kanta-asiakasohjelma:100:0.5

Voit asettaa oletukseksi 1,0 valuuttayksikköä lisäämällä kaksoispisteen, mutta jättämällä arvon tyhjäksi:

Googlen kanta-asiakasohjelma:100:

Jos haluat lisätä vain sata pistettä, lisää kaksoispisteet ja jätä kaksi muuta arvoa tyhjäksi: