unit_pricing_measure [yksikköhinnoitteluperuste]: Määritelmä

Määritteellä unit_pricing_measure [yksikköhinnoitteluperuste] voit määrittää tuotteesi mitat ja koon. Tämä arvo auttaa asiakkaitasi ymmärtämään tuotteesi tarkan yksikköhinnan.

How unit_pricing_measure might display in your ad

Käyttö

Valinnainen kullekin tuotteelle

Jos käyttäjät saattaisivat olla kiinnostuneita tuotteesi yksikköhinnasta ja se kuuluu johonkin seuraavista luokista, sinun kannattaa käyttää unit_pricing_measure [yksikköhinnoitteluperuste] ‑määritettä.

Määrite unit_pricing_measure [yksikköhinnoitteluperuste] on valinnainen, mutta paikalliset lait tai säädökset saattavat edellyttää tätä tietoa.

Tätä määritettä usein käyttäviä tuotteita:

• Laitteisto
  • Toimistotarvikkeet
  • Ruoka
  • Juomat
  • Lattiapäällysteet
  • Käyntikortit
  • Parfyymi

Muoto

Noudattamalla näitä muotoiluohjeita varmistat, että ymmärrämme lähettämäsi datan.

Tyyppi Positiivinen luku ja mittayksikkö
Tuetut yksiköt
  • Paino: oz, lb, mg, g, kg
  • Tilavuus, Yhdysvaltojen mittajärjestelmä: floz, pt, qt, gal
  • Tilavuus, metrijärjestelmä: ml, cl, l, cbm
  • Pituus: in, ft, yd, cm, m
  • Ala: sqft, sqm
  • Per yksikkö: ct

Toistuva kenttä Ei
Schema.orgin omaisuutta (Lisätietoja) Offer.priceSpecification.referenceQuantity, tyyppi: QuantitativeValue

Tiedostomuoto Esimerkki merkinnästä
Teksti

750ml

XML-syötteet <g:unit_pricing_measure>750ml</g:unit_pricing_measure>

Saat lisätietoja Content APIn datan muotoilusta tutustumalla Content API for Shoppingiin.

Ohjeet

Seuraamalla näitä ohjeita varmistat tuotetietojesi laadun.

Vähimmäisvaatimukset

Sinun on noudatettava seuraavia vaatimuksia, jotta tuotettasi voidaan näyttää Googlessa. Jos et noudata näitä vaatimuksia, tuotteesi hylätään. Ilmoitamme hylkäyksestä Kauppiaskeskus-tilisi Diagnostiikka-sivulla.

• Ilmoita kokonaissumma (luku) ja yksiköt, joista tuotteesi koostuu. Oletetaan esimerkiksi, että asetat määritteen price [hinta] arvoksi 3 USD, määritteen unit_pricing_measure [yksikköhinnoitteluperuste] arvoksi 150 floz ja määritteen unit_pricing_base_measure [yksikköhinnan_perusmäärä] arvoksi 100 floz. Täten yksikköhinnaksi tulisi 2 USD / 100 floz.
  • Määritteellä unit_pricing_base_measure [yksikköhinnan_perusmäärä] voit lisätä yksikköhintasi nimittäjän. Tämä määrite on hyödyllinen tuotteille, joiden yhteydessä hinta ilmoitetaan tavallisesti tiettyä yksikkömäärää kohti. Saatat myydä esimerkiksi 150 ml tiettyä hajuvettä, mutta asiakkaitasi kiinnostaa, mikä on 100 ml:n hinta.
  • Käytä hintaa, joka voidaan esittää kohdemaasi valuutassa (ISO 4217 ‑standardin mukaisena). Aseta esimerkiksi hinnan 1,0012 USD sijaan hinta 1,01 USD. Jos hintaasi ei voida esittää kohdemaasi valuutassa, pyöristämme sen sopivaksi arvoksi.
  • Käytä joko määritettä unit_pricing_measure [yksikköhinnoitteluperuste] tai energy_efficiency_class [energiatehokkuusluokitus]. Älä käytä molempia. Jos molempia määritteitä on käytetty, vain energy_efficiency_class [energiatehokkuusluokitus] näytetään.
  • Lisää korkeintaan kaksi numeroa desimaalipilkun jälkeen. Jos lisäät enemmän kuin kaksi numeroa desimaalipilkun jälkeen, luku pyöristetään automaattisesti lähimpään hyväksyttävään arvoon. Esimerkiksi 1,0234 pyöristetään lukuun 1,02 ja 29,8999 pyöristetään lukuun 29,90.

Lisäohjeet

Tarkista jokainen osio tarkasti, jotta tiedät, koskevatko vaatimukset maatasi tai tuotettasi. Jos et noudata sinua koskevia vaatimuksia, hylkäämme tuotteesi ja ilmoitamme asiasta Kauppiaskeskuksen diagnostiikkasivulla.

Vain Iso-Britannia
  • Ilmoita metrijärjestelmän mukaiset arvot, jos kohdemaasi on Iso-Britannia. Brittiläiset mittayksiköt (esim. floz, pt, qt, gal) tulkitaan Yhdysvalloissa käytettävinä mittayksiköinä, jotka poikkeavat Isossa-Britanniassa käytetyistä yksiköistä.

Esimerkkejä

Juomat
Tuote Punaviini
title [nimi] Pinot Noir – 2007 – Kalifornia – 9 l
unit_pricing_measure [yksikköhinnoitteluperuste] 9 l
unit_pricing_base_measure [yksikköhinnan_perusmäärä] 1 l
price [hinta] 69,99 EUR
Mainoksessasi näytetään 7,78 € / 1 l
Tuote 10 pulloa punaviiniä
title [nimi] 10 pulloa punaviiniä
unit_pricing_measure [yksikköhinnoitteluperuste] 7,5 l
unit_pricing_base_measure [yksikköhinnan_perusmäärä] 750 ml
price [hinta] 65,00 USD
Mainoksessasi näytetään $6.50 / 750 ml
Lattiapäällysteet
Tuote Pähkinälattia
title [nimi] Kulutettu luonnollinen pähkinälattia
unit_pricing_measure [yksikköhinnoitteluperuste] 2.38 sqm
unit_pricing_base_measure [yksikköhinnan_perusmäärä] 1 sqm
price [hinta] 113,19 EUR
Mainoksessasi näytetään 47,56 € / 1 m²
Käyntikortit
Tuote Käyntikortit
title [nimi] 50 yksilöityä käyntikorttia
unit_pricing_measure [yksikköhinnoitteluperuste] 50 ct
unit_pricing_base_measure [yksikköhinnan_perusmäärä] 1 ct
price [hinta] 13,38 EUR
Mainoksessasi näytetään 0,27 € / 1 ct
Hajuvedet
Tuote Parfyymi
title [nimi] Eau de Toilette 125 ml
unit_pricing_measure [yksikköhinnoitteluperuste] 125 ml
unit_pricing_base_measure [yksikköhinnan_perusmäärä] 100 ml
price [hinta] 19,90 EUR
Mainoksessasi näytetään 15,92 € / 100 ml

Tuoteversiot

Jos tuotteesta on saatavilla useita yksikköhintavaihtoehtoja (esim. 2,5 kg, 6 kg), määritä jokainen versio erilliseksi tuotteeksi ja aseta item_group_id [tuoteryhmän_tunnus] ‑määritteelle sama arvo.

Tuote

Basmatiriisi

title [nimi]

Basmatiriisi – erittäin pitkäjyväinen

id [tunnus]

item group id [tuoteryhmän tunnus]

price [hinta]

unit_pricing_measure [yksikköhinnoitteluperuste]

5 kg

unit_pricing_base_measure [yksikköhinnan_perusmäärä]

1 kg

Tuote

Basmatiriisi

title [nimi]

Basmatiriisi – erittäin pitkäjyväinen

id [tunnus]

item_group_id [tuoteryhmän_tunnus]

price [hinta]

unit_pricing_measure [yksikköhinnoitteluperuste]

10 kg

unit_pricing_base_measure [yksikköhinnan_perusmäärä]

1 kg

Tuote

Basmatiriisi

title [nimi]

Basmatiriisi – erittäin pitkäjyväinen

id [tunnus]

item_group_id [tuoteryhmän_tunnus]

price [hinta]

unit_pricing_measure [yksikköhinnoitteluperuste]

12 kg

unit_pricing_base_measure [yksikköhinnan_perusmäärä]

1 kg