title [nimi]: Määritelmä

Määritä myymäsi tuote selkeästi title [nimi] ‑määritteellä. Nimi on yksi mainoksesi näkyvimmistä osista. Selvä ja tarkka nimi auttaa meitä näyttämään tuotteesi oikeille käyttäjille.

An example ad showing where you might see the title in an ad

Käyttö

Pakollinen Shopping-mainoksissa.

Muoto

Noudattamalla näitä muotoiluohjeita varmistat, että ymmärrämme lähettämäsi datan.

Tyyppi Merkkijono (Unicode-merkit – suositus: vain ASCII)
Rajoitukset 1–150 merkkiä
Toistuva kenttä Ei
Schema.org-ominaisuus
(Lisätietoja)
Product.name, tyyppi: teksti

Tiedostomuoto Esimerkkiarvo
Tekstisyötteet Googlen luomupuuvillainen miesten T-paita – sininen – M
XML-syötteet <title>Googlen luomupuuvillainen miesten T-paita – sininen – M</title>

Saat lisätietoja sovellusliittymän muodosta tutustumalla Content API for Shoppingiin.

Ohjeet

Seuraamalla näitä ohjeita varmistat tuotetietojesi laadun.

Vähimmäisvaatimukset

Sinun on noudatettava seuraavia vaatimuksia, jotta tuotteesi mainoksia voidaan näyttää. Jos et noudata näitä vaatimuksia, tuotteesi hylätään. Ilmoitamme hylkäyksestä Kauppiaskeskus-tilisi Diagnostiikka-sivulla.

Huom. Jos nimi ei mahdu enimmäismerkkimäärään, Google lyhentää sitä. Sinulle lähetetään ilmoitus siitä, että nimeä on lyhennetty.
  • Käytä osuvaa nimeä, joka kuvaa tuotetta selkeästi.
  • Kuvaile tuote, joka näkyy laskeutumissivullasi. Varmista, että nimi kuvaa tuotetta, johon linkität sen.
  • Erottele tuoteversiot toisistaan.
    • Lisää erottelevat tiedot kunkin version nimeen. Esimerkiksi Googlen T-paita, punainen. Muista toimittaa eri versioiden tiedot myös asianmukaisina määritteinä, kuten color [väri], size [koko] ja age_group [ikäryhmä]. Jos tuotteella on piirre, jolle ei ole määritettä, kuten sävy, lisää se nimeen.
    • Ole tarkka. Mitä tarkemmin tuote on kuvailtu nimessä, sitä helpompaa käyttäjien on löytää laskeutumissivulta oikea tuote sekä sen mahdolliset muut versiot. Jos myyt esimerkiksi verhoja ja olet lisännyt laskeutumissivulle seitsemän eri verhoa, jotka on eroteltu koon ja värin perusteella, käyttäjät tarvitsevat yksinkertaisen tavan tunnistaa tuote, jota he etsivät alun perin. Tarkka nimi voi auttaa heitä.
  • Käytä ammattimaista kieltä ja panosta oikeakielisyyteen. Kun kielioppi on kunnossa, tekstiäsi on helpompi ymmärtää ja se luo sinusta ammattimaisen vaikutelman, mikä voi johtaa useampiin klikkauksiin. Vältä turhaa kikkailua: älä yritä kiinnittää huomiota pelkillä isoilla kirjaimilla, symboleilla, HTML-koodilla tai mainostekstillä. Katso lisätietoja toimituksellisista ja ammatillisista vaatimuksista.
  • Älä käytä vieraskielisiä sanoja, ellei kyseessä ole yleisesti ymmärrettävä sana, kuten tuote, jolla on vieraskielinen nimi.
    • Esimerkiksi sushi ymmärretään laajalti Japanin ulkopuolellakin.
    • Kirjoita vieraskieliset sanat kohdekielesi aakkosilla. Älä esimerkiksi käytä japanin kirjoitusmerkkejä, jos haluat tehdä kauppaa Yhdysvalloissa. Aksentoidut kirjaimet (esim. "Les Clés") ovat sallittuja.
    • Älä käytä vieraskielisiä merkkejä kikkaillaksesi. Tätä tekniikkaa käytetään yleisesti roskapostissa ja epäluotettavissa mainoksissa (esim. (ಠ_ಠ)).
  • Älä tehosta tekstiäsi isoilla kirjaimilla. Isoja kirjaimia käytetään yleisesti tehokeinona roskapostissa ja epäluotettavissa mainoksissa. Voit kuitenkin käyttää isoja kirjaimia, kun se on tarkoituksenmukaista, esimerkiksi lyhenteissä, puhelinnumeroissa, maissa ja valuutoissa (esim. ADHD, UNICEF, 1-555-CALL-NOW, UK ja EUR).
  • Älä käytä mainostekstiä. Älä kirjoita nimeen esimerkiksi hintaa, alennushintaa, alennusajankohtaa, toimitustietoja, muita aikaan liittyviä tietoja tai yrityksesi nimeä. Voit kirjata nämä tiedot muilla määritteillä (esim. sale_price [alennushinta] ja shipping [toimitus]).
  • Älä käytä ylimääräisiä välilyöntejä. Käytä niihin kuluvat merkit sen sijaan tuotteesi kuvaamiseen tehokkaasti.

Parhaat käytännöt

Näiden parhaiden käytäntöjen avulla voit ylittää perusvaatimukset ja optimoida tuotetietojesi toiminnan.

• Käytä kaikki 150 merkkiä. Tuote yhdistetään otsikon avulla käyttäjän hakuun. Lisää tärkeitä, tuotteesta kertovia tietoja.
  • Kerro ensimmäiseksi tuotteesi tärkeimmät tiedot. Käyttäjät näkevät yleensä vain otsikon ensimmäiset 70 merkkiä tai vähemmän ruudun koosta riippuen.
  • Käytä avainsanoja. Avainsanojen avulla tuote voidaan yhdistää käyttäjän hakuun, ja ne auttavat myös käyttäjää tunnistamaan myymäsi tuotteet. Avainsanat voivat sisältää seuraavia tuotetietoja:
    • Tuotteen nimi
    • Tuotemerkki
    • Yksityiskohtaiset tiedot tuotealueesta, kuten "äitiys" vaatteissa tai "vedenpitävä" ripsiväreissä

Lisäohjeet

Tarkista jokainen osio tarkasti, jotta tiedät, koskevatko vaatimukset maatasi tai tuotettasi. Jos et noudata sinua koskevia vaatimuksia, hylkäämme tuotteesi ja ilmoitamme asiasta Kauppiaskeskuksen diagnostiikkasivulla.

Vain Venäjä
  • Lisää ikäraja tuotteen nimen alkuun tietotuotteissa, kuten kirjoissa, painetuissa materiaaleissa, digitaalisessa mediassa ja tuotteissa, jotka sisältävät ikärajoitettuja tietoja. Käytä jotakin näistä ikärajoista:
    • 18+
    • 16+
    • 12+
    • 6+
    • 0+
  • Käytä ikärajoissa tätä muotoa: "(ikäraja)" + "tuotteesi nimi"
    Esimerkiksi: (18+) Братья Карамазовы
Puhelin tai tabletti sopimuksella
  • Selitä tuotteen nimessä, että tuotteesi edellyttää sopimusta, joka on voimassa tietyn määräajan. Käytä esimerkiksi seuraavia kuvauksia:
    • sopimus, 12 kuukausimaksua
    • paketti, 24 kuukausimaksua
    • tilaus, 18 kuukausimaksua

Tulostinpatruunat

Nimi riippuu myytävän tulostinpatruunan tyypistä, kunnosta ja valmistajasta.
Lue lisää tulostinpatruunojen vaatimuksista.

Kolmannen osapuolen yhteensopivat tai kunnostetut tuotteet

Nimi riippuu myytävän kolmannen osapuolen tuotteen tyypistä, kunnosta ja valmistajasta. Lue lisää kolmannen osapuolen yhteensopivien tai kunnostettujen tuotteiden vaatimuksista.

Vain Yhdysvallat – matkapuhelin tai tabletti osamaksusopimuksella

• Selitä tuotteen nimessä, että tuotteesi edellyttää osamaksusopimusta, joka on voimassa tietyn määräajan. Käytä esimerkiksi seuraavia kuvauksia:
    • 12 kuukausimaksua
    • 10 kuukausierää
Yksilöidyt tuotteet

Tuotenäytteet

Jos mainostamaasi tuotetta myydään vain isommissa määrissä mutta tarjolla on yksittäisiä tuotenäytteitä, voit mainostaa näytettä irtotuotteiden sijaan. Voit tehdä sen lisäämällä syötteeseen näytteen hinnan ja aloittamalla nimen näyte-sanalla.
Kauppiaan määrittelemät monipakkaukset ja ryhmät
  • Kuvaa koko tuotepaketti tai monipakkaus. Esimerkiksi tuotepaketin tapauksessa voit lisätä kuvauksen kaikista päätuotteen kanssa myytävistä tuotteista. Monipakkauksissa voit sisällyttää tietoja siitä, kuinka monta tuotetta myydään yhdessä.
Ohjelmistotilaukset

Esimerkkejä

Asiaankuuluva nimi

Käytä laskeutumissivulla olevaa tuotetta kuvaavaa nimeä.

Blue and orange shoe

Tuote Google-kengät
title [nimi] Alkuperäiset miesten Google-kengät, koko 41–42, siniset ja oranssit
Matkapuhelimet

Nexus phones

Tuote Google Nexus 6
title [nimi] Google Nexus 6 – 32 Gt – Midnight Blue – avattu

Tuote Google Nexus 6
title [nimi] Google Nexus 6 – 32 Gt – Midnight Blue
Tuotteet, joista ei ole eri versioita
Tuote Android-pehmolelu
title [nimi] 15 tuuman Android-pehmolelu, luomupuuvillaa
Tuotteet, joista on eri versioita

Skater dress

Tuote Lyhyt mekko, musta, vihreä
size [koko] S
color [väri] Musta
title [nimi] Hihaton ja pilkullinen lyhyt mekko, S-koko, musta

Tuote Lyhyt mekko, musta, vihreä
size [koko] S
color [väri] Vihreä
title [nimi] Hihaton ja pilkullinen lyhyt mekko, S-koko, vihreä

Tuote Lyhyt mekko, musta, vihreä
size [koko] M
color [väri] Musta
title [nimi] Hihaton ja pilkullinen lyhyt mekko, M-koko, musta

Tuote Lyhyt mekko, musta, vihreä
size [koko] M
color [väri] Vihreä
title [nimi] Hihaton ja pilkullinen lyhyt mekko, M-koko, vihreä

Tuote Lyhyt mekko, musta, vihreä
size [koko] L
color [väri] Musta
title [nimi] Hihaton ja pilkullinen lyhyt mekko, L-koko, musta

Tuote Lyhyt mekko, musta, vihreä
size [koko] L
color [väri] Vihreä
title [nimi] Hihaton ja pilkullinen lyhyt mekko, L-koko, vihreä
Tuotteet, joihin ei liity tuettuja vaihtoehtoja

Joskus eri tuoteryhmät erottavalla yksityiskohdalla ei ole vastaavaa määritettä. Voit silti lisätä otsikkoihin tietoja näistä vaihtoehdoista. Esimerkiksi maulla ei ole määritettä mutta voit silti lisätä nämä tiedot otsikoihin.

Tuote Suklaa
title [nimi] Maitosuklaa, luomu

Tuote Suklaa
title [nimi] Tumma suklaa, luomu
Ohjelmiston tilaus

Kun mainostat ohjelmiston tilausta, muista lisätä sana "tilaus" ja tilauksen kesto title [nimi]-määritteeseen.

Tuote Google-ohjelmisto
title [nimi] Google-ohjelmisto – 1 vuoden tilausjakso
google_product_category [googlen_tuoteluokka] Software > Computer Software [Ohjelmistot > Tietokoneohjelmistot]
Paketit

Camera bundle

Tuote Kauppiaan määrittelemä paketti sisältää kameran, objektiivin ja säilytyspussin
title [nimi] Kamera (musta), 18–55 mm:n objektiivi ja sininen pussi
is_bundle [on_tuotepaketti] kyllä