Almindelige problemer med feeds til dynamisk remarketing

Hvis dine dynamiske remarketingannoncer ikke bliver vist, skyldes det sandsynligvis et af følgende problemer med dit datafeed:

1. Dit datafeed er stadig under gennemgang og er endnu ikke færdigbehandlet
    • Når et datafeed uploades første gang, kan det tage op til tre hverdage at behandle.
  2. Dine Merchant Center- og Google Ads-konti er ikke linket
    • For at køre dynamisk remarketing skal den aktuelle kampagne være tilknyttet en Merchant Center-konto.
      • Tjek indstillingerne for Google Ads-kampagnen
      • Hvis du ser et aktivt Merchant Center-konto-id, er der tilknyttet en konto. Hvis ikke, er der ingen tilknyttet konto
      • Du kan se, hvordan du tilknytter en konto i denne artikel
  3. Indstillingerne for Merchant Center angiver, at Merchant Center indeholder produkter for voksne
    • Hvis nogen af dine produkter eller dit website som en helhed regnes for at være for voksne, kan det ikke anvendes i dynamiske remarketingkampagner. Du er ansvarlig for at angive det, hvis dit websted regnes for at være for voksne eller indeholder voksenindhold. For at angive, at dit website regnes for at være for voksne eller indeholder voksenindhold, skal du udføre følgende trin:
      • Log ind på din Merchant Center-konto på kontoniveau.
      • Klik på værktøjsikonet, og vælg Konfiguration af Shopping-annoncer under "Værktøjer".
      • Klik på linjen med Voksenindhold.
      • Markér afkrydsningsfeltet for "Mit website indeholder produkter for voksne som defineret i Googles politik". Få flere oplysninger om Googles politik for indhold orienteret mod voksne.
    • Hvis du vil udelukke en vare for voksne fra din dynamiske remarketingkampagne, skal du bruge attributten "udelukket destination" for at fjerne varen fra destinationen displayannoncer. Få flere oplysninger om brug af "udelukket destination" for dynamisk remarketing.
  4. Dit datafeed er tomt
    • Hvis du gerne vil gennemse indholdet af dit uploadede feed, kan du gøre det ved at klikke på Produkter i venstre navigationsmenu, gå til fanen Feeds og klikke på feedets navn. Vælg et feed i den Oversigt over status for feed, som kommer frem. Feedet åbnes i fanen Behandling

Oplever du stadig problemer med dine feeds? Gå til artiklen om fejlfinding for datafeeds for at se flere muligheder.