Almindelige problemer med feeds til dynamisk remarketing

Hvis dine dynamiske remarketingannoncer ikke bliver vist, skyldes det sandsynligvis et af følgende problemer med dit datafeed:

1. Dit datafeed er stadig under gennemgang og er endnu ikke færdigbehandlet
    • Når et datafeed uploades første gang, kan det tage op til tre hverdage at behandle.
  2. Din Merchant Center-konto og din Google Ads-konto er ikke knyttet til hinanden
    • For at køre dynamisk remarketing skal den aktuelle kampagne være tilknyttet en Merchant Center-konto.
      • Kontrollér Indstillingerne for Google Ads-kampagnen
      • Hvis du ser et aktivt Merchant Center-konto-id, er der tilknyttet en konto. Hvis ikke, er der ingen tilknyttet konto
      • Du kan se, hvordan du tilknytter en konto i denne artikel
  3. Indstillingerne for Merchant Center angiver, at Merchant Center indeholder produkter for voksne
    • Hvis nogen af dine produkter eller dit website som en helhed regnes for at være for voksne, kan det ikke anvendes i dynamiske remarketingkampagner. Hvis dit website regnes for at være for voksne og er rettet mod et voksent publikum, er du ansvarlig for at markere afkrydsningsfeltet "Dette website indeholder produkter for voksne som defineret i vores politik" i sektionen "Generelle indstillinger" af din Merchant Center-konto. Klik her, hvis du vil have flere oplysninger om denne indstilling i Merchant Center. Hvis du vil udelukke en vare for voksne fra din dynamiske remarketingkampagne, skal du bruge attributten "udelukket destination" for at fjerne varen fra destinationen displayannoncer. Få flere oplysninger om brug af "udelukket destination" i dynamisk remarketing.
  4. Dit datafeed er tomt
    • Du gennemgår indholdet af dit uploadede feed ved at gå til fanen Feeds og klikke på feedets navn. Det sender dig videre til siden Oversigt over status for feed, hvor du, i bunden af sektionen Oplysninger om feed, finder linket Download fil for de respektive senest indsendte feeds.