I det här hjälpcentret hittar du innehåll för både Merchant Center Next och klassiska Merchant Center. Titta efter logotypen längst upp i varje artikel för att se till att du använder artikeln som gäller för din Merchant Center-version.

Vanliga problem med flöden för dynamisk remarketing

En anpassad ikon för artikelrubrik i klassiska Merchant Center.

Om dina annonser med dynamisk remarketing inte visas kan du börja med att kontrollera följande möjliga problem med dataflödet:

1. Ditt dataflöde har inte bearbetats helt och granskas fortfarande
    • Efter den första överföringen kan det ta upp till tre dagar att behandla ett dataflöde.
  2. Dina Merchant Center- och Google Ads-konton är inte länkade
    • Om du vill använda dynamisk remarketing måste din kampanj vara länkad till ett Merchant Center-konto.
      • Kontrollera Google Ads-kampanjens inställningar
      • Om ett aktivt id för ett Merchant Center-konto visas finns det ett länkat konto. Annars finns det inget länkat konto.
      • Om du vill länka ett konto läser du följande artikel.
  3. I Merchant Center-inställningarna har det angetts att Merchant Center innehåller vuxenorienterade produkter.
  4. Dataflödet är tomt
    • Om du vill granska innehållet i ditt uppladdade flöde kan du klicka på Produkter i menyn till vänster, öppna fliken Flöden och klicka på flödesnamnet. Välj sedan ett flöde på sidan Översikt över flödesstatus. Flödet öppnas på fliken Bearbetning.

Har du fortfarande problem med dina flöden? Fler lösningar finns i den här artikeln för felsökning av dataflöden.