Yksikön hinnoitteluperuste [unit_pricing_measure]

Yksikön hinnoitteluperuste [unit_pricing_measure] ‐määritteellä voit ilmoittaa tuotteesi mitat ja koon. Tämä arvo auttaa asiakkaitasi ymmärtämään tuotteesi tarkan yksikköhinnan.

How unit_pricing_measure might display in your ad

Käyttö

Valinnainen kullekin tuotteelle

Jos asiakkaat saattaisivat olla kiinnostuneita tuotteesi yksikköhinnasta ja se kuuluu johonkin seuraavista luokista, suosittelemme, että ilmoitat yksikön hinnoitteluperuste [unit_pricing_measure] ‐määritteen.

Tämä määrite on valinnainen, mutta paikalliset lait tai säädökset saattavat edellyttää tämän tiedon ilmoittamista.

Tätä määritettä usein käyttäviä tuotteita:

• Laitteisto
  • Toimistotarvikkeet
  • Ruoka
  • Juomat
  • Lattiapäällysteet
  • Käyntikortit
  • Hajuvedet

Muoto

Noudattamalla näitä muotoiluohjeita varmistat, että Google ymmärtää lähettämäsi datan.

Lue lisää tuotetietojen lähettämisestä saadaksesi tarkempia tietoja siitä, milloin ja miten arvoja tulee lähettää englanniksi

Tyyppi Positiivinen luku ja mittayksikkö
Tuetut yksiköt
  • Paino: oz, lb, mg, g, kg
  • Tilavuus, Yhdysvaltojen mittajärjestelmä: floz, pt, qt, gal
  • Tilavuus, metrijärjestelmä: ml, cl, l, cbm
  • Pituus: in, ft, yd, cm, m
  • Ala: sqft, sqm
  • Per yksikkö: ct

Toistuva kenttä Ei

Tiedostomuoto Esimerkki merkinnästä
Teksti

750ml

XML-syötteet <g:unit_pricing_measure>750ml</g:unit_pricing_measure>

Saat lisätietoja Content APIn datan muotoilusta tutustumalla Content API for Shoppingiin.

Ohjeet

Alla olevia ohjeita seuraamalla voit varmistaa tuotetietojesi laadun.

Vähimmäisvaatimukset

Sinun on noudatettava seuraavia vaatimuksia, jotta tuotteesi voidaan näyttää. Jos et noudata näitä vaatimuksia, tuotteesi hylätään. Ilmoitamme hylkäyksestä Kauppiaskeskus-tilisi Diagnostiikka-sivulla.

• Ilmoita kokonaissumma (luku) ja yksiköt, joista tuotteesi koostuu. Jos esimerkiksi asetat hinta [price] ‐määritteen arvoksi 3 USD, yksikön hinnoitteluperuste [unit_pricing_measure] ‐määritteen arvoksi 150 fl oz ja yksikköhinnan perusmäärä [unit_pricing_base_measure] ‐määritteen arvoksi 100 fl oz, yksikköhinta olisi 2 USD per 100 fl oz.
  • Sisällytä yksikköhintasi nimittäjä. Tämä määrite on hyödyllinen tuotteille, joiden yhteydessä hinta ilmoitetaan tavallisesti tiettyä yksikkömäärää kohti. Saatat myydä esimerkiksi 150 ml tiettyä hajuvettä, mutta käyttäjiä kiinnostaa, mikä on 100 ml:n hinta.
  • Käytä hintaa, joka voidaan esittää kohdemaasi valuutassa (ISO 4217 ‑standardin mukaisena). Kirjoita esimerkiksi 1,01 USD, älä 1,0012 USD. Jos hintaa ei voida esittää myyntimaan valuutassa, pyöristämme sen sopivaksi arvoksi.
  • Käytä määritteenä joko yksikön hinnoitteluperustetta tai energiatehokkuusluokitusta (käyttämällä määritettä energiatehokkuusluokitus [energy_efficiency_class]). Älä käytä molempia. Jos molempia määritteitä on käytetty, vain energiatehokkuusluokitus [energy_efficiency_class] näytetään.
  • Lisää korkeintaan kaksi numeroa desimaalipilkun jälkeen. Jos lisäät enemmän kuin kaksi numeroa desimaalipilkun jälkeen, luku pyöristetään automaattisesti lähimpään hyväksyttävään arvoon. Esimerkiksi 1,0234 pyöristetään lukuun 1,02 ja 29,8999 pyöristetään lukuun 29,90.

Lisäohjeet

Tarkista jokainen osio tarkasti, jotta tiedät, koskevatko vaatimukset maatasi tai tuotettasi. Jos et noudata näitä vaatimuksia, hylkäämme tuotteesi. Ilmoitamme hylkäyksestä Kauppiaskeskus-tilisi Diagnostiikka-sivulla.

Vain Iso-Britannia
  • Ilmoita metrijärjestelmän mukaiset arvot, jos kohdemaasi on Iso-Britannia. Brittiläiset mittayksiköt (esim. fl oz, pt, qt ja gal) tulkitaan Yhdysvalloissa käytettävinä mittayksiköinä, jotka poikkeavat Isossa-Britanniassa käytetyistä yksiköistä.

Esimerkkejä

Juomat
Tuotetiedot: 9 litraa California Pinot Noir ‐viiniä, hinta 69,99 EUR
Määrite Arvo
nimi [title] Pinot Noir – 2007 – Kalifornia – 9 l
Yksikön hinnoitteluperuste [unit_pricing_measure] 9 l
Yksikköhinnan perusmäärä [unit_pricing_base_measure] 1 l
hinta [price] 69,99 EUR
Näytetty arvo: 7,78 € / 1 l

Tuotetiedot: 10 pulloa punaviiniä, 65,00 USD
Määrite Arvo
nimi [title] 10 pulloa punaviiniä
Yksikön hinnoitteluperuste [unit_pricing_measure] 7,5 l
Yksikköhinnan perusmäärä [unit_pricing_base_measure] 750 ml
hinta [price] 65,00 USD
Näytetty arvo: 6,50 $/ 750 ml
Lattiapäällysteet
Tuotetiedot: Kulutettu pähkinänsävyinen lattiamateriaali
Määrite Arvo
nimi [title] Kulutettu luonnollinen pähkinänsävyinen lattiamateriaali
Yksikön hinnoitteluperuste [unit_pricing_measure] 2,38 m²
Yksikköhinnan perusmäärä [unit_pricing_base_measure] 1 m²
hinta [price] 113,19 EUR
Näytetty arvo: 47,56 € / 1 m²
Käyntikortit
Tuotetiedot: 50 käyntikorttia, hinta 13,38 EUR
Määrite Arvo
nimi [title] 50 yksilöityä käyntikorttia
Yksikön hinnoitteluperuste [unit_pricing_measure] 50 kpl
Yksikköhinnan perusmäärä [unit_pricing_base_measure] 1 kpl
hinta [price] 13,38 EUR
Näytetty arvo: 0,27 € / 1 kpl
Parfyymi
Tuotetiedot: 125 ml hajuvettä, hinta 19,90 EUR
Määrite Arvo
nimi [title] Eau de Toilette 125 ml
Yksikön hinnoitteluperuste [unit_pricing_measure] 125 ml
Yksikköhinnan perusmäärä [unit_pricing_base_measure] 100 ml
hinta [price] 19,90 EUR
Näytetty arvo: 15,92 € / 100 ml

Versiot

Käytä, jos tuotteesta on saatavilla useita erilaisia yksikköhintavaihtoehtoja (esim. 2,5 kg, 6 kg jne.). Lisää jokainen versio omana tuotteenaan, mutta käytä samaa arvoa määritteelle tuoteryhmän tunnus [item_group_id].
Tuotetiedot: 5 kg basmatiriisiä
Määrite Arvo
nimi [title] Basmatiriisi – erittäin pitkäjyväinen
tunnus [id] 575185159
tuoteryhmän tunnus [item_group_id] 12345
hinta [price] 11,20 USD
yksikön hinnoitteluperuste [unit_pricing_measure] 5 kg
Yksikköhinnan perusmäärä [unit_pricing_base_measure] 1 kg

Tuotetiedot: 10 kiloa basmatiriisiä
Määrite Arvo
nimi [title] Basmatiriisi – erittäin pitkäjyväinen
tunnus [id] 575185160
tuoteryhmän tunnus [item_group_id] 12345
hinta [price] 19,90 USD
Yksikön hinnoitteluperuste [unit_pricing_measure] 10 kg
Yksikköhinnan perusmäärä [unit_pricing_base_measure] 1 kg

Tuotetiedot: 12 kiloa basmatiriisiä
Määrite Arvo
nimi [title] Basmatiriisi – erittäin pitkäjyväinen
tunnus [id] 575185161
tuoteryhmän tunnus [item_group_id] 12345
hinta [price] 24,40 USD
Yksikön hinnoitteluperuste [unit_pricing_measure] 12 kg
Yksikköhinnan perusmäärä [unit_pricing_base_measure] 1 kg