Notifikation

I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Almindelige problemer med feeds til dynamisk remarketing

Et tilpasset ikon for artiklens overskrift i det klassiske Merchant Center

Hvis dine dynamiske remarketingannoncer ikke bliver vist, skyldes det sandsynligvis et af følgende problemer med dit datafeed:

1. Dit datafeed er stadig under gennemgang og er endnu ikke færdigbehandlet
    • Når et datafeed uploades første gang, kan det tage op til tre hverdage at behandle.
  2. Dine Merchant Center- og Google Ads-konti er ikke linket
    • For at køre dynamisk remarketing skal den aktuelle kampagne være tilknyttet en Merchant Center-konto.
      • Tjek indstillingerne for Google Ads-kampagnen.
      • Hvis du ser et aktivt Merchant Center-konto-id, er der tilknyttet en konto. Hvis ikke, er der ingen tilknyttet konto.
      • Du kan se, hvordan du tilknytter en konto, i denne artikel.
  3. Indstillingerne for Merchant Center angiver, at Merchant Center indeholder produkter for voksne
  4. Dit datafeed er tomt
    • Hvis du gerne vil gennemse indholdet af dit uploadede feed, kan du gøre det ved at klikke på Produkter i venstre navigationsmenu, gå til fanen Feeds og klikke på feedets navn. Vælg et feed i den Oversigt over status for feed, som kommer frem. Feedet åbnes i fanen Behandling.

Oplever du stadig problemer med dine feeds? Gå til artiklen om fejlfinding for datafeeds for at se flere muligheder.