I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Begrænsninger for visning

Et tilpasset ikon til den klassiske version af Merchant Center og Merchant Center Next.

Denne politik gælder for Shopping-annoncer og annoncer for lokalt butikslager

Vores politik

Google klassificerer bestemte typer indhold for at sikre, at det kun vises til den relevante målgruppe. Årsagen til dette kan enten være produkternes natur eller lovgivningen.

For de forretningsområder, hvor der er aldersbegrænsning, kan Google begrænse den måde, som produkterne vises på. Som forhandler er du til enhver tid ansvarlig for, at du overholder gældende lovgivning og regulativer, og at du ikke målretter mod mindreårige, f.eks. med alkoholiske drikkevarer, indhold for voksne med nøgenhed eller reference til seksuel aktivitet, tilbehør, der er relateret til stoffer, eller blasfemi.

For at hjælpe forhandlerne med at skabe en god brugeroplevelse viser Google ikke indhold, der kun er beregnet til voksne:

• På de partnerwebsites, der ikke accepterer denne type indhold.
  • For brugere, der har aktiveret deres filter til Beskyttet søgning.
  • I de lande, hvor indholdet ikke er tilladt. Læs afsnittet nedenfor for at få flere oplysninger.
  • For de søgeforespørgsler, der ikke vurderes at være af "seksuel" karakter.

Brugere, der har aktiveret deres filter til Beskyttet søgning, kan kun se de Shopping-annoncer, som er "familievenlige", og som er beregnet for enhver målgruppe. For at kunne se det indhold, der tilhører de øvrige produktkategorier, hvor der er aldersbegrænsninger, skal brugerne deaktivere deres filter til Beskyttet søgning. Få flere oplysninger om Beskyttet søgning.

Hvordan er denne politik forskellig fra land til land?

Enkelte lande har ud over de ovennævnte krav yderligere restriktioner. Du kan se de ekstra landespecifikke krav nedenfor.

Landespecifikke krav

Lande Status Detaljer

Indien
Indonesien
Hongkong
Malaysia
Filippinerne
Rusland
Saudi-Arabien
Singapore
Sydkorea
Thailand
Tyrkiet
Forenede Arabiske Emirater
Vietnam

Not allowed Ikke tilladt

I disse lande tillader Google ikke promovering af indhold for voksne, herunder nøgenhed.

Tyskland

Allowed Tilladt med begrænsninger

I Tyskland tillader Google ikke voksenorienteret indhold, der viser seksuel nøgenhed af personer eller digitalt eller på anden vis kunstigt genererede modeller (f.eks. tegneserier, tegninger, malerier, skulpturer og anime). Sexlegetøj må ikke promoveres i brug på en seksuelt ladet måde af sådanne modeller. Indholdet må ikke vise kønsdele eller balder eller udelukkende fokusere på disse kropsdele, selvom de pågældende kropsdele er censurerede.

Vi sætter pris på din forståelse, idet vi stræber efter at øge brugernes sikkerhed.

Foruden vores politikker kræver Google, at forhandlere overholder alle gældende love og bestemmelser, så kunderne får en sikker og positiv oplevelse. Det er vigtigt, at du sætter dig ind i og løbende holder dig orienteret om disse krav for den lokation, hvor din virksomhed opererer, samt andre lokationer, hvor dine annoncer vises. Hvis vi opdager indhold, der ikke lever op til disse krav, kan vi blokere det, så det ikke bliver vist. I tilfælde af gentagne eller grove overtrædelser kan vi forbyde dig at annoncere indhold hos os.