Artiklene i denne brukerstøtten handler om Merchant Center Next. Finn ut mer om oppgraderingen, og få svar på vanlige spørsmål.

Slik løser du det: Butikken kan ikke åpnes på datamaskiner

Oppdater nettbutikken slik at den kan åpnes på datamaskin

I denne artikkelen

Årsaker til problemet

For ett eller flere av produktene dine har du sendt inn en landingsside (via attributtet for link [link]) som Google ikke har tilgang til, og som kanskje ikke er tilgjengelig for Google-brukere. For å unngå en dårlig brukeropplevelse deaktiverer vi produkter som har en utilgjengelig landingsside. Disse produktene vises ikke i annonser eller kostnadsfrie oppføringer før Google får tilgang til landingssiden.

Vi gjennomsøker landingssidene dine regelmessig for å sikre at de fungerer som de skal.

Slik løser du problemet

Du kan løse dette problemet ved å finne og rette feilen for å sikre at landingssiden din er tilgjengelig fra alle enheter, steder eller nettlesere. Du kan teste den nåværende konfigurasjonen din med verktøyet for gjennomgang av nettadresser. Pass på at du velger «Datamaskin» som hentetype.

Korriger ett og ett produkt direkte i Merchant Center

Step 1 Gå til Produkter i Merchant Center, og velg Handling kreves-fanen.

Step 2 Bruk filterikonet over tabellen for å finne alle produktene som er berørt av problemet.

Step 3 Klikk på tittelen til produktet du vil korrigere, og deretter på Rediger produktet.

Step 4 Oppdater produktsidelinken til en nettadresse Google har tilgang til.

Step 5 Velg Lagre.

Korriger flere produkter samtidig

Step 1 Gå til Produkter i Merchant Center, og velg Handling kreves-fanen.

Step 2 Bruk filterikonet over tabellen for å finne alle produktene som er berørt av problemet.

Step 3 Velg nedlastingsikonet for å laste ned en liste (i CSV-format) over produktene som berøres av alle problemer eller bare dette problemet.

Step 4 Kryssjekk den nedlastede listen mot produktinformasjonen du har lastet opp, og sjekk at nettadressene du har sendt inn for disse produktene med attributtet for link [link], fører til gyldige landingssider.

Step 5 Last opp den korrigerte produktinformasjonen til Merchant Center ved hjelp av opplastingsmetoden du har valgt.

Fremgangsmåten videre

Når du har løst problemet, kan du be om en nettstedskontroll for å fremskynde gjennomgangen og den nye godkjenningsprosessen. Hvis du velger å ikke be om en nettstedskontroll, blir det utført en automatisk kontroll på et senere tidspunkt.

For å kunne sende inn en forespørsel må kontoen din ha et nettsted du har bekreftet og gjort krav på.

Hvis Google ser at problemet vedvarer under nettstedskontrollen, blir du varslet på «Produktdetaljer»-siden under «Handling kreves»-fanen. Du må da løse problemet og be om en ny kontroll. Når kontrollen er fullført, står ikke problemet oppført på «Handling kreves»-fanen lenger.

Merk: Google kan bruke opptil 12 timer på å gjennomgå nettstedet ditt. I denne perioden kan du ikke sende inn nye forespørsler.

Kontroller at du har løst problemet, ved å sørge for at problemet ikke lenger er oppført i fanen Trenger oppfølging. Hvis du løser disse problemene, skal feilene forsvinne i løpet av et par dager. Dette gir oss tid til å verifisere at vi har tilgang til landingssidene som er oppgitt. Deretter vises produktene i annonser og kostnadsfrie oppføringer igjen. Hvis du ønsker at prosessen skal gå raskere, kan du øke Googles gjennomsøkingsfrekvens.

Hver gang du laster opp et nytt produkt, må du sørge for at du inkluderer en landingsside som er tilgjengelig for alle.