Denne version af Hjælp viser nu artikler, der er relevante for Merchant Center Next. Få flere oplysninger om opgraderingen, og få svar på ofte stillede spørgsmål.

Sådan løser du problemet: Produktprisen stemmer ikke overens

Rediger produktprisen, så den svarer til prisen i din netbutik

I denne artikel kan du læse om følgende:

Se vores fejlfindingsguide for at få flere oplysninger om årsager til prisuoverensstemmelser, og hvordan du løser problemet:

Jeg har brug for hjælp til at løse mit prisproblem

Sådan fungerer sidecrawl

Googlebot crawler rutinemæssigt dit websites landingssider og sammenligner attributten pris [price] i dit datafeed med priserne på din landingsside eller i din opmærkning af strukturerede data (hvis den er implementeret). Dette sikrer ensartethed af kvalitet og pris, så dine kunder kan få en bedre oplevelse. Hvis der registreres en uoverensstemmelse mellem din pris på landingssiden ved indlæsning og attributten pris [price] i datafeedet, kan produktet med uoverensstemmelsen blive afvist.

Googlebot crawler dataene i den HTML-kode, der returneres fra din webserver. Hvis der foretages dynamisk dataoverførsel på dit website ved hjælp af JavaScript efter indlæsning af siden, er det årsagen til en fejl. Priserne i HTML-koden skal stemme overens med de priser, der er uploadet i Merchant Center.

Googlebot crawler automatisk afviste produkter igen i løbet af de næste par timer eller dage for at tjekke prisen. Hvis prisen på din landingsside stemmer overens med attributten pris [price] i dit datafeed, efter du har løst problemet, godkendes produkterne igen, når de er blevet crawlet igen.

Bemærk! Sidecrawl afhænger af serverdomænets kapacitet. Hvis domænet har nået maksimal kapacitet, kan sidecrawl tage længere tid, da Google ikke øger crawlhastigheden for siderne for at undgå crawlforsinkelse på dit website.

Årsager til problemet

Nogle af de produktpriser, du har indsendt i dine produktdata, stemmer ikke overens med oplysningerne på dit website. Dette kan medføre kontosuspendering.

Almindelige årsager til prisuoverensstemmelser

• Tidsforskelle mellem opdateringerne på dit website og upload af dine produktdata i Merchant Center. Hvis dine produktpriser opdateres ofte, kan det være en god idé at oprette en tidsplan for uploads af produktdata fra en fil eller konfigurere Content API for Shopping, så dine priser i Merchant Center opdateres automatisk.
  • Opmærkning af strukturerede data på dit website er forkert. Google bruger opmærkning af strukturerede data til at forstå priser på dine produkters landingssider. Du kan bruge værktøjet til udvidede resultater til at teste dine landingssider. Få flere oplysninger om, hvordan du bruger rapporter for udvidede resultater
  • Hvis du bruger attributten tilbudspris [sale_price] skal du sørge for, at tidsrummet, hvor tilbuddet er aktivt, er korrekt angivet med attributten start- og slutdato for tilbud [sale_price_effective_date], og at tidszonen er korrekt. Når et tilbud er aktivt, vises tilbudsprisen som den aktuelle pris i dine Shopping-annoncer og fortegnelser.
  • Prisforholdet mellem din landingsside og dine produktdata blev opdaget og rapporteret på en bestemt dato og et bestemt tidspunkt (se notifikationstidsstemplet). Det er muligt, at disse data er blevet opdateret og godkendt igen i mellemtiden. Du kan finde den aktuelle godkendelsesstatus for et produkt i kolonnen "Status" på siden "Alle produkter" (under "Produkter").
  • Hvis du har en minimumsgrænse for antal produkter pr. ordre, eller du sælger varer i multipakker, skal du indsende den samlede pris for det mindste antal varer, det er muligt at købe. Sørg for, at den pris, der angives via attributten pris i dine produktdata, matcher den, der vises på det tilsvarende produkts landingsside.

Sådan løser du dette problem

Opdater prisen i dine produktdata, så den stemmer overens med den, som er angivet på dit website, og brug den relevante valuta i det land, du målretter mod.

Bemærk! Googlebot crawler det afviste produkt inden for de næste par timer eller dage. Hvis prisen matcher, bliver det afviste produkt godkendt.

Trin 1a: Løs problemet for produkterne enkeltvist direkte i Merchant Center

1.  Gå til Produkter i Merchant Center, og vælg derefter fanen Kræver handling.
  2.  Brug filterikonet over tabellen til at finde alle produkter, der er berørt af problemet.
  3. Klik på titlen på det produkt, du vil rette, og klik derefter på Rediger produkt.
  4. Opdater produktprisen, så den matcher dit website.
  5. Vælg Gem.

Trin 1b: Løs problemet for flere produkter på én gang

1.  Gå til Produkter i Merchant Center, og vælg derefter fanen Kræver handling.
  2.  Brug filterikonet over tabellen til at finde alle produkter, der er berørt af problemet.
  3.  Vælg ikonet Download for at downloade en liste (.csv) over alle berørte produkter for alle aktuelle problemer eller kun for dette specifikke problem.
  4.  Krydstjek den downloadede liste med dine uploadede produktdata, og sørg for, at produktpriserne for de berørte produkter matcher priserne på dit website (ved brug af attributten pris [price]).
  5.  Upload dine rettede produktdata til Merchant Center igen med den valgte uploadmetode.

Trin 2 (valgfrit): Anmod om en gennemgang

I nogle tilfælde kan du anmode om en gennemgang, hvis din konto eller et af dine produkttilbud bliver afvist, og du enten har løst problemet eller er uenig i problemet. Hvis gennemgangen lykkes, forsvinder problemet. Hvis afvisningen forbliver aktiv, og du ikke er sikker på, hvordan du skal fortsætte, kan du kontakte os for at få support.

Bemærk! Hvis du bruger en tredjepartsplatform til at vise dine produkter, kan du muligvis også gå til din tredjepartsapplikation for at anmode om en gennemgang.

Næste trin

Når du har foretaget de ønskede ændringer, skal du sørge for, at du har løst problemet, ved at tjekke, at det ikke længere vises på siden "Kræver handling".

Husk! Der kan gå et stykke tid, før din ændring kan ses på siden "Kræver handling".

Hvis du bruger en tredjepartsplatform, gælder nogle af disse vejledninger muligvis ikke for dig. Tjek din tredjepartsplatform for at få hjælp til, hvordan du løser problemet og anmoder om en gennemgang. Se, hvordan du får support, hvis du bruger en platform, der ikke tilhører Google.