In dit Helpcentrum vindt u content voor zowel Merchant Center Next als de klassieke versie van Merchant Center. Kijk naar het logo bovenaan elk artikel om te controleren of u het artikel gebruikt voor uw Merchant Center-versie.

Weergavebeperkingen

Een eigen icoon voor Merchant Center Next en de klassieke versie van Merchant Center.

Dit beleid is van toepassing op Shopping-advertenties en op advertenties met lokale voorraad

Ons beleid

Op basis van de aard van producten of wettelijke beperkingen worden bepaalde typen content door Google geclassificeerd om er zeker van te zijn dat ze alleen aan de relevante doelgroep worden getoond.

Voor sectoren waarop leeftijdsbeperkingen van toepassing zijn, beperkt Google hoe producten worden weergegeven. Als verkoper bent u altijd verantwoordelijk voor de naleving van alle toepasselijke wetten en voorschriften. U mag minderjarigen niet targeten met bijvoorbeeld reclame voor alcoholische dranken, content voor volwassenen met naaktheid of verwijzingen naar seksuele activiteiten, accessoires met verwijzingen naar drugs, of met obsceen taalgebruik.

Google wil verkopers helpen een goede gebruikerservaring te leveren. Daarom wordt er geen content weergegeven die alleen bestemd is voor een volwassen publiek.

• Op websites van partners waarop dit type content niet wordt geaccepteerd.
  • Als gebruikers hun SafeSearch-filter hebben aangezet.
  • In landen waar deze inhoud niet is toegestaan. Zie het onderstaande gedeelte voor meer informatie.
  • Voor zoekopdrachten die niet worden beschouwd als zoekopdrachten naar content voor volwassenen.

Klanten die hun SafeSearch-filter hebben aangezet, zien alleen Shopping-advertenties die als 'geschikt voor het hele gezien' worden beschouwd en aan elk publiek kunnen worden getoond. Gebruikers die producten willen bekijken in categorieën waarvoor leeftijdsbeperkingen gelden, moeten hun SafeSearch-filter uitschakelen. Meer informatie over SafeSearch.

Hoe verschilt dit beleid per land?

Naast de bovengenoemde vereisten gelden in enkele landen nadere beperkingen. Hieronder vindt u de landspecifieke vereisten.

Landspecifieke vereisten

Landen Status Details

Filipijnen
Hongkong
India
Indonesië
Maleisië
Rusland
Saudi-Arabië
Singapore
Thailand
Turkije
Verenigde Arabische Emiraten
Vietnam
Zuid-Korea

Not allowed Niet toegestaan

In deze landen staat Google het aanbieden van inhoud voor volwassenen, inclusief naaktheid, niet toe.

Duitsland

Allowed Toegestaan met beperkingen

In Duitsland staat Google geen op volwassenen gerichte content toe waarin geseksualiseerde naaktheid van menselijke, digitale of anderszins kunstmatig gegenereerde modellen te zien is (inclusief cartoons, tekeningen, schilderijen, beeldhouwwerken en anime). Seksspeeltjes mogen niet worden gepromoot tijdens seksueel gebruik door dergelijke modellen. Er mogen geen geslachtsdelen of billen zichtbaar zijn, en zelfs als deze lichaamsdelen zijn gecensureerd, mag hierop niet exclusief worden gefocust.

We streven ernaar om de veiligheid van onze gebruikers te waarborgen en stellen uw begrip zeer op prijs.

Google wil klanten een veilige en positieve omgeving bieden. Daarom moeten verkopers voldoen aan ons beleid en aan alle toepasselijke wet- en regelgeving. Het is belangrijk dat u vertrouwd raakt met deze vereisten en ze geregeld doorneemt voor het gebied waarin uw bedrijf actief is en voor alle andere plaatsen waar uw advertenties worden getoond. Als we content aantreffen die deze vereisten schendt, kunnen we die blokkeren. Bij herhaalde of ernstige schendingen kunnen we u verbieden met bepaalde content bij ons te adverteren.