In dit Helpcentrum vindt u content voor zowel Merchant Center Next als de klassieke versie van Merchant Center. Kijk naar het logo bovenaan elk artikel om te controleren of u het artikel gebruikt voor uw Merchant Center-versie.

Veelvoorkomende problemen met feeds voor dynamische remarketing

Een eigen icoon voor de artikelkop voor de klassieke versie van Merchant Center.

Als uw dynamische remarketingadvertenties niet worden weergegeven, controleert u eerst of de volgende punten op u van toepassing zijn:

1. Uw datafeed is niet volledig verwerkt en is nog steeds in afwachting van beoordeling
    • De verwerking van een datafeed die voor de eerste keer wordt geüpload, kan drie werkdagen duren.
  2. Uw Merchant Center- en Google Ads-accounts zijn niet gekoppeld
    • Als u dynamische remarketing wilt gebruiken, moet er een bepaalde campagne aan een Merchant Center-account zijn gekoppeld.
      • Controleer de Instellingen van de Google Ads-campagne.
      • Ziet u een actieve Merchant Center-account-ID, dan is er een gekoppeld account. Zo niet, is er geen gekoppeld account.
      • Lees het volgende artikel voor meer informatie over hoe u een account koppelt.
  3. In de instellingen is opgegeven dat dit Merchant Center-account op volwassenen gerichte producten bevat
  4. Uw datafeed is leeg
    • Als u de inhoud van uw geüploade feed wilt controleren, kunt u dit doen door in het linkernavigatiemenu op Producten te klikken, naar het tabblad Feeds te gaan en daar op de naam van de feed te klikken. De pagina met het overzicht van de feedstatus wordt geopend. Selecteer daar een feed. De feed wordt geopend op het tabblad Verwerken.

Heeft u nog steeds problemen met uw feeds? Ga naar het artikel over hoe u problemen kunt oplossen met datafeeds voor meer stappen.