Ohjekeskuksesta löydät tietoa sekä uudesta että klassisesta Kauppiaskeskuksesta. Etsi logo kunkin artikkelin yläreunasta ja varmista, että se liittyy käyttämääsi Kauppiaskeskuksen versioon.

Näytön rajoitukset

Oma kuvake klassiselle Kauppiaskeskukselle ja Merchant Center Nextille.

Tämä käytäntö koskee Shopping-mainoksia ja paikallisia tuotemainoksia

Googlen käytäntö

Google luokittelee tietyntyyppisiä sisältöjä varmistaakseen, että sisältö näkyy vain relevantille yleisölle tuotteiden luonteen tai oikeudellisten rajoitusten perusteella.

Google voi rajoittaa tuotteiden tarjoamista liiketoiminta-alueilla, joihin liittyy ikärajoituksia. Jälleenmyyjänä olet aina vastuussa siitä, että noudatat kaikkia sovellettavia lakeja ja säädöksiä etkä kohdista alaikäisille heille sopimattomia tuotteita, kuten alkoholijuomia, aikuisille suunnattua sisältöä, joka sisältää alastomuutta tai viittauksia seksuaaliseen toimintaan, tai tuotteita, joissa on viittauksia huumeisiin tai säädytöntä kielenkäyttöä.

Jotta jälleenmyyjät voivat tarjota laadukkaan käyttökokemuksen, Google ei näytä vain aikuisille tarkoitettua sisältöä

• kumppanisivustoilla, jotka eivät hyväksy tämäntyyppistä sisältöä
  • käyttäjille, jotka ovat aktivoineet SafeSearch-suodattimen
  • maissa, joissa sisältö ei ole sallittua – lisätietoja on alla olevassa kohdassa
  • muiden kuin aikuisviihteeseen liittyvien kyselyiden yhteydessä.

Käyttäjät, jotka ovat aktivoineet SafeSearch-suodattimen, näkevät vain koko perheelle sopivia Shopping-mainoksia, jotka on tarkoitettu näytettäviksi kaikille katsojille. Jos käyttäjä haluaa nähdä sisältöä, joka kuuluu iän mukaan rajoitettuun tuoteluokkaan, hänen pitää poistaa SafeSearch-suodatin käytöstä. Lue lisää SafeSearchista.

Käytännön maakohtaiset erot

Edellä mainittujen vaatimusten lisäksi joissakin maissa on lisärajoituksia. Tutustu seuraaviin maakohtaisiin lisävaatimuksiin.

Maakohtaiset vaatimukset

Maat Tila Tiedot

Arabiemiirikunnat
Etelä-Korea
Filippiinit
Hongkong
Indonesia
Intia
Malesia
Saudi-Arabia
Singapore
Thaimaa
Turkki
Venäjä
Vietnam

Not allowed Ei sallittu

Näissä maissa Google ei salli aikuisille suunnatun sisällön, kuten alastomuuden, mainostamista.

Saksa

Allowed Sallittu tietyin rajoituksin

Saksassa Google ei salli aikuisille suunnattua sisältöä, jossa näytetään seksuaalista alastomuutta ihmisen tai digitaalisesti tai muuten keinotekoisesti luodun mallin avulla (tämä sisältää sarjakuvat, piirustukset, maalaukset, veistokset ja animen). Tällaisten mallien avulla ei saa mainostaa seksileluja seksuaalisessa käytössä. Sisällössä ei saa näyttää sukupuolielimiä tai pakaroita, eikä näitä ruumiinosia saa näyttää eksklusiivisesti kohdistettuina peitettyinäkään.

Arvostamme kärsivällisyyttäsi pyrkimyksissämme taata käyttäjiemme turvallisuus.

Taatakseen positiivisen ja turvallisen kokemuksen asiakkailleen Google edellyttää kaikkien jälleenmyyjien noudattavan käytäntöjemme lisäksi kaikkia sovellettavia lakeja ja säädöksiä. On tärkeää, että perehdyt näihin vaatimuksiin ja olet selvillä niihin tehdyistä muutoksista kaikkialla, missä yrityksesi toimii ja missä mainoksesi näkyvät. Jos havaitsemme, että sisältösi rikkoo näitä vaatimuksia, saatamme estää sen näkymisen. Toistuvat tai törkeät rikkomukset saattavat johtaa siihen, ettet voi enää mainostaa sisältöä Googlessa.